Avdija Vrsajevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sabinho
Kontakt:

Re: Avdija Vrsajevic

Post Postao/la Sabinho » 10 sep 2014, 00:59

Mozambik je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Avdija sasvim solidna partija plus odlicna asistencija, i on i Lula morali visiti u ofanzivi zbog rezultata.
dobar rezultat na kraju :rol: :rol:
Jbg. Bice bolje, ovo je velika pouka da nema lakih protivnika.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 10 sep 2014, 08:56

na kraju ce ispast da smo izgubili zbog avdije :rol: da su svi odigrali spram svog kvaliteta ko avdija mi bi sigurno pobjedili, nije on kriv sto dobija pozive stalne i minute, sinoc je bio sasvim ok, cak i vise od toga kad uzmes u obzir kojeg je kvalieta ko igrac, bar je malo ubacaje popravio :think:
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 10 sep 2014, 09:10

Bio je ok, samo sto je sukrivac kod oba gola. Momak citavo vrijeme igra desno krilo, odbrana ne postoji za njega, a i kad se vrati onda mu probacuju petom kroz noge.

Sinoc smo bukvalno igrali sa dva, i to dva prespora igraca u odbrani.

Avdiji nije padalo na pamet da se vraca u odbranu. Trebao mu je prici Bicakcic sa jedne, a Sunjic sa druge strane i istovremeno zvekunt samarcinu da padne u komu.

Ide u pozdu materinu i on i onaj koji ga je pozvao da se uci centrirati na kvalifikacionim utakmicama dok je na nasem desnom beku autostrada.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 10 sep 2014, 09:33

Ma on i u Hajduku igra neku izmisljenu medjupoziciju.. samo sto tamo ima slobodu a i kvalitet lige to dopusta pa se ne mora ni vracat' ili barem ima vremena da izdzogira nazad. Kad saberes i oduzmes on i Lulic su zajedmo imali dva dobra centarsuta, eto to ti je sav njegov ucinak. Ne znam kad ce onaj slijepac skontat da je ovaj korisniji i u spicu nego na beku

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

knabs
Kontakt:

Post Postao/la knabs » 10 sep 2014, 09:35

kako vas nije stid govoriti da avdija nije kriv!!?

pa utakmica se igra 90 minuta a ne 10 sekundi,

svaka cast na asistenciji ali hvala ti i nemoj vise molim te

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 10 sep 2014, 10:31

fina asistencija,sve ostalo katastrofa! ne mogu vjerovati da je Mujdza bio na klupi a Avdija igrao. pa Mujdza je milju ispred Vrsajevica! imas osjecaj da u toku utakmice moli Boga da ne primi loptu,jer se odmah spetlja,ubrlja.... Boze sacuvaj.... korektan je momak,posten i sve to,fino odgojen,ali brate ko u njemu vidi kvalitet za reprezentaciju stvarno mi nije jasno!?
ako se on forsira da bi se prodao,ok,samo to treba reci navijacima i javnosti....

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 10 sep 2014, 17:42

Picic jel te stid igrat za repku.

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 10 sep 2014, 18:00

Najlakse na Avdiju, je li tako? Ako cemo realno, Avdija je sinoc odigrao bolje i od Pjanica i od Dzeke i od vecine igraca na terenu.
Druga stvar je sto on realno nema kvalitet za nasih prvih 11, ali sinoc je bio ponajbolji nas igrac na terenu uz Besica.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 10 sep 2014, 18:14

Avdija oprosti se.
Ni kriv ni duzan dobio si i previse od zivota,igrao si na svjetskom prvenstvu i to u Brazilu.
Daj sad malo obraza jbm majku.

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 10 sep 2014, 18:46

Avdija nije kriv sto ne zna :kafa: ali na kakve grane smo pali zbog strucnjaka.... :damn:

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 10 sep 2014, 18:54

brazzo je napisao/la:Ma on i u Hajduku igra neku izmisljenu medjupoziciju.. samo sto tamo ima slobodu a i kvalitet lige to dopusta pa se ne mora ni vracat' ili barem ima vremena da izdzogira nazad. Kad saberes i oduzmes on i Lulic su zajedmo imali dva dobra centarsuta, eto to ti je sav njegov ucinak. Ne znam kad ce onaj slijepac skontat da je ovaj korisniji i u spicu nego na beku

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Prvi gol mozda nije njegov, ali centarsut definitivno jest. To sto su Bico i Toni buljili u igraca je isto uzrok gola.

Onaj drugi gol je nazalost njegov, potrcao u protivnicki kazneni prostor kao da je krilo (sto zapravo i jest), onaj Portugalac izbije loptu i kao svaka skolovana ekipa, odigrala kontru na stranu gdje je izbacen bek. Dakle na Avdijinu stranu...

On definitivno nije glup momak i taj prostor na bokovima je greska selektora, ne igraca. Igraci ce igrati kako ih postavi selektor...

Da smo normalna reprezentacija, danas bi Safet dobio otkaz...

....

...

Mayku mu yebem izgubili smo protiv Kipra............
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

undefined007
Kontakt:

Post Postao/la undefined007 » 10 sep 2014, 19:08

Ja kad' ovog čovjeka vidim u prvih jedanaest ja braćo nemam napretka u životu 7 dana ...
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.

http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)

SS.23

FK SARAJEVO !
HZ 1987

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 10 sep 2014, 19:21

Kako je neko jednom napisao: svaki put kad Avdija centrira, u svijetu se ugasi jedna nogometna skola. :rol: :rol: :rol:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 10 sep 2014, 19:24

Consigliere je napisao/la:Kako je neko jednom napisao: svaki put kad Avdija centrira, u svijetu se ugasi jedna nogometna skola. :rol: :rol: :rol:
avdija je stvarno los ali eto posreci mu se pa centrira nekad i dadnemo gol kosto je sinoc bilo ali mene vise cudi lulic koji je toliko dobar a neznam kad je zadnji put uputio dobar centarsut

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 10 sep 2014, 20:01

Evo gledam pregled, mislim da odavno nisam vidio da je jedan igrac tako nonsalantno prisao drugom igracu kao Avdija onom liku sto je centrirao kod prvog gola kiprana... Bukvalno ga prvo pustio, pa se lagano dosetao do njega, a onda okrenuo ledja na centarsut :facepalm:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 10 sep 2014, 20:04

Avdiju ne treba stavljat medju prvu postavu po meni decko ne zasluzuje da igra u prvoj postavi i tacka, pa sinoc ne moze da se sastavi sa loptom :roll:
04.10.2009 !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 sep 2014, 20:04

Ja više i ne krivim Vršajevića jer znam kakav je igrač i šta se može očekivati od njega.U normanim okolnostima on i njemu slični nikad ne bi obukli dres sa državnim grbom, al' pošto ovo nisu normalne okolnosti jer neznalica Sušić i dalje vodi kolo.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 10 sep 2014, 20:08

samoposteno je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Kako je neko jednom napisao: svaki put kad Avdija centrira, u svijetu se ugasi jedna nogometna skola. :rol: :rol: :rol:
avdija je stvarno los ali eto posreci mu se pa centrira nekad i dadnemo gol kosto je sinoc bilo ali mene vise cudi lulic koji je toliko dobar a neznam kad je zadnji put uputio dobar centarsut
WTF !? Pa ja mislim da ne postoji igrac na planeti koji je u 35 utakmica za repku odigrao samo jednu kvalitetnu, a ostalih 34 ispodprosjecne u najmanju ruku...tekme u Laziu me zanimaju ko lanjski snijeg...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 10 sep 2014, 23:36

Papastathopoulos je napisao/la:
samoposteno je napisao/la:
WTF !? Pa ja mislim da ne postoji igrac na planeti koji je u 35 utakmica za repku odigrao samo jednu kvalitetnu, a ostalih 34 ispodprosjecne u najmanju ruku...tekme u Laziu me zanimaju ko lanjski snijeg...
to si u pravu j.bes lazio romu i koji vec klub gdje god igraju mi nemamo nista od toga jer tamo igraju super a u reprezentaciji se cuvaju od povreda malte ne i neidu u duele

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 10 sep 2014, 23:43

ne igra frajer u Tuzli kaze cuva ga Susic zbog kiše i stvano tako i bi ,a Mujdza trčkara i Vranješ :D

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Micron i 33 gosta.