odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
Ako ga nisi probao - ucini to. Ovo ti govorim kao neko ko ne voli toliko cesto mijenjati parfeme. Al' ovaj mi se svidio. Morat cu cesce ljudima govoriti sta da mi uzimaju. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- AlfredBorden
- Kontakt:
bice prilike, trenutno sam joop i mogu ti rec da ne planiram promjenit uskoro, nevidjen mamac 

Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Armani Code - klasika s kojom ne možete pogriješiti 

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Slažem se,jedina mana je postojanost (barem na mojoj koži).Toxicity je napisao/la:Armani Code - klasika s kojom ne možete pogriješiti
ha yebote koliko imam problema dok nađem sebi pantole da mi odgovaraju, ako nađem da su mi taman u struku onda su mi kratke, ako mi dužina odgovara moraju bit široke. I tako mi se desi da probam, hajd kao odgovaraju i kad dođem kući i pogledam šta sam kupio tačno pomislim da nisam sav svoj. Znam da ih nikad više neću obući.
Pustiću sunce da topi ljubav!
hoshafka je napisao/la:ha yebote koliko imam problema dok nađem sebi pantole da mi odgovaraju, ako nađem da su mi taman u struku onda su mi kratke, ako mi dužina odgovara moraju bit široke. I tako mi se desi da probam, hajd kao odgovaraju i kad dođem kući i pogledam šta sam kupio tačno pomislim da nisam sav svoj. Znam da ih nikad više neću obući.
I ja imam sličan problem
Jako sam izbirljiv što se tiče farmerki, pogotovo što su mi jače noge tj. butine pa svake što probam su mi uske. Cijeli život Levi's nosim i to je jedino što mi odg, skupim pa kupim sebi al mi traju. I neke Tom Tailor sam znao da nađem da mi odgovaraju.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Je li neko naručivao tene s Kitbaga? Zanima me šalju li još DHL-om i ako šalju, koliko će me država i DHL u korporaciji oderati na tene koje su s poštarinom malo manje od 100 KM?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
koliko je poštarina ?
Re: Odg: odjeca, patike etc etc
6.95 funtijohnnyyK je napisao/la:koliko je poštarina ?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Da li je neko gledao da uzme jaknu za jesen/proljece, gdje ima dobar izbor u Sarajevu ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Kako se vama cini ova ?
Meni ovaj zmaj ide na neku stvar,al izgleda da nam postaje dio identitetaNeutral je napisao/la:

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ja sam sebi uzeo sličnu majicu, samo kraljevski grb, naravno bez zmaja.
Re: AW: odjeca, patike etc etc
Dobra. Cijena mogu mislitejs je napisao/la:
Kako se vama cini ova ?

Allegri je gospodin!
Ko da smo madafakin JapanciKawhi je napisao/la:Meni ovaj zmaj ide na neku stvar,al izgleda da nam postaje dio identitetaNeutral je napisao/la:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Furamo se nakon 150 godina na Gradaščevića, prije toga kao nije postojao, 

Ko je htio onu kosulju na crveno crne kockice ima u Azel France, oko 20ak maraka su i bas debele, nije klasicna kosulja, pa potrazite 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.