Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Imam Windows 7 32-bitni sistem, sad hocu da predjem na W 7 64-bitni, pa sad šta sve treba da uradim, ako neko može da mi objasni.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: "Pomoc u vezi PC-a"
Ako imaš 4+ giga rama predji, a normalno sve ide instaliras novi sistem ko sto si sedmicu 32b, sad samo izaberes prilikom instalacije x64Ramsey16 je napisao/la:Imam Windows 7 32-bitni sistem, sad hocu da predjem na W 7 64-bitni, pa sad šta sve treba da uradim, ako neko može da mi objasni.
Naravno treba ti instalacija koja ima 64b verziju
Re: Odg:
Imam 4 gb rama, vidjet cu ovih dana da šta uradimJoseMourinho je napisao/la:Ako imaš 4+ giga rama predji, a normalno sve ide instaliras novi sistem ko sto si sedmicu 32b, sad samo izaberes prilikom instalacije x64Ramsey16 je napisao/la:Imam Windows 7 32-bitni sistem, sad hocu da predjem na W 7 64-bitni, pa sad šta sve treba da uradim, ako neko može da mi objasni.
Naravno treba ti instalacija koja ima 64b verziju
Nece ti toliko pomoci taj prelazak ako imas 4gb...To je vise za ove s vise od 4GB, jer 32bitni "ocita" samo 3.3GB...A ne vjerujem da radis nesta toliko jako da ce ti to 0.4-0.5 igrati neku ulogu, da ti se sad isplati spasavati sve potrebno s PC-a
Osim ako svakako moras oboriti 
- schweinsteiger
- Kontakt:
Ima li neko da posjeduje wireless mis?
Ja sebi kupio novi prije par dana i stalno mi nesto laga i ono crveno svjetlo stalno blinka ispod misa,a ne mogu se sjetiti na starom wireless misu je li blinkalo tako isto stalno,pa de nek' neko provjeri
Inace,2.4GHz je konekcija,a nemam razmaka ni metar od misa i recievera,a trebao bi raditi normalno do 10 metara udaljenosti.
Guglao sam,ali stalno mi izbacuje odgovore vezane za apple i microsoft miseve.
Ja sebi kupio novi prije par dana i stalno mi nesto laga i ono crveno svjetlo stalno blinka ispod misa,a ne mogu se sjetiti na starom wireless misu je li blinkalo tako isto stalno,pa de nek' neko provjeri
Inace,2.4GHz je konekcija,a nemam razmaka ni metar od misa i recievera,a trebao bi raditi normalno do 10 metara udaljenosti.
Guglao sam,ali stalno mi izbacuje odgovore vezane za apple i microsoft miseve.
#miasanmia

Kako se ovoga mogu rijesiti? Instalirao sam adblock i opet mi se pojavljuje.
Ne mogu da udjem na mail, trazi mi neki kod, kliknem dole da nemam kod, tu mi trazi broj telefona koji uredno ukucam, medjutim nikakav kod ne dolazi, odnosno valjda treba SMS da dobijem. Probao sam i 0038762xxxxxx i +38762xxxxxx, i bez ovih pozivnih brojeva ali nema nista. Da li neko ima slican problem ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- AlfredBorden
- Kontakt:
dzoni pomozi covjeku, ti imas te mail probleme u malom prstu

Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
- Vlarayan110
- Kontakt:
Re:
Svakoga su izhebali...anell je napisao/la:Yebo majku ima li ko da ga ovaj outlook ne ****
Ja sam do neki dan kuburio sa 2 maila, koja nisam mogo otvorit.
Kontaktovo sam im customer support, poprico sa frajerom, reko kakva je situacija.
On mi poslo link za vracanje racuna u kojem moras da uneses sto vise informacija o mailu koji koristis ( tu opciju inace imas ako zaboravis sifru). Samo je ovaj bio, podesen da mu treba manje informacija, jer sam ga peglo jedno 5 dana sa tim.
Sad sam rahat i radi sve....
Mi smo divovi
Hejt za android
Hejt za android
http://www.xxx.xx/artikal/13367914/racu ... z-dual-2m/" onclick="window.open(this.href);return false;
Moze kakvo misljenje o ovom racunaru, potreban mi je za neta iskljucivo, znaci na plazmi tv-u da bude prikljucen.
Jel dovoljno za toga, jel cijena na svom mjestu.
pika.ba umjesto x-eva
Moze kakvo misljenje o ovom racunaru, potreban mi je za neta iskljucivo, znaci na plazmi tv-u da bude prikljucen.
Jel dovoljno za toga, jel cijena na svom mjestu.
pika.ba umjesto x-eva
Mia San Mia
addonse odštikliraj i restartuj browserCikaIzo je napisao/la:
Kako se ovoga mogu rijesiti? Instalirao sam adblock i opet mi se pojavljuje.
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
http://www.techswatch.com/2013/11/use-u ... xp-pc.html" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
Je li moguce ovo
[youtube][/youtube]
Je li moguce ovo
1946
ne znam nesto mi tesko povjerovati da mozeHead je napisao/la:http://www.techswatch.com/2013/11/use-u ... xp-pc.html
[youtube][/youtube]
Je li moguce ovo
Ne bi bilo lose da moze
- OnlyUnited
- Kontakt:
Naravno da moze... Evo sta trebas uraditi:
Ubaci usb stik...
My Computer (desni klik) - Properties - Advanced - pod Performance klikni na Settings - onda Advanced - pod Virtual memory idi na Change pa onda na F ( kod mene je npr. F (4 GB), zavisi koliko giga ima usb), cekiraj system managed size, idi na set i ok(apply)... Restartuj racunar...
U tom slucaju usb ti simulira RAM...
Ubaci usb stik...
My Computer (desni klik) - Properties - Advanced - pod Performance klikni na Settings - onda Advanced - pod Virtual memory idi na Change pa onda na F ( kod mene je npr. F (4 GB), zavisi koliko giga ima usb), cekiraj system managed size, idi na set i ok(apply)... Restartuj racunar...
- Ed Woodward for Prime Minister !
pa bili onda moglo ovakoOnlyUnited je napisao/la:Naravno da moze... Evo sta trebas uraditi:
Ubaci usb stik...
ja trenutno imam 3 GB rama na racunaru i kad bih stavio usb od 8 GB imao bih 11 GB rama trenutno i onda bi to
funkcionisalo kao onaj pravi ram ?
- OnlyUnited
- Kontakt:
Kada stavis na system managed size, ustvari ti simulira dodatnu RAM memoriju. Probaj.. Vidi naprosto da li ces osjetiti ubrzanje i provjeri kolicinu RAMa na (npr. kad otvoris Ccleaner pise ti kolicina memorije koju posjeduje pc)...arelinho je napisao/la:pa bili onda moglo ovakoOnlyUnited je napisao/la:Naravno da moze... Evo sta trebas uraditi:
Ubaci usb stik...
ja trenutno imam 3 GB rama na racunaru i kad bih stavio usb od 8 GB imao bih 11 GB rama trenutno i onda bi to
funkcionisalo kao onaj pravi ram ?
Znaci kad se ovo odradi sve i restartuje pc usb treba da stoji u kompu svo vrijeme?
Kad ugasim pc i hocu sljedeci put da upalim usb treba da stoji u njemu i ovaj proces ne moram ponavljati dok je stick u kompijuteru?
Kad ugasim pc i hocu sljedeci put da upalim usb treba da stoji u njemu i ovaj proces ne moram ponavljati dok je stick u kompijuteru?
1946
Ne funkcionise ovo barem kod mene 
- OnlyUnited
- Kontakt:
Mislim da, ako si uradio kako sam napisao, kada je stik u racunaru, kada ga upalis (komp ga ponovo pozna) nebi trebao raditi isti proces.. Kada izvadis stik, ugasis komp, ponovo ga ubacis, naprosto odes pod ovo advanced setting i vidis da li ti je kada kliknes na F stavljeno pod no paging file ili system managed size (ako je pod ovim drugim samo cekirano, onda je pozitivan odgovor na tvoje pitanje)... 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.