Nogometna reprezentacija Hrvatske
- BurningLegion
- Kontakt:
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
Haha, ma dosta i jedan, al kontam ak se otvori mogao bi Krama pruziti dobru partiju, Kovacic takodjer ako bude iza napadaca, a Mandzo ce utrpati neka ''svoja'' dva gola ni iz cega.
Najbitnije startati kako treba.
Najbitnije startati kako treba.
Nadam se laganoj pobjedi, makar nas povijest uci...Subašić -- Srna, Lovren, Ćorluka, H. Milić - Modrić, Rakitić - Kovačić, Brozović, Halilović - Mandžukić

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- samo_lijevo
- Kontakt:
svasta... 

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Igore vrati sesamo_lijevo je napisao/la:svasta...

Tuga od igre zasad.
Igra sa krilima bez klasicnih krila, sa 3 vezna igraca koja nikad zajedno nebi smili igrat jer su slican profil igraca (barem kad ih koristis na ovoj poziciji na kojoj ih Kovac koristi) i dobije katastrofalnu igru. Stvarno jadno izgleda da nismo u stanju jednoj Malti koja igra sa 10 igraca makar neku slozenu akciju napravit.

Koji idiot je predlozio da cijena ulaznica bude 120 kuna za istok
znaci nema preko 5 tisuca ljudi na stadionu, a ja se sjecam one godine kad je Bilic bio izbornik isto smo igrali protiv ovih bunkerasa i nije bilo preko 9-10 tisuca ljudi, reka bi covik da ce budala naucit na vlastitoj greski ali ne....
Mogli su na Hitrec Kacijanu igrat.

Koji idiot je predlozio da cijena ulaznica bude 120 kuna za istok

Mogli su na Hitrec Kacijanu igrat.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ae, 2:0, drugo malo bolje, ali i dalje je to izgledalo lose. Krama mora nac' mjesto u prvih 11 

Ma sigurno da ce dobijat jos vise prilika nakon ovog gola, konkurencija su mu panjic Jelavic, stari Olic, i Cop koji zabija ali ostavlja dojam panja. Mandzu ne brojim jer je on pick 1, i igrat ce cak i da ostane bez noge.
Kazem opet, najveca steta je sta Tomecak nije pozvan, ovo je bila idealna prilika da ga se proba umjesto Srne, ili mozda u 4-4-2 sustavu kao ovaj desni u veznom redu, 2 lagane utakmice a on je u solidnoj formi.
Kazem opet, najveca steta je sta Tomecak nije pozvan, ovo je bila idealna prilika da ga se proba umjesto Srne, ili mozda u 4-4-2 sustavu kao ovaj desni u veznom redu, 2 lagane utakmice a on je u solidnoj formi.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Moze Tomecak ako nastavi igrat dobro bit pozvan, ali Sime i dalje ima prednost za beka. I imao bi i ispred Srne da ovaj nije kapetan. Trebao se i on oprostit, al' yebat ga, sta se moze.
- BurningLegion
- Kontakt:
Ma pobjeda k'o pobjeda, ima tu dosta posla, al ne treba shvacati tragicno u ovom momentu, tek dolaze ozbiljnije utakmice, bitno je da Halilovic, Kramaric, Rebic i ostali dobivaju sve vise sansi i napreduju, doci ce vec na svoje kad se slozi igra dostojna ovakvih igraca.
Bas zato sta je Srna nezamjenjiv sam i reka da bi volio vidit Tomecaka u 4-4-2 formaciji. On je zapravo jedino desno krilo koje imamo ((drugi su primorani tu igrat, kao danas Halilovic)), brz, prodoran, malen, vizljast, i ima jako dobar centarsut, nesto sta nismo vidili od Srne godinama.Lillard je napisao/la:Moze Tomecak ako nastavi igrat dobro bit pozvan, ali Sime i dalje ima prednost za beka. I imao bi i ispred Srne da ovaj nije kapetan. Trebao se i on oprostit, al' yebat ga, sta se moze.
A dobro, netrebamo se izivit nad ovima ali izgledalo je poprilicno jalovo, pogotovo kad uzmes u obzir da su ovi imali igraca manje.BurningLegion je napisao/la:Ma pobjeda k'o pobjeda, ima tu dosta posla, al ne treba shvacati tragicno u ovom momentu, tek dolaze ozbiljnije utakmice, bitno je da Halilovic, Kramaric, Rebic i ostali dobivaju sve vise sansi i napreduju, doci ce vec na svoje kad se slozi igra dostojna ovakvih igraca.
Meni osobno najvise smeta Kovaceva tvrdoglavost, jednostavno nece priznat da je u krivu i forsira ovu formaciiju sa 3 klasicna vezna igraca koji sami sebi smetaju kad igraju zajedno.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- BurningLegion
- Kontakt:
Pa je, izgledalo je bezidejno u prvom poluvremenu, ali doslo je ipak na svoje dobrim dijelom kasnije. Posto sam presicrpljen ne mogu trenutacno uci u neku dublju analizu, mozda sutra. Dosta Kramaric tu znaci kao polivalentan igrac kad udje, a ima potrebnu motoriku i inteligenciju u igri da je uvijek ''na usluzi'' igracu s loptom, a trebat ce ''pomiriti'' jednom gdje ce igrati pojedini igraci i u paru s kim, ali eto ne mogu sada sve ni tragicno shvacati poslije pobjede, lako je to moglo biti i cetiri, pet nula bez beda.
Tomecak svakako u reprezentaciju, kao sto rekoh. Bojim se da je Srnino vrijeme proslo, za prvih 11 vise nije.
Tomecak svakako u reprezentaciju, kao sto rekoh. Bojim se da je Srnino vrijeme proslo, za prvih 11 vise nije.
Hoce li Kovacic ijednu utakmicu za reprezentaciju odigrat na poziciji koja mu najvise odgovara!?
Očajna Hrvatska, imali su sreće da im je protivnik bila Malta. Niko Kovač je na nivou Safeta Sušića.
Bog zna šta bi se desilo da Malta nije dobila crveni karton (nije baš morao biti crveni, no nebitno sada).
Bog zna šta bi se desilo da Malta nije dobila crveni karton (nije baš morao biti crveni, no nebitno sada).
Zar smo to igrali protiv nekoga?
Sunce mu ljubim, nisam ni znao da su počele kvalifikacije

Sunce mu ljubim, nisam ni znao da su počele kvalifikacije

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Kakav ocaj, jad i bijeda. U prvom poluvremenu nisu imali suta na gol
U drugom ih je izvukao onaj crveni koji po meni nije ni bio. Maltezanin jeste odmahnuo rukom prema Mandzi, ali je ovaj holivudski odglumio. To se jasno vidjelo kasnije kada je kamera prikazala iz vise uglova. U drugom poluvremenu opet nista puno bolje. Imali su tek par prilika. Da Modric nije zabio odmah tko zna kako bi zavrsilo i jel bi ih pritisak slomio.
Kovac je za mene pao na ispitu. Bilo mi je drago da je dosao, ali u ovih desetak utakmica Hrvatska nije pokazala nista vrijedno paznje.
Publika se uklopila u svo nogometno sivilo. Bolja atmosfera bude u kantonalnoj ligi. Vec godinama ne mogu shvatiti da Maksimir nije za male utakmice. Maksimir je za jednu utakmicu u ciklusu. Stvarno ne razumijem zasto se toliko forsira.
Italija u Zagreb
Bugarska u Split (samo zbog onog jeli to moguce
)
Norveska u Osijek
Malta u Vinkovce/Pulu
Azerbajdzan u Rijeku ( To bi se igralo u desetom mjesecu, taman da Rijeka dobije utakmicu prije rusenja Kantride)
I one prijateljske razbacat u Pulu/Vinkovce, Dugopolje, Varazdin...
I za kraj. Od svega sinoc, jedino pozitivno je igra Kramarica. Dobili smo velikog igraca.

Kovac je za mene pao na ispitu. Bilo mi je drago da je dosao, ali u ovih desetak utakmica Hrvatska nije pokazala nista vrijedno paznje.
Publika se uklopila u svo nogometno sivilo. Bolja atmosfera bude u kantonalnoj ligi. Vec godinama ne mogu shvatiti da Maksimir nije za male utakmice. Maksimir je za jednu utakmicu u ciklusu. Stvarno ne razumijem zasto se toliko forsira.
Italija u Zagreb
Bugarska u Split (samo zbog onog jeli to moguce

Norveska u Osijek
Malta u Vinkovce/Pulu
Azerbajdzan u Rijeku ( To bi se igralo u desetom mjesecu, taman da Rijeka dobije utakmicu prije rusenja Kantride)
I one prijateljske razbacat u Pulu/Vinkovce, Dugopolje, Varazdin...
I za kraj. Od svega sinoc, jedino pozitivno je igra Kramarica. Dobili smo velikog igraca.
Cuj Bugarska
,jos ce lijepo nabiti cijene,bit ce odlicno ako bude 10000 ljudi

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
S ovakvom igrom bit ce dobro ako uhvatimo dodatne kvalifikacije
inace pobijeda Italije nam pase zbog novog sustava
inace pobijeda Italije nam pase zbog novog sustava
Ma igra je očajna, otužna. Nije toliko ni Kovač kriv, on je tek počeo sa ovim poslom. Kriva je cjelokupna situacija u nogometnom savezu, to sivilo s Mamićem i Šukerom. Onda utakmice pred više nego polupraznim sablasnim Maksimirom. Nema više tog nacionalnog naboja. Nekako je sve na silu.
Jedino što me veseli je Kramarić koji će biti novi Mandžukić, a uz to ima i bolju tehniku od Mandže koji je hajmo reći sidraš što se tiče napadačkih sposobnosti iako za razliku od nekih sidraša (tipa Džeko) Mandžo cijelu tekmu trči amo-tamo, trudi se, vraća se u obranu. Nema šetkanja u njega i zato je i cijenjen.
Jedino što me veseli je Kramarić koji će biti novi Mandžukić, a uz to ima i bolju tehniku od Mandže koji je hajmo reći sidraš što se tiče napadačkih sposobnosti iako za razliku od nekih sidraša (tipa Džeko) Mandžo cijelu tekmu trči amo-tamo, trudi se, vraća se u obranu. Nema šetkanja u njega i zato je i cijenjen.

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 5 gostiju.