Safet Sušić - Pape

Neutral
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Neutral » 10 sep 2014, 11:38

Safet treba u inat izgubiti sve do kraja, pa otići jer ne znamo šta smo imali dok to ne izgubimo, Safete ne možemo bez tebe.

:bih:

Nije kriv Safet, :hmmmmm:

Dva igrača giganta iz Splita u prvih jedanaest, inače treće ekipe iz HNL-a, ma jok, gdje će on biti kriv.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 10 sep 2014, 11:42

Pitali su ga o ostavci.

Na opasku jednog novinara da BiH prije Kipra nikada nije izgubila službenu utakmicu od tako slabo plasirane reprezentacije (140.), te razmišlja li možda o ostavci, Sušić se nasmijao i samo dodao:

“Neko drugo pitanje?”

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 sep 2014, 11:44

Odgovor na nivou naših političara.

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 10 sep 2014, 11:44

A imamo li gdje ikakav snimak tog pressa sinoć? Nemoguće toliko portala, TV, da niko nema snimak komplet i da čujemo pitanja novinara? :crazy:

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 10 sep 2014, 11:45

Odlazi telko iz svetinje
Zadnja izmjena: Sheyi, dana/u 10 sep 2014, 11:49, ukupno mijenjano 1 put.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 10 sep 2014, 11:46

Djubre od covjeka, kao i pojedini forumasi...

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 10 sep 2014, 11:48

Trebaju nam navijacji u Zenici ko englezski navijaci od 99000 sjedista dosli samo 40000 a kod nas od 16000 nek dodju samo familija igraca. Sto bi ljudi placali glup novac da gledaju ovo smeče. Bojkotovati Susica sto prije sto bolje, gore od njega nemislim da postoji od trenera.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 10 sep 2014, 11:54

to je nas Sule :clap:
Manijaci Zeljini

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 10 sep 2014, 11:55

slika
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 10 sep 2014, 11:58

Susic je sinoc osramotio naciju, obrukao..priredio nam je nezapamcenu sramotu..jedan pisljivi Kipar te pobjedi u Zenici...papak da ima imalo obraza podnio bi odmah sinoc ostavku...bojim se da su nam pod vodstvom Susica kvalifikacije zavrsene i prije nego sto su pocele...sa ovim covjekom mi se nemamo cemu nadati...

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 10 sep 2014, 11:58

Principatus je napisao/la:
Safet Susic je samo selektor kakvog BiH zasluzuje. To boli, ali je istina. Pa do jucer su likovi koji su ga branili se ovdje ismijavali i provocirali kako im je drago sto ce Tino igrati, kako im je drago da Susic radi sta hoce. Kako djeli pljuske. Danas cute kao *icke ili mijenjaju strane, kao svi izenadjeni ovim. :eh: Smijesno.
tako je ;) sad većina dolazi na temu i priča istu priču. Svi su ga prije branili, sad ne brane, a drugi dio tih šupakka ili spinuje priču na nekog od reprezentativaca ili sad šute samo. Ako ste ga do sad branili, branite ga idalje, jer mu ovo nije prvi promašaj, imao ih je jos koliko hoćeš.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
naprijed rejal

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 10 sep 2014, 11:58

SAFET : "Na klupi nisam imao neko drugo rješenje. Mnogo ofanzivnih igrača je bilo već na terenu i nisam imao rješenje na klupi"

pa nisi imao rijesenja na klupi jer si **** degen ,nek ti hadzic dobija poziv pored 3000 veznjaka a samo dva prava spica imas u ekipi i to oba na terenu i onda ima obraza rec nisam imo rjesenje na klupi?? :| pa nezz ko poziva igrace ako ne ti ,o tom trecem napadacu se govori vec duze vrijeme od SP ,ne moze jedna ozbiljna ekipa imati samo dva spica ,i onda se on ko zali nema rijesenja :crazy: :facepalm: :damn:
pa ko mu je kriv kad je nesposoban ,kad ,u polovnjaci neki dobijaju poziv koji ne mogu napravit razliku svojim ulaskom u igru protiv lihtenstajna a pogotovo protiv jacih ekipa

postvio taktiku bez krila ,nabaco veznih igraca istog profila na sredinu i mislio da ce nesto uradit,
stavio vrsajevica koji je operisan od fudbala ,po njegovoj stani vozovi prolazili i tu je najvise i puhalo
ljudi su i prije drugog gola imali nekih sansi gdje je vrsajevic ispado ko iz voza .stavio svog tinu umesto hajrovica ili medjunjanina ...

prije utakmice je toliko omalovazavo kiprane da sam znao da ce kiksat ,pa gdje ces rec "nisam poslao nikog da gleda kipar protiv hrvata jer nema potrebe " ko sta ce on njih gledat kad smo mi jaci 16 puta ,i to je nekoliko puta ponavljo da kipar nam nece predstavljat neki problem ,napravi ljude amaterima ,koliko debil moras bit da tako izjavljujes i ljude motiviras da ti bas pokazu da se varas i lijepo su mu ga uvalili :oops: :oops:
sad izjavljuje nismo podcjenili kipar ,nismo al u q :evil: ,trebali su mu na pressu samo pustit njegove izjave pa nek kaze onda da nismo ih podcjenili

niko od novinara nema muda da postavi prava pitanja ,treba ga pitat otvoreno,zasto neki igraci dolaze a okupljanja bez kluba i bez minuta igre za svoj tim a neki moraju biti u prvoj postavi chieva da bi dobili poziv ??mislim to je normalno pitanje i bas bi volio da vidim njegov odgovor i zasto tino je imao prednost pored medunjanina gdje je igrao bas na njegovom mjestu ,to tino bolje odradje zadatke od mede il sta ,to bolji na toj poziciji ,bas me interesuje sta bi on odgovorio ,**** li mu tino sve po spisku :oops: :evil: :evil:

tino i vrsajevic u prvoj postavi reprezentacije jbt :wtf: :oops: :roll: :urnebes: :damn: :facepalm: :puke:
i onda ocekivat neki pozitivan rezultat :facepalm:

kad je produzio ugovor pretpostavljao sam ovakav scenario...
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 10 sep 2014, 12:03

Lijevu stranu si ostavio na vjetrometini, pa nas ljudi ubise. Sta ce tek biti kad na toj strani bude Bale,ne zelim ni razmisljat. I selektore dragi, kod bunkera protivnika ti ubacujes ljevaka na desno krilo,a znas da ne ide protiv bunkera to. Pa dragi selektore,jedini koji relativno fino ubaciti sa strane ne dobija sansu,Salihovic,a da je on bio u igri tad bih te pitao da li bi znao da ce ON fuliti ?!
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 sep 2014, 12:06

barca_87 je napisao/la: prije utakmice je toliko omalovazavo kiprane da sam znao da ce kiksat ,pa gdje ces rec "nisam poslao nikog da gleda kipar protiv hrvata jer nema potrebe " ko sta ce on njih gledat kad smo mi jaci 16 puta ,i to je nekoliko puta ponavljo da kipar nam nece predstavljat neki problem ,napravi ljude amaterima ,koliko debil moras bit da tako izjavljujes i ljude motiviras da ti bas pokazu da se varas i lijepo su mu ga uvalili :oops: :oops:
sad izjavljuje nismo podcjenili kipar ,nismo al u q :evil: ,trebali su mu na pressu samo pustit njegove izjave pa nek kaze onda da nismo ih podcjenili
I ja sam imao bas takav osjecaj prije utakmice zato sam i govorio da je Kipar za pola klase bolji i opasniji od L-ekipa koje se unaprijed predaju protiv tehnicki superiornih ekipa ali dzabe. Kipar je znao namuciti jednu Svicu u proslim kvalifikacijama ( 0:0 i 1:0 ) mada ih je Hitzfeld sigurno gledao i analizirao. A Pape izjavi da je gledao samo jedno poluvrijeme. Ko da je bio problem otici u Pulu na utakmicu uzivo on ili neki njegov pomocnik. Pa ako nista ta izjava ce motivisati protivnika. Jako slicnu izjavu je dao kod one domace utakmice protiv Slovacke kada ih je isto podcjenio. Pape dijeli pljuske.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 10 sep 2014, 12:11, ukupno mijenjano 1 put.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 10 sep 2014, 12:09

Kipar je 46. ekipa Europe, od ukupno 54.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 10 sep 2014, 12:10

Evo od mene jedno odlicno rjesenje:

slika

Nas je, mislim, nije stranac, nece traziti astronomsku platu, vec je pokazao da je dobar trener, trenutno bez angazmana...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 sep 2014, 12:11

Po cijenu da dobijem ban, ali sam totalno razocaran u SportSport.ba koji vazi za nas najposjeceniji portal...
Uvijek kao zagovaraju boljitak bh.sporta, a nakon sinocnje blamaze uopste nema kritike prema selektoru i ukazivanja na kriminal kojeg Savez podrzava.

Oni nek sami procijene zasto je to tako, ali mislim da bi kao najveci sportski medij oni trrebali podici glas i ne bi trebali sutijeti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 10 sep 2014, 12:12

Pisali smo milion puta i pisat cemo opet. Ali dzabe. Dzabe pisati ovdje i praviti nekoliko stranica i njemu tekstova kada nista promjeniti nece. Jedini joji mogu pomoci su novinari. Ako vec nemaju muda da ga razapnu i pitaju direktno neka pitanja, onda bi bilo posteno da makar na ovon portalu objave rezultate glasanja i da se kaze da je vec duze vrijeme tako. Eto ako vlada taj neku strah od njega ne mora ga se uopce napadat samo iznijeti cinjenice.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 sep 2014, 12:12

Robi ima sto grama kokaina u džepu, :mrgreen:

Jučer u studiju na Hrt-u, koji gigant, podočnjaci kao da nije spavao pet dana.

Zanimljiva ideja, vodio je Zvezdu, za to treba imati hrabrost. Ono što mi se sviđa kod njega je direktnost. Nažalost, o njemu možemo samo sanjati, savez nam je na nivou onog u vremenu Muniba.

Sportski portal bi dobio ignore od fudbalera i svih ljudi koji imaju veze sa reprezentacijom. Ne možeš opstati ako ne pišeš o repki, jednostavno je tako i u neku ruku ih razumijem.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 10 sep 2014, 12:15

Sinoć čim sam vidio papeta u odijelu, znao sam da neće na dobro... Koliko je puta bio u odijelu, a da smo mi dobili ? :think:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.