Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Ljudi moji, nije on nista potcijenio. Kako ne razumijete, on ozbiljno racuna i na svena i na prcica kao standardne sada? Prcic manje vise mozda ga i medunjanin zamijeni u iducoj al tino ce biti stalan. Hajrovica on nikada nije volio posebno. Lik i kad je startao i bio najbolji na tekmi na SPu on bi ga izbacio. Lik nije svjestan da nije sve u tome da ubacis milion napadaca. Pa da imas 10 dzeka on bi igro sa deset napadaca bez odbrane ikakve. Ne ide to tako. Trebas imati i odbranu i vezu i napad. Ne trebas staviti i prcica i svena i pjanica na istu poziciju pa da stoje jedan pored drugog. Vise bi koristio tu i krilni igrac i defanzivni vezni ma milion opcija nego to pa isto da igramo sa igracem manje kad su jedan do drugog. sa strana suplje. Ako avdija i lulic ostanu u odbrani sto je i zadatak bekova, onda nema ko da ubaci. Ako odu u napad, suplja odbrana. Pa jbt meni je najsmjesnije to sto lik kad god igra bez krila ponasa se isto ko da i igra sa njima, vjecito igramo po tim ubacajima sa strana sto i jest danas u modernom svijetu cesto al brate zato se stave krila.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- invincible1921
- Kontakt:
Da mi nije mrsko trazit tacno bi se citiro kad sam nakon saznanja da je susic ostao na klupi napiso da bi mogli proci ko baka u onim kvalifikacijama kad smo ga ispusili od grcke,madjara... . Nakon par kola ostali bez sansi baka otiso. Napali su me mnogi , a vidi sta se desava....
=\_1921_/=
Teleci majstore ovce su uz tebe 

Ne znam ko te je napao, ali jbg, vecina ljudi ovdje misli ko ti.invincible1921 je napisao/la:Da mi nije mrsko trazit tacno bi se citiro kad sam nakon saznanja da je susic ostao na klupi napiso da bi mogli proci ko baka u onim kvalifikacijama kad smo ga ispusili od grcke,madjara... . Nakon par kola ostali bez sansi baka otiso. Napali su me mnogi , a vidi sta se desava....
Kad smo ispusili od Grcke i Madjara, barem smo pobjedili prokletu Maltu 5-2....
Samo sto sada imamo puno kvalitetnije igrace, daj Safetu Bakinu ekipu, izgubili bi 10-0 od Grcke.
Ovo je zadnja stvar koju cu napisati na ovoj temi: Ne smeta mi njegova taktika, njegovo hladno ponasanje, njegovo kasnjenje na letove, itd.
Smeta mi sto je lijen. Lijen da se bori za igrace, da analizira protivnike, da analizira nasu igru, da pogleda igrace u njihovim klubovima...
Hvala ti na svemu, na igrama, na SPu, na ponosu poslije Pariza... Ali nisi nikada bio za selektora...
Zadnja izmjena: Pirke, dana/u 10 sep 2014, 02:15, ukupno mijenjano 2 puta.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Ma nema smisla vise nista pisati.
Otkaz ili propast.Tu se sva prica zavrsava.
Otkaz ili propast.Tu se sva prica zavrsava.
Nasa tri najbolja izdanja su bila, bar po mom misljenje, protiv Obale Slonovace, Meskika i Argentine. U tim utakmicama smo imali i bekove i krila, sa jednim spicem. Zasto je Susic odjednom prestao da igra u ovoj formaciji ostaje da nagadjamo. Protiv Nigerije ne igra nas najbolji bek, ali zato igraju tri vezna bas kao danas. Razlog je najvjerovatnije sto je htio da ugura malog Susica u tim da se sto bolje proda, a to je mogao uraditi jedino ukoliko pocne sa tri vezna, a da onda udje Susic, napravi prevagu i zbog toga bude proglasen herojem. Nesto kao Hajrovic protiv Slovacke. Nije mu to uspjelo, i onda je posto je svakako ispao u grupnoj fazi, protiv Irana u pocetnih 11 stavio Susica, Vrsajevica i Hadzica. Hadzic nikad nista nije uradio u reprezentaciji, a Susic ga jos uvijek poziva. Susic nije toliko lose odigrao protiv Irana, a Vrsajevic je jos i postigao gol, i tako njih dvojice postadose nezamjenjivi u startnoj poziciji.
-
- Kontakt:
safet uopšte nije problem
- Consigliere
- Kontakt:
Ovo nama treba...

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
nije se rodio u bosni taj novinar koji ima muda to do napise susicu nazalost.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Boli njega...ipak je dobio deblji ugovor
zasluzio ga posle SP 

Kada napišu kritiku, ne valja vam, kada ne napišu, ne valja vam.. Dakle, ko bi vam ugodio.DeeWa je napisao/la:nije se rodio u bosni taj novinar koji ima muda to do napise susicu nazalost.
Covjek ko pojava isijava nekom ljenoscu i demotivacijom.On je sve ono sto jedan trener ne smije biti.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Safet Sušić - Pape
Eto već večeras imaš dva teksta protiv Papeta. očekuj na FTV-u pljuvanje, kao ono pred Svjetsko, očekuj na svakom poznatijem portalu, ne znam šta je s Ligatom, sad kako je Džekin PR, prije je bio uvijek spreman za pljuvanje. Nije kod nas problem što se ništa ne govori, ne znam zašto ovdje pojedini misle da toga neće biti. Veći problem je to što se govori sve i svašta, što se govori pogrešnim tonom, kao neki tobože znalci i oštri kritičari, koji će sad Papetu pripisivati i šta jeste i šta nije - kao eto već naprimjer gore Burić na Radiju Sarajevo, kad kaže da se Pape zatvorio protiv Nigerije, a ja ne znam da smo ikad igrali toliko bespotrebno otvoreno.DeeWa je napisao/la:nije se rodio u bosni taj novinar koji ima muda to do napise susicu nazalost.
Od "novinara" i njihovog piskaranja vazda više štete nego koristi. A zaletit će se sad mnogi da pljunu, za stotinjak lajkova više, a raja će u komentarima ispod tekstova, kao u fusnotama, pisati iste uvrede kao ovdje.

Atmosfera oko reprezentacije je ionako bila loša, a sad će biti još gora.
FK Željezničar 1921
i treba da bude gora atmofera, i trebaju da mediji ovakva sranja od strane Safeta docekuju "na nož" i na volej - sve po zaslugama
...ti isti novinari su ih velicali kad su to zaslužili, tad su im bili dobri i poželjni jelde....bilo bi baš bolesno da ih sad velicaju nakon ove bruke, to jest da ih ne kritikuju
ako ce šutiti na ovakve blamaže i žmiriti na oba oka, onda yebeš takve medije

ako ce šutiti na ovakve blamaže i žmiriti na oba oka, onda yebeš takve medije
Safet Sušić - Pape
BravoRobertoBaggio je napisao/la:DeeWa je napisao/la:nije se rodio u bosni taj novinar koji ima muda to do napise susicu nazalost.
Eto već večeras imaš dva teksta protiv Papeta.očekuj na FTV-u pljuvanje, kao ono pred Svjetsko, očekuj na svakom poznatijem portalu, ne znam šta je s Ligatom, sad kako je Džekin PR, prije je bio uvijek spreman za pljuvanje. Nije kod nas problem što se ništa ne govori, ne znam zašto ovdje pojedini misle da toga neće biti. Veći problem je to što se govori sve i svašta, što se govori pogrešnim tonom, kao neki tobože znalci i oštri kritičari, koji će sad Papetu pripisivati i šta jeste i šta nije - kao eto već naprimjer gore Burić na Radiju Sarajevo, kad kaže da se Pape zatvorio protiv Nigerije, a ja ne znam da smo ikad igrali toliko bespotrebno otvoreno.
Od "novinara" i njihovog piskaranja vazda više štete nego koristi. A zaletit će se sad mnogi da pljunu, za stotinjak lajkova više, a raja će u komentarima ispod tekstova, kao u fusnotama, pisati iste uvrede kao ovdje.
Atmosfera oko reprezentacije je ionako bila loša, a sad će biti još gora.

Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Susić je direktan krivac za poraz.Njegov ga je kolega,koji se oznojio u golu vodu,taktički razvalio.Ovakav Kipar daj Bože da ikog vise pobijedi.
A neki su me napali kad sam rekao da cemo se borit za 2 sa welsom i izraelom. Kako smo krenuli mogli bi biti i u pravu sto su me napali. Necemoo se borit jos dugo.
Safete kralju samo deri po svom kad su ti dali priliku
Safete kralju samo deri po svom kad su ti dali priliku
-
- Kontakt:
Pa zar je moguce da ovaj kreten nije jos podnio ostavku kako ga nije sramota Mi se mozemo zaliti jedni drugima ovdje na forumu al nikakva korist od toga to treba pod hitno uzeti motke u ruke I to g.vnj.ive da se otjera g.vno
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo
Stoji da je on lijen, ali je on jedna velika neznalica, a pored toga bahat i tvrdoglav, i imamo to sto imamo. Cinjenica je da smo imali, ili imamo jednu super generaciju, ruku na srce, imali smo i dobru grupu, imali smo i srece, a Safet je samo pokupio kajmak, kao on nas odveo na SP, a u savezu sjede ljudi skoro kao u doba 'Ilje i Sulje', on su vec poceli sa talovima, i Safet je njihov tal, a na kraju Safet njih samo dobro i slusa, spisak igraca je najocitiji primjer..Pirke je napisao/la:Ne znam ko te je napao, ali jbg, vecina ljudi ovdje misli ko ti.invincible1921 je napisao/la:Da mi nije mrsko trazit tacno bi se citiro kad sam nakon saznanja da je susic ostao na klupi napiso da bi mogli proci ko baka u onim kvalifikacijama kad smo ga ispusili od grcke,madjara... . Nakon par kola ostali bez sansi baka otiso. Napali su me mnogi , a vidi sta se desava....
Kad smo ispusili od Grcke i Madjara, barem smo pobjedili prokletu Maltu 5-2....
Samo sto sada imamo puno kvalitetnije igrace, daj Safetu Bakinu ekipu, izgubili bi 10-0 od Grcke.
Ovo je zadnja stvar koju cu napisati na ovoj temi: Ne smeta mi njegova taktika, njegovo hladno ponasanje, njegovo kasnjenje na letove, itd.
Smeta mi sto je lijen. Lijen da se bori za igrace, da analizira protivnike, da analizira nasu igru, da pogleda igrace u njihovim klubovima...
Hvala ti na svemu, na igrama, na SPu, na ponosu poslije Pariza... Ali nisi nikada bio za selektora...
Volim te Bosno!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.