Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ajax
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Ajax » 09 sep 2014, 13:23

MaksuzBaksuz je napisao/la: Za Tankovica se da jos boriti jer jos ima sansu da zaigra za nas (nebi bio posljednji koji bi se predomislio), o njemu mozemo jos uvjek pisati sve dok i zvanicno nepostane Svedjanjin!

Slazem se da nam uskoro treba perspektivan mladi napadac, ali ako takvog nemas nemozes ga izvuci iz sesira...pa nije selektor madjijonicar .... Tankovica smo molili, obecavali mu mjesto za SP ali on nas je odbio (tako sam ja to svatio), dali ce se predomisliti ili ne ostaje da vidimo. Ja sam uvjeren da ce uskoro iskociti neko novo ime jer mi sa napadacima nikad nismo imali problema.
:thumbup: :thumbup:
Mislim da postoji realna sansa da ce se predomisliti Tankovic kao i Hajrovic prije njega. Posebno sada kada je njihov selektor dao prednost Hrgoti, Elmanderu i Bahouiu ispred njega. Znaci Tankovic im je tek peti napadac. A momak je jako ambiciozan cak i previse i to treba iskoristiti.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 09 sep 2014, 13:25

Ajax je napisao/la:
MaksuzBaksuz je napisao/la: Za Tankovica se da jos boriti jer jos ima sansu da zaigra za nas (nebi bio posljednji koji bi se predomislio), o njemu mozemo jos uvjek pisati sve dok i zvanicno nepostane Svedjanjin!

Slazem se da nam uskoro treba perspektivan mladi napadac, ali ako takvog nemas nemozes ga izvuci iz sesira...pa nije selektor madjijonicar .... Tankovica smo molili, obecavali mu mjesto za SP ali on nas je odbio (tako sam ja to svatio), dali ce se predomisliti ili ne ostaje da vidimo. Ja sam uvjeren da ce uskoro iskociti neko novo ime jer mi sa napadacima nikad nismo imali problema.
:thumbup: :thumbup:
Mislim da postoji realna sansa da ce se predomisliti Tankovic kao i Hajrovic prije njega. Posebno sada kada je njihov selektor dao prednost Hrgoti, Elmanderu i Bahouiu ispred njega. Znaci Tankovic im je tek peti napadac. A momak je jako ambiciozan cak i previse i to treba iskoristiti.

Ko zna kakav je zdogovor iza zatvorenih vrata!!! ;)

Nadajmo se najboljem za nas!

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 09 sep 2014, 13:36

Tabakovica sam ja spominjao ovdje deset puta najmanje. Definitivno igrac kojeg pod hitno treba dovesti pod nasu zastavu. Ne znam jel on ikad davao ikakve naznake da bi igrao za nas?

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 09 sep 2014, 13:48

L_blancos je napisao/la:Tabakovica sam ja spominjao ovdje deset puta najmanje. Definitivno igrac kojeg pod hitno treba dovesti pod nasu zastavu. Ne znam jel on ikad davao ikakve naznake da bi igrao za nas?
stari mu je samoincijativno maksuz dolazio iz Svice u Rajvosa u nas savez da se raspita sta treba da uradi da mali igra za nas. ali su ga ovi iz saveza isfurali, tj nisu mu dali nikakve odgovore, ponudili pomoc oko citavog procesa i lik se razocaran vratio u Svicu. To je bilo prije nego je mali zaigrao U21 Svice. ne znam da li se u medjuvremenu sta promjenilo
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 09 sep 2014, 14:20

Tog Tabakovica treba pozvati samo sto lici malo na Ibru :D Ko zna da bar ima pola Ibrinog kvaliteta dobro bi nam dosao.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 09 sep 2014, 14:25

MaksuzBaksuz je napisao/la:
Adnan89 je napisao/la:Iskreno govoreci..Tankovic i Hrgota nebi imali mjesta u repki za prvi 11 ispred Dzeke i Vede i tako Pape razmislja ali ne konta da Dzeko i Vedo nece zauvijek igrati za nas i da vec sada treba polako uvodti ove igrace. Sigurno hoce da BiH ima losu buducnost pa da se moze hvalti i reci " Vidi ja sam njhov najuspjesni trener "..

Mene najvise brine odbrana protiv Velsa bez Kolasinca i Zuke Bale moze sam predriblati nasu odbranu cak i Hazard.
Najveca glupost koju sam ikad procito!

:crazy: :crazy: :lolno: :lolno:
Zayebavao sam se o Susicu. ostalo ne. U sredini imamo pun qrac igraca u napadi smo dobri ali nemamo buducnost za sad a odbrana bez Kolasinca i Zuke necu ni da pomislim sta bi nam Bale i Hazard mogli napravti, cak Lukaku,Januzaj Mirralas. Eno sam Begovic kaze Sunjic i Vranjes su previse tihi i ne komuniciraju dovoljno, Jedan u Rusiji (Nije ni top klub Rusije) a drugi jos nije ni nasao Klub, Bico je ok ali je on jos dosta mlad, Oko Arslanagica se nista nedesava i koga onda da igramo?...Pape nesto nevoli Zuku i mislim iskreno da se nece naigrati dovoljno na ove kvalifikacije.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 09 sep 2014, 14:36

Adnan89 je napisao/la:
Zayebavao sam se o Susicu. ostalo ne. U sredini imamo pun qrac igraca u napadi smo dobri ali nemamo buducnost za sad a odbrana bez Kolasinca i Zuke necu ni da pomislim sta bi nam Bale i Hazard mogli napravti, cak Lukaku,Januzaj Mirralas. Eno sam Begovic kaze Sunjic i Vranjes su previse tihi i ne komuniciraju dovoljno, Jedan u Rusiji (Nije ni top klub Rusije) a drugi jos nije ni nasao Klub, Bico je ok ali je on jos dosta mlad, Oko Arslanagica se nista nedesava i koga onda da igramo?...Pape nesto nevoli Zuku i mislim iskreno da se nece naigrati dovoljno na ove kvalifikacije.

Slazem se da smo bez Kolasinca dosta slabiji, za Zuku nisam bas siguran...on se vise proziva ovdje dabi se pobio Susic a iskreno nije toliko bolji ili gori od ostalih stopera koje imamo. Nadam se da ce napredovati i postati vazna karika u Italiji i repki ali zasad nevidim da je on toliko ispred ostalih. Sve je to u pet deka....cak i Arslanagic momentalno nebi nam mogo pomoci, on je vise vazan za buducnost i radi konkurencije!

Za napad djelim tvoje misljenje, ali nemozes nikoga natjerati da igra za tebe. Pa valjda ti potencijalni napadaci koji su se drugacije odlucili bi trebali znati da ce za 2 godine biti jedan od 2 glavna napadaca, a za 4 prvi izbor..Ovaj Svicarac je trenutno mozda prvi ali cim bude u losijoj formi odma ce odpasti sto se kod nas nebi desilo!

Hombre
Kontakt:

Post Postao/la Hombre » 09 sep 2014, 14:54

TMovac je napisao/la:
L_blancos je napisao/la:Tabakovica sam ja spominjao ovdje deset puta najmanje. Definitivno igrac kojeg pod hitno treba dovesti pod nasu zastavu. Ne znam jel on ikad davao ikakve naznake da bi igrao za nas?
stari mu je samoincijativno maksuz dolazio iz Svice u Rajvosa u nas savez da se raspita sta treba da uradi da mali igra za nas. ali su ga ovi iz saveza isfurali, tj nisu mu dali nikakve odgovore, ponudili pomoc oko citavog procesa i lik se razocaran vratio u Svicu. To je bilo prije nego je mali zaigrao U21 Svice. ne znam da li se u medjuvremenu sta promjenilo
HAHA
Aj javašluka neviđenog. Pa vi dobro razmislite o ovim stvarima prije nego prozovete nekog Izmetom ili Seljakovićem.
Nama bi i Gibraltar mogao ukrasti igrača, a i neka kad je sve sama bagra. :puke:
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 09 sep 2014, 20:44

esprit24 je napisao/la:Od ovog momenta Salanovic vise ne moze biti potencijalni reprezentativac BiH!!!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
dodaj i Halila na ovu listu ;)

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 10 sep 2014, 00:41

Kenan Kodro odigrao mec za Osasunu u kupu protiv Alavesa..koliko sam upratio tek je stigao na posudbu iz Reala.. al k'o da vrijedi ovdje pisat

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 10 sep 2014, 01:03

Sad Zuka koji ne igra jos u Kijevu dobar stoper i on je recept za uspjeh ne budalasajte 2igrača ne mogu nadomjestiti 4 Sušić mora imati minimum 3 igrača u odbrani kada idemo u napad Vršajević i Lulić su išli oba naprijed i zato je bio propuh slično kao Nigerija..a taj Tabakovic tanko je to bolje probati Tankovica jos jednom priupitati

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 10 sep 2014, 02:13

brazzo je napisao/la:Kenan Kodro odigrao mec za Osasunu u kupu protiv Alavesa..koliko sam upratio tek je stigao na posudbu iz Reala.. al k'o da vrijedi ovdje pisat

:kafa:

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 10 sep 2014, 02:19

maximusdecimus je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:Od ovog momenta Salanovic vise ne moze biti potencijalni reprezentativac BiH!!!!

dodaj i Halila na ovu listu ;)
Svaka cast. Ali zato imamo Tinceka i Avdiju, a vec su i porazi poceli. Danas jadni Kipar na domacem terenu, sutra Andorra. A ovi "glavni" sto su na forumu 24/7 i dalja brane "seljaktora"

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 10 sep 2014, 02:24

Halilovic nije pjevao Lijepu nasu ako ikom ista znaci, jer s nasim Savezom moramo se zadovoljavati s takvim stvarima :opaopa: :urnebes:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

LukavacBHF
Kontakt:

Post Postao/la LukavacBHF » 10 sep 2014, 02:54

Consigliere je napisao/la:Halilovic nije pjevao Lijepu nasu ako ikom ista znaci, jer s nasim Savezom moramo se zadovoljavati s takvim stvarima :opaopa: :urnebes:
Iskreno meni nista ne znaci...
Samo je jedan - SERGEJ BARBAREZ!

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 10 sep 2014, 09:30

Consigliere je napisao/la:Halilovic nije pjevao Lijepu nasu ako ikom ista znaci, jer s nasim Savezom moramo se zadovoljavati s takvim stvarima :opaopa: :urnebes:
neka se on popisa na svoje ime i prezime i babo mu skupa sa njim

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 10 sep 2014, 09:33

De ba ljudi nije "seljaktor" lud da se potrudi za Halilovica, kako bi tek onda uvalio Tinceka u prvih 11 ionko sad ima problema opravdati igranje Tine.

Ipak je logicno da talenat poput Halilovica igra za Hrvatsku, a Tino za nas.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 sep 2014, 12:02

Babo je tu najveći krivac, koje đubre od čovjeka, fuj.

Bio sam jako ljut na Halilovića, no na kraju treba ostati realan i reći sretno mu. Ko bi prihvatio poziv u reprezentaciju sa ovakvim trenerom. Samo hajvan ne može vidjeti kako se furaju pojedini igrači radi SPORTAGENTUR.

Nije Pape lud da ide do igrača i priča sa njim. Izgubili bi mi i Kolašinca da nije imao patriotski orijentiranog oca, te Emira Spahića.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 sep 2014, 12:05

Neutral je napisao/la: Nije Pape lud da ide do igrača i priča sa njim.
Izgubili bi mi i Kolašinca da nije imao patriotski orijentiranog oca, te Emira Spahića.
X

Ali se zato po Spahi pljuvalo, a kriminalac selektor dizan u nebo. Fuuujj!!!
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 20 gostiju.