Safet Sušić - Pape

revan
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la revan » 10 sep 2014, 14:45

nebeskasila je napisao/la:Ja ne znam ko je njemu produžio ugovor i zašto jednostavno nisu našli drugog selektora. Koji bi imao autoritet i koji bi znao sastaviti ekipu i pronaći neke druge igrače. Zašto Sušić glumi i nikad da ode. koji ga k drže još uvijek. Sad ćemo spasti na 30to mjesto na rang listi, izgubiti od Belgije i onda ga ****.
Ne ide zato što zna da nikada više neće naći ovako dobar posao. Ovo je njegov vrh i nakon svih nebuloza koje pravi u našoj reprezentaciji, ni klub iz regionalne francuske lige ga nebi uzeo za trenera. Zašto ga Savez nije pozdravio nakon SP-a je vjerojatno pitanje za istražne organe ove zemlje.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 10 sep 2014, 14:48

Razbuca ga Ibrulj ko siromah napolitanku :clap: :clap: :clap:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 sep 2014, 14:49

ma ne znam sta vise i pišete svima je jasno da trebaju neke promjene i da ovo nije dobro ,uopšte nije bitno da li neko voli ili mrzi safeta .imao si rezultat plasirao se na sp bio selektor sad igramo loše ,loši rezultati i bit ce još lošiji .nema tu pametovanja trener je taj koji odgovara i koji treba da leti .treba nam novi covjek da malo promjeni ako nista atmosferu neki pozitivni šok ,jel ocigledno je ovo ne ide više .

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 10 sep 2014, 14:52

Odlican tekst. Kapa dole.

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 10 sep 2014, 14:53

kako je lik ubo tekst :tokralju:
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 10 sep 2014, 14:53

Razlog za ostanak Sušića na klupi trebamo tražiti i u svima nama.

Nakon one de(formacije) protiv Nigerijaca većina bi selektora dobila nogu u pakšu.
Međutim, dobra većina nogometnih "stručnjaka" je bila za njegov ostanak u slučaju da Vaha ne htjedne preuzeti kormilo, (a od početka se dalo naslutiti da gospodin ne želi da se petlja u prljave poslove).
Bajević nije dolazio u obzir s obzirom da je stav (pojedinaca) bio da će radije trpiti Bošnjaka nestručnjaka nego nekog tamo Duška koji je trenirao Zvezdu. Gdje će mi selektor repke biti neko ko se udostojio biti trener Zvezde, ma daj :crazy:
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 sep 2014, 14:57

potez je na savezu ,ne vidim u cemu je problem smijeni ga i kraj price .postaviš Duska Bajevica i prolazimo u polufinale EP .nije sajo kriv sto ga nisu smjenili

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 10 sep 2014, 14:57

Nisu igraci krivi koliko puta to treba napisati da pojedinci skuze. Ne moze se nabacati srednjaka u tim izolirati bokove i ubacit Vrsajevica i ocekivati uspjeh. Izvuci spore stopere na 50 metara i cekat kontru. Mogli smo mi sinoc i dobiti utakmicu i to bi tek nazalost jad bio. Ni ovako ljudi ne mogu skuziti da tupko ne zna. On ne moze nista smisliti i ne treba. Potrebno je da covjek stavi igrace na normalne pozicije i ne amputira nam krila. To bi mogao svako od nas
uraditi i to bi bilo dovoljno za proci na EP. Ali nije u tome poanta vec njegovo neznanje da reagira,trgne momcad iz letargije i promijeni tijek dogarjanja. Ovog budalasa se mora protjerati. Pa i slijepac vidi da nakon jucerasnjih izjava Dzeka i Lulica ovo ne moze dalje. Ne mogu oni vise skupa ili cemo se raspasti. Treba i Spahica vratiti, Arslanagica,Tankovica,aVrancica,Zukanovica ubaciti. Susica udaljiti i dovesti novog trenera da se spasava sto se spasiti da. Bajevic,Prosinecki,Osim,Barbarez ma bilo tko samo bolest da se zalijeci. Sto prije ili cekajte sljedecu bruku a onda dolaze oprastanja igraca i konacni cavo u lijes BIH nogometa. To je svak tko ima 3 ciste poslije Nigerije znao.
I NA KRAJU DA RECEM I OVO, NIKAD NIKOG DO SINOC NISAM MRZIO ALI SE TO PROMIJENILO. SUSICA SADA BAS MRZIM I NE MOGU SI POMOCI DA TU CINJENICU PROMIJENIM.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 10 sep 2014, 14:58

"Ne znam nista o Kipru"

Znaci Bože,lik je imao par mjeseci da se upozna sa prvim protivnikom ekipe koju kao vodi i on hladno izjavi da ne zna,ne mozes ba ne znati jer onda nisi strucan za poziciju koju obavljas,ti si placen bolan za to,da skautiras,da analiziras,da upoznas protivnika i prema tim saznanjima pripremis ekipu najbolje moguce..

"Iznenadili su me moji igraci "

I opet ista prica,svi drugi su krivi samo on nije,.

Prije da je on iznenadio svoje igrace,.Odakle Avdija ispred Mujdze,kako da Prcic i Susic imaju prednost u odnosu na Salihovica i Medunjanina i tu u momentima kada su dva do neki dan standardna igraca Misimovic i Spahic se oprostila od reprezentacije i u trenucima kad je Kolasinac otpao zbog povrede.

Kazi brate ono sto se vidi,kockao sam se i prokockao tri boda..Iznenadili su te tvoji igraci jer te Kipar nije ni mogao iznenaditi kada si sam priznao da nemas blage o njima..

Iznenadi nas Pape i fataj se noge dok jos imamo sansi u ovim kvalifikacijama..U ova dva mandata tebe protivnici iznenade svako malo ali eto to nije samo po sebi dovoljno pa su te poceli i tvoji igraci iznenadjivati a to je jos gore,.Proivnik bude i prodje ali tvoji igraci opet ostaju na raspolaganju tebi a ti ne znas sta i kud s njima jer te iznenade :salut:

Dva igraca Hajduka u prvih 11,istog onog Hajduka koji protiv prosjecnog Dnjipra ne moze pet pasova uvezati i to na domacem terenu ali ti to vjerovatno nisi ni gledao,ne treba ti skauting da bi Susica i Avdiju gurnuo u ekipu,to dodje samo po sebi valjda,tako si naumio..

Ceraj dalje Pape,sve dok je ovaca nece falit vune,.Malo se ucis zanatu,ne radis mnogo i guras svoje,cesto te iznenade pa ti ne bude dosadno a za poraze cemo lako,krivi su svi samo ti nisi,ti si samo iznenadjen..

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 10 sep 2014, 14:59

Ibrulj :thumbup:

Sto kaze, zastanes malo i razmislis: covjek nije izveo najboljih 11 u kvalifikacijskoj utakmici? Halo,e! :crazy: Nevjerovatno! :facepalm:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 10 sep 2014, 14:59

Mozambik je napisao/la:Razbuca ga Ibrulj ko siromah napolitanku :clap: :clap: :clap:
Bio bi heroj nacije da nije izostavio nista,ni brata,ni bratica,ni agenciju,ni nepotizam,ni Begica,ni savez,ni nista.
Ovako,polovicno.
Ali obzirom na medijski mrak i strah koji vlada ovdje i ovo je napredak.

Hajde neki predstavniku "sedme sile"sve ovo ,bez zadrske i pardona.Bices heroj nacije kako god da ti je ime.

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 10 sep 2014, 15:00

Ček ček,

tek sad vidim da su ustvari na ss.ba pisali o sujevjerju u sportu i o odijelu i šuškavcu :tokralju: :tokralju:

Bogovi bogovski. Dan nakon ovakvog fijaska, kada se ozbiljna kritika čeka ko ozeblo sunce, oni pišu o odijelu i šuškavcu ! :rol: :rol:

Novinarstvo :tokralju: :rol:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 sep 2014, 15:00

a ljudi stvarno sto ga ne smjene :?:

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 10 sep 2014, 15:02

Kad vidim da mladi momak poput Pjanića ima više principa i izađe pred javnost sa izjavom da je odigrao najgori susret i da snosi odgovornost za poraz, shvatim kakav je (ne)čovjek Safet Sušić. Dečko od 24. godine ga može učiti šta znači imati obraz pa preuzeti odgovornost za svoje postupke. I Pjaniću ništa ne zamjerim. Penal je nebitan.

@NeverGiveUp ovdje je apsolutna većina bila da Safet ide i da Bajević preuzme ako Vaha neće. Tako je bilo i na anketama po drugim portalima, sa pozamašnim statističkim uzorcima. Ali problem je što u našoj državi ko god da ima neke ovlasti, nije naučio da sluša i odgovara javnosti za svoj (ne)rad. Dok se dočepaju neke funkcije, utuve sebi u glavu da je to njihova privatna prčija i da niko ne smije da traži objašnjene od njih.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 10 sep 2014, 15:03

bordobijeli je napisao/la:a ljudi stvarno sto ga ne smjene :?:

Zato što u savezu sjede potpuno identični go.vnari poput njega:

nesposobni, glupi, nepotisti, manipulanti i lažovi.

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 10 sep 2014, 15:07

revan je napisao/la:Kad vidim da mladi momak poput Pjanića ima više principa i izađe pred javnost sa izjavom da je odigrao najgori susret i da snosi odgovornost za poraz, shvatim kakav je (ne)čovjek Safet Sušić. Dečko od 24. godine ga može učiti šta znači imati obraz pa preuzeti odgovornost za svoje postupke. I Pjaniću ništa ne zamjerim. Penal je nebitan.

@NeverGiveUp ovdje je apsolutna većina bila da Safet ide i da Bajević preuzme ako Vaha neće. Tako je bilo i na anketama po drugim portalima, sa pozamašnim statističkim uzorcima. Ali problem je što u našoj državi ko god da ima neke ovlasti, nije naučio da sluša i odgovara javnosti za svoj (ne)rad. Dok se dočepaju neke funkcije, utuve sebi u glavu da je to njihova privatna prčija i da niko ne smije da traži objašnjene od njih.
BRAVO!
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 sep 2014, 15:07

vidim vecina je sad slozna da safet treba da ode ,vidim i neki igraci su vec prozvali papeta ,pa i javnost je za to da nam trebaju promjene .zakljucak na savezu je potez da nesto urade odnosno IVICA OSIM kad je mogao da postavi Safeta moze i sad da kaze dosta je sajo vijeme je za druge on ima taj autoritet .

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 10 sep 2014, 15:09

MoR je napisao/la:Ček ček,

tek sad vidim da su ustvari na ss.ba pisali o sujevjerju u sportu i o odijelu i šuškavcu :tokralju: :tokralju:

Bogovi bogovski. Dan nakon ovakvog fijaska, kada se ozbiljna kritika čeka ko ozeblo sunce, oni pišu o odijelu i šuškavcu ! :rol: :rol:

Novinarstvo :tokralju: :rol:
Kad sam vidio direktora im u onoj emisiji kad je kriminalac napustio u po frke sve mi je postalo jasno.
Frajer umjesto da pita sta pametno,on poceo razglabati kako da svi uzmu lovu na rezultatima reprezentacije i zasto je premija dijeljena pola-pola a ne 60:40 u korist saveza,te zasto su igraci uzeli premije ako igraju srcem.
Sta reci a ne zaplakati.

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 10 sep 2014, 15:09

Ne znam sto se nervirate uopste, da je raja pametna pa da niko ne ode na utakmicu i time jasno stavi do znanja da nece da gleda papetove bravure sa guranjem familije i amaterskih igraca. Vjerovali ili ne ja sam prestao pratiti repku nakon objevljivanja spiska za SP i pozivanja Amidzinog zlata i afere Zukanovic (mada sam i prije svega ovoga znao kakva su trenerska umijeca selektora "Igrat cemo sa dva ili 3 napadaca cijele kvalifikacije"). :roll:

Zasto da svoje zivce gubim zbog nekoga kome uopste nije bitno da li gubimo ili dobijamo, ko nema ni trunke patriotizma i postovanja prema vlastitoj domovini i njenom narodu?

Zao mi je jedino sto mozda necu dozivjeti da na klupu sjedne neko provjereno veliko trenersko ime (Bajevic, Magath, Halilhodzic,) i da pozove najbolje i najspremnije igrace i da postavi neku normalnu FUDBALSKU formaciju pa da se mirne duse pofajtamo sa englezima, svabama ili spancima....

Moje misljenje je da imamo kadar koji je spreman za takvo nesto samo treba odabrati pravih i najboljih 11 i postaviti ih na terenu da u svakom trenutku znaju sta je njihov zadatak a ne da oni sami moraju da improvizuju dok utakmica traje...

Neka Susica jos malo, ne zbog nas koji odavno vidimo sta ne stima, vec zbog ovih koji su ga zdusno podrzavali, cak i onda kad je i slijepcu bilo jasno da je selektor jedan obicni trenerski amater. Neka jos sroza i onako upitan kredibilitet, pa kad se pojavi na Izacicu, Gradisci, ili Orasju da ga granicna policija izvrne naopacke prilikom neke od rijetkih posjeta domovini...

Mozda bih se moglo naci i opravdanje za papeta jer je tehnologija strasno napredovala a on ostao na VHS kasetama, pa ga to stavlja u neravnopravan polozaj u odnosu na druge selektore, gdje je tu Uefa i Fifa da donesu neki fair play u pracenju utakmica protivnika??? U stvari zasto i da gleda druge ekipe kad on poslije zavrsetka sinosnje utakmice vec zna ko ce igrati i sljedecu...

Mogao bih ovako do sutra ali ne vrijedi...Mene vise ne nervira ni taktika ni novinari ni njegove izjave, meni je sve to smijesno jer ako bih dopustio sebi da se nerviram zbog njega, to bi znacilo da je on pobjedio...E pa nece moci Safete!
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 sep 2014, 15:11

za mene je Ivica Osim kriv on je papeta postavio on ga treba i smjeniti .

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.