Nije kriv Safet,

Dva igrača giganta iz Splita u prvih jedanaest, inače treće ekipe iz HNL-a, ma jok, gdje će on biti kriv.
tako jePrincipatus je napisao/la:
Safet Susic je samo selektor kakvog BiH zasluzuje. To boli, ali je istina. Pa do jucer su likovi koji su ga branili se ovdje ismijavali i provocirali kako im je drago sto ce Tino igrati, kako im je drago da Susic radi sta hoce. Kako djeli pljuske. Danas cute kao *icke ili mijenjaju strane, kao svi izenadjeni ovim.Smijesno.
I ja sam imao bas takav osjecaj prije utakmice zato sam i govorio da je Kipar za pola klase bolji i opasniji od L-ekipa koje se unaprijed predaju protiv tehnicki superiornih ekipa ali dzabe. Kipar je znao namuciti jednu Svicu u proslim kvalifikacijama ( 0:0 i 1:0 ) mada ih je Hitzfeld sigurno gledao i analizirao. A Pape izjavi da je gledao samo jedno poluvrijeme. Ko da je bio problem otici u Pulu na utakmicu uzivo on ili neki njegov pomocnik. Pa ako nista ta izjava ce motivisati protivnika. Jako slicnu izjavu je dao kod one domace utakmice protiv Slovacke kada ih je isto podcjenio. Pape dijeli pljuske.barca_87 je napisao/la: prije utakmice je toliko omalovazavo kiprane da sam znao da ce kiksat ,pa gdje ces rec "nisam poslao nikog da gleda kipar protiv hrvata jer nema potrebe " ko sta ce on njih gledat kad smo mi jaci 16 puta ,i to je nekoliko puta ponavljo da kipar nam nece predstavljat neki problem ,napravi ljude amaterima ,koliko debil moras bit da tako izjavljujes i ljude motiviras da ti bas pokazu da se varas i lijepo su mu ga uvalili![]()
![]()
sad izjavljuje nismo podcjenili kipar ,nismo al u q,trebali su mu na pressu samo pustit njegove izjave pa nek kaze onda da nismo ih podcjenili
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.