Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Niti jedan normalan post se ne može pročitat ovdje. Previše prostakluka, mržnje i slično.
A što se tiče Papeta, ako je imalo ČOVJEK, ako ima imalo ljudskosti u sebi, ako imalo voli Bosnu i Hercegovinu i ako stvarno želi najbolje ovoj reprezentaciji onda će bez razmišljanja podnijeti ostavku.
Pape hvala za sve, iako nisi puno ni uradio, ali vrijeme da se ljudski poselamimo.
A što se tiče Papeta, ako je imalo ČOVJEK, ako ima imalo ljudskosti u sebi, ako imalo voli Bosnu i Hercegovinu i ako stvarno želi najbolje ovoj reprezentaciji onda će bez razmišljanja podnijeti ostavku.
Pape hvala za sve, iako nisi puno ni uradio, ali vrijeme da se ljudski poselamimo.
Zadnja izmjena: nele-BHF, dana/u 10 sep 2014, 12:55, ukupno mijenjano 1 put.
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: AW: Safet Sušić - Pape
Kupio je.Goalgetter je napisao/la:Kako je ovaj moron dobio trenersku licencu?
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Safet Sušić - Pape
Nastojao sam i ja, sve do jucer kad je kap definitivno prelila casu. Repka mi je svetinja, a kad se neko sprda sa njom ovako kao Safet, to ne mogu hladne glave da gledam.BaDa12 je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Dobrodosla u opozicijuBaDa12 je napisao/la:Šta ja znam, ja ipak mislim da je sve do odijela.
E, moj Safete...![]()
Ne, ja samo nastojim biti realna i bez uvreda pisati. Sinoć je pogriješio, pogriješio je protiv Nigerije... Ali, nikad ga neću nazvati imenima kakvim ga nazivaju. Ni njega ni bilo koga drugog. Ne ide mi uz frizuru.
Ma nakon one blamaže protiv Portugala on je trebao biti smjenjen, al pošto nam je savez takakv kakav je i novinari takvi kakvi su(glas javnostiValter je napisao/la:Na žalost upravu si, on je tačno selektor kakvog i zaslužujemo. U toku rata on nikada nije pokazao ni trunku patriotizma. Naravno da ga u njemu nema ni sada. Jer da ga ima, svjestan totalne rezigniranosti javnosti, on bi podnio ostavku (da je sreče nebi bio ni izabran za ovaj ciklus), ali lik nije lud, jer kada podneseš ostavku nemaš pravo na materijalnu naknadu, ali ako ti daju otkaz imaš pravo na novac. Dakle je.bo patriotizam bitna je lova. E upravo zato mi i jesmo zaslužili ljude tipa Sušića da nas vode kako u sportu tako i u politici, bez trunke patriotskog osječanja. Jeste li vidjeli selektora koji vodi Kipar, pa čovjek samo što nije utrčao na teren da ga i on zabije.Principatus je napisao/la:Nece on letiti. Ovaj kriminalac ima podrsku kriminalaca u savezu.
Pa poslije ovakve utakmice bi kao prvo svaki covjek sa malo obraza dao ostavku.
No covjek sa obrazom nebi gurao bratica i Svrsajevica na stetu reprezentacije.
Safet Susic je samo selektor kakvog BiH zasluzuje. To boli, ali je istina. Pa do jucer su likovi koji su ga branili se ovdje ismijavali i provocirali kako im je drago sto ce Tino igrati, kako im je drago da Susic radi sta hoce. Kako djeli pljuske. Danas cute kao *icke ili mijenjaju strane, kao svi izenadjeni ovim.Smijesno.

On nema morala, on nema ljudskosti i on sam neće podnijeti ostavku. Budimo realni i recimo i to da je neće podnijeti i zbog finansijskog faktora, koji je njemu, opet budimo realni, najvažniji. Dakle, nema tu govora o nekom patriotizmu i slični, njega interesuje posao i plata, jer zna, i realno je, da ne može bolje, niti će ikada dobiti bolje od trenutne pozicije.nele-BHF je napisao/la:Niti jedan normalan post se ne može pročitat ovdje. Previše prostakluta, mržnje i slično.
Nego, pošto je očigledno da si iz BHFa, potrudi se da jasno i glasno dignete glas, proglas, parolu, bilo šta, da se ubrza odlazak ovog mediokriteta intelektualnog kapaciteta amebe.
SEMIR ŠTILIĆ!
Sprda se on jos od Svedske i prvih prijateljskih utakmica, samo neki su tek otvorili oci, dok ima i onih koji jos uvijek nece to da vide, njemu nikako nije bilo mjesto na selektorskoj poziciji 

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
[youtube][/youtube]
Evo taktike od Sinoc ako nije ko pogledao utakmicu.
Evo taktike od Sinoc ako nije ko pogledao utakmicu.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
jos nisi podnio ostavku ubleho ?
ja se vise drug i ne nerviramAdnan89 je napisao/la:i da smo pobjedli sinoc misljenje mi je isto o Papku, igramo jako bezveze, strpim kad ce nam neko probusti loptu kruz odbranu kao sinoc svaku utakmica me iznervira, bolje da ni negledam.Adnan89 je napisao/la:Narod misli Van Gaal lud sa 3-5-2...Trebaju pogledati nasu repku da se svak malo ismije, kakve talasike od igraca imamo koje on fura a koji valjaju pusta se za druge ili nemaju poziva. Dok igraci poput Vrancica,Hrgote,Husica igraju u Bundesligi, Zuka u Serie A nama igraju 2 iz HNLa 1 iz Austrijskog qrca, Boze sacuvaj jedva cekam dan kad ode Papak.miki_92 je napisao/la:jbm ti sunce ove formacije koje on fura ne postoje ni na fifi ni na pes-u
igrali smo nesto tipa 2-1-5-2, yebo je i Pepa Guardiolu kad je u pitanju izmisljanje novih formacija
15 min, do kraja ostavio tekmu i pucao fife
Sunjic i maneken cine stoperski par

to je kao da ti Pekovic i Kevin Love cuvaju reket i jos pri tome imaju minimalnu podrsku bekova
Avdija i Lulic tripuju da su reinkarnacije Dani Alvesa iz najboljih dana, ali bez defanzivnih zadaca
Lulic van forme ima i 10 mjeseci, beskoristan u repki, Avdije se i lopta boji pa bjezi od njega
Besic odlican
a trio TSS-Pjanic-Prcic je posebna prica, prvi put sam u zivotu vidio da jedna ekipa igra sa 3 AM-a

pa to jedva da protiv Gibraltara moze funkcionisati
Dzeko i Ibisevic solidno odradili svoj dio posla
i da ne znam samo cija je ideja bila poceti ovako bitan kvalifikacioni ciklus protiv Lihtenstajna
oni nisu nikakakvo mjerilo ni test za igrace
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Bez veze polemisete kad nece otici niti ce mu savez dati otkaz nakon jedne utakmice !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Ljudi moji, ja slabo pisem po ovom forumu, ali citam sve sto se pise.. i pratim reprezentaciju otkad je postala.. i Volim je svim srcem, toliko sam puta plako zbog nje kao malo dijete.. sto zbog srece sto zbog tuge.. i sinoc sam ti isto uradio, plakao sam poslije utakmice, i to sve zbog ovog debila susica.. pa covjek nam je uspjeo unistiti jedino nestosto smo imali u ovoj nam napacenoj zemlji, uspjeo je unistiti ovakvu generaciju momaka koji su iz nicega, iz pepela izrasli u nas ponos..u nesto gdje smo svi bjezali iz ove surove stvarnosti i svakodnevnice.. frajer nam je i to sjebo, to je valjda sad svima jasno, ko se imalo razumije u fudbal.. i sta sad?? Opet mu nemozemo nista, mozemo ovdje piskarat jos koliko hocemo.. ali on ce ostat, frajer je jednostavno tvrdoglav i bezobrazan.. i na kraju krajeva, on nema gdje, nece ga niko.. jer svako je vidjeo da on nema veze o trenerskom poslu.. mene zanima postoji li ikakav zakonski akt da navijaci mogu zahtjevat njegovu ostavku?? Ili ako ne, hajde da napravimo proteste, bojkote bilo sta samo da gaotjeramo
Ja prelistavam sve medije i ne vjerujem svojim ocima.Nista!?Ni osvrta,ni kritike?
Jeste li vi svjesni sta je to i u kakvoj mi to drzavi zivimo?U drzavi u kojoj ne postoji niko ko moze nesto uraditi ili reci a da nije potkupljen,ucijenjen ili dio nekog tala.Strasno.
Jeste li vi svjesni sta je to i u kakvoj mi to drzavi zivimo?U drzavi u kojoj ne postoji niko ko moze nesto uraditi ili reci a da nije potkupljen,ucijenjen ili dio nekog tala.Strasno.
Koja jedna utakmica **** ga tito pa ko da svi imate amneziju u **** materinu?Elegant je napisao/la:Bez veze polemisete kad nece otici niti ce mu savez dati otkaz nakon jedne utakmice !
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- anonymousHD
- Kontakt:
Pape pre utakmice igračima ne govori puno, samo im kaže: "Momci, lopta je okrugla, izigrajte se".
Čoveče, izašli u drugom poluvremenu, mrtvi ba, ko da ih je neko g.uzio u svlačionici. Nemaju nikakvog motiva, nema one želje da se odmah povede, da se zabije gol, da bude lakše. Ništa nema.
Biće kasno za sve, kada ovaj konj od trenera ode.
Ovako dobra generacija, sa ovakvim dobrim igračima jednostavno zaslužuje boljeg trenera, trenera koji će ih motivisati, koji će imati autoritet i koji će poznati ono osnovno, taktiku ove igre.
Čoveče, izašli u drugom poluvremenu, mrtvi ba, ko da ih je neko g.uzio u svlačionici. Nemaju nikakvog motiva, nema one želje da se odmah povede, da se zabije gol, da bude lakše. Ništa nema.
Biće kasno za sve, kada ovaj konj od trenera ode.

Ovako dobra generacija, sa ovakvim dobrim igračima jednostavno zaslužuje boljeg trenera, trenera koji će ih motivisati, koji će imati autoritet i koji će poznati ono osnovno, taktiku ove igre.
Misliš kvalifikacija legendo ili jedne utakmice (čitaj: poraza) ?Elegant je napisao/la:Bez veze polemisete kad nece otici niti ce mu savez dati otkaz nakon jedne utakmice !

Krivo mi bi da je sve svalio na igrace. Nece da krivicu na sebe uzme pa ni malo. Dosta mi ga vise iskreno.
Evo ga opet.
Jedna utakmica.
Bogovi bogovski.
Jedna utakmica.

Bogovi bogovski.
Druže tuga je to što pola Pjanića vrijedi kao čitav Kipar, ona reprezentacija koja je 140-a na svijetu vrijedi 14,75 miliona €, a Pjanićeva cijena je 27,00 miliona €, problem je u tome što Pape košta -100,00 miliona €, pa taj balans opada...Nerminovic je napisao/la: Druga stvar, naravno da i igraci imaju svoju odgorvornost. Pjanic i Dzeko vrijede ko citav sastav Kipra, ni jedan nemoze dokazati to. Susic se izgubio, lik je gotov i nema vise sta da radi kao selektor. Odlazi iz svetinje, vrijeme je.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
ono sto se desilo s bakom je veoma moguce i s ovim cobanom safetom. nadajmo se da nece do toga doci, jer ako bude tako onda pisi propalo sto se tice kvalifikacija vec nakon tri utakmice.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.