ee nije lako jarane nije lakoCartman je napisao/la:Mislim da nikad nije napisao tweet na Bosanskom bez greske. Ovaj put je bio vrlo blizu, ali ipak zayeba na kraju.
Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Nerminovic
- Kontakt:
Re: Asmir Begović
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Unknown Genius
- Kontakt:
Možda je mislio na to da će biti golman u utorak. 
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Unknown Genius je napisao/la:Možda je mislio na to da će biti golman u utorak.
BackSpace United
BackSpace United
Bože dragi, koliko me ovaj čovjek oduševio
svaki put je pozdravio navijače, fin i kulturan, klasa u svakom smislu
kad mu se poče skandirat' Begović Asmir, zamislio sam sebe u njegovoj koži, kakav je osjećaj kad ti tvoj narod kliče, ponosno uzvikuje tvoje ime i prezime i onda kontam, šta da je zaigrao za Kanadu, za tuđine, kakav bi mu osjećaj bio
ma ne bih dao tog osjećaja kad ti tvoj narod kliče, nema šanse 
https://****.com - Local Live Girls Chat - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Local Meet Girls [/url]
Nisam baš pratio stare teme, al' ja mislim da je ovaj Begović jedan jedini naš igrač kojeg niko nikad nije prozvao, rekao ružne riječi ili bilo šta drugo ( izuzev onih koji i majku rođenu kritikuju )... Kako je došao čovjek svi oduševljeni hahaha
Željo
Thierry Henry. Najveći!
Emir Spahić
Arsenal
Thierry Henry. Najveći!
Emir Spahić
Arsenal
Nisi daleko od istine a kad u nasem narodu ostanes netaknut tim komentarima, onda si samo tak'a ljudinaryder7 je napisao/la:Nisam baš pratio stare teme, al' ja mislim da je ovaj Begović jedan jedini naš igrač kojeg niko nikad nije prozvao, rekao ružne riječi ili bilo šta drugo ( izuzev onih koji i majku rođenu kritikuju )... Kako je došao čovjek svi oduševljeni hahaha
Re: Odg: Asmir Begović
Pogledaj početak teme i dečka sa Han pijeska, spominjo je i neke baterije.ryder7 je napisao/la:Nisam baš pratio stare teme, al' ja mislim da je ovaj Begović jedan jedini naš igrač kojeg niko nikad nije prozvao, rekao ružne riječi ili bilo šta drugo ( izuzev onih koji i majku rođenu kritikuju )... Kako je došao čovjek svi oduševljeni hahaha
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Odavno prerastao klub u kojem igra. Zaista je nevjerovatno da ga vec neki veci klub nije uzeo. Kakvih klovnova ima, Bega bi vec trebao biti na golu, u najmanju ruku - Evertona ili Liverpoola. 
Prejak početak teme. HAHAH.
Reci im Asmire

Reci im Asmire
I want to wish Asmir and Bosnia good luck tonight into their first Euro qualifier this campaign against Cyprus in Zenica. I wish I was there to experience the awesome atmosphere that is no doubt already building in and around the stadium as the fans descend from all corners of the globe. The support that comes far and wide for the Bosnian football team has always impressed me.
I can't believe that as we move into the next major championship we are leaving the World Cup behind. Although, the memories will never be forgotten. Whilst watching Bosnian game tonight, I will be finishing off the latest Dressage Dreams column that will be a 2-part special about our trip and experiences in Brazil at the World Cup.
Also- may I take the opportunity to remember the fallen 5 miners who sadly lost their lives in a mining accident in Zenica earlier this week. Very tragic and my thoughts are with their families and friends. God bless.
Nicolle x
Nicole- Kapa do podaaa

I can't believe that as we move into the next major championship we are leaving the World Cup behind. Although, the memories will never be forgotten. Whilst watching Bosnian game tonight, I will be finishing off the latest Dressage Dreams column that will be a 2-part special about our trip and experiences in Brazil at the World Cup.
Also- may I take the opportunity to remember the fallen 5 miners who sadly lost their lives in a mining accident in Zenica earlier this week. Very tragic and my thoughts are with their families and friends. God bless.
Nicolle x
Nicole- Kapa do podaaa
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
http://sportsport.ba/bh_fudbal/begovic- ... ati/140015" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako čovjek uvijek direktno i otvoreno kaže i još prizna svoju grešku.

Kako čovjek uvijek direktno i otvoreno kaže i još prizna svoju grešku.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Smijesno, niko nista.
Sto niko nije spomenuo greske golmana? Navalili ste na Vrsajevica, nema te kad?
Juce je ono njegov gol sto posto, volio ili ne volio - PatriJota juce kriv dva boda, kisker.
Sto niko nije spomenuo greske golmana? Navalili ste na Vrsajevica, nema te kad?
Juce je ono njegov gol sto posto, volio ili ne volio - PatriJota juce kriv dva boda, kisker.
BackSpace United
BackSpace United
Ovo se uvijek cijeniloJanez je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/begovic- ... ati/140015
Kako čovjek uvijek direktno i otvoreno kaže i još prizna svoju grešku.![]()
Covjek jeste pogrijesio, ali prinzao je to i Boze moj, desava se. Ko mu moze zamjeriti?
Begovic jos jednom dokazao da je najveca ljudina u reprezentaciji
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
-
Nerminovic
- Kontakt:
Pitaj sam sebe sta bi bilo ako Vrsajevic ili Bicakcic ovako nesto kazu.Aragon je napisao/la:Ovo se uvijek cijeniloJanez je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/begovic- ... ati/140015
![]()
Covjek jeste pogrijesio, ali prinzao je to i Boze moj, desava se. Ko mu moze zamjeriti?
BackSpace United
BackSpace United
Pa šta treba brate da ga objesimo pred Vječnom??Nerminovic je napisao/la:Smijesno, niko nista.![]()
Sto niko nije spomenuo greske golmana? Navalili ste na Vrsajevica, nema te kad?![]()
Čovjek jeste pogriješio i snosi najveću krivicu za prvi gol. Sam je to priznao i pred kamerama. Za razliku od drugih samokritičan je i zna preuzeti odgovornost. Isto kao što je i priznao protiv Nigerije da nije sudija toliko kriv koliko mi sami. Ja od drugih igrača nisam čuo ovakve stvari, zbog toga sam i želio da postane kapiten svidjelo se to mnogima ili ne.
Begović
Begovic je mozda kod prvog gola mogao bolje ali iskreno bila je greska Bice, nije dobro citao igru a Begovic sigurno od njega ocekivao bolje..njegova jedina krivica je da je stvario povjerenje u Bicu. za drugi gol Neur je primio slican protiv Skotske ti su tezi branti!...
Drago mi je da je bar slobodni odbranio, inace to mu ne lezi najbolje ali fino izbio loptu.
Drago mi je da je bar slobodni odbranio, inace to mu ne lezi najbolje ali fino izbio loptu.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Za mene nikad jedan igrac nece biti krivac.Nerminovic je napisao/la:Pitaj sam sebe sta bi bilo ako Vrsajevic ili Bicakcic ovako nesto kazu.Aragon je napisao/la:Ovo se uvijek cijeniloJanez je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/begovic- ... ati/140015
![]()
Nisam od onih koji ce za sve lose optuziti Avdiju, Susica jednog ili drugog.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Nije kriv Avdija, kriv je Susic sto ga stavio da igra. Sta ce jadan igrat mu je kad je vec u , mos mislit, prvoj postavi.Nerminovic je napisao/la:Smijesno, niko nista.![]()
Sto niko nije spomenuo greske golmana? Navalili ste na Vrsajevica, nema te kad?![]()
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Pa šta je trebao reći da nije kriv iako je 3 miliona ljudi vidjelo suprotno.Aragon je napisao/la:Ovo se uvijek cijeniloJanez je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/begovic- ... ati/140015
![]()
To što je priznao je sasvim očekivano i ne treba mu se zbog toga klanjati.
1974---1975---1976---2001---2013---2020