Covjek koji je ginuo od 1 do 90 minute,sad imamo kapitena koji kurcem ne mrda,nacijo neka vam je na cast da se ste Spahu uspjeli otjerati

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
s ovakvom odbranom, mogao bi nam biti od korsti jos jedno 8-9 sezonabosnas_ je napisao/la:Realno,Spahic nam moze biti jos od koristi,bar do ljeta 2015.godine... ne igra on u nekom nizeligasu,nego u jednom Bayeru.. ja bih ga vratio,kao i Misimovica!
Ja sam govorio, ali "novinari" znaju bolje. Kad se na to dodaju dežurni pljuvači i papkeljubci dobije se to što se dobije.AlfredBorden je napisao/la:ispostavit ce se na kraju da je spaha ustvari drzo konce u ovom rasulu, samo polako, vrijeme ce pokazat
sanlituncay je napisao/la:E moj Ajax oni nisu svjesni da će prizivat Spahu,Septembar kuca na vrataU Tuzli će već vidjet protiv lošeg protivnika kako odbrana škripi
sanlituncay je napisao/la:Nije Kipar tako naivan kao što ovdje pojedinci misle... hebem ja tu Coca Cola ranking listu,to je šprdačina obična... A lihtenštajn je prijateljska tako da me to i ne zanima...
sanlituncay je napisao/la:Najjadnije je od svega sto su forumasi već upisali pobjedu protiv Kipra... A ljudi nisu uopste naivna ekipa...
sanlituncay je napisao/la:Šta imamo diskutovat s ljudim koji pišu da je Tino zabetonirao mjesto u reprezentaciji,i slažu formacije s Avdijom u prvih 11! Samo budale žele kiks! Al' nama kad se desi kiks zbog ovakvog biranja igrača,i nošalantnog odnosa selektora prema igračim koji igraju po Europi i guranja panjeva iz Hadjuka,to neće biti samo u jednoj tekmi,nego ćemo zijaniti dva ciklusa kvalifikacija!
normalaba je napisao/la:Emir Spahic! FALIS NAM KAPITENU, LIDERU, LEGENDO!
Trazili ste, nema "kabadahije". Eto vam Sunjic aka Mostarski Maldini i Bicakcic aka Zvornicki Ramos. Mahanje iz Leverkusena.