Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cartman
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Cartman » 09 sep 2014, 23:01

amstaff je napisao/la:Ovaj cartman je totalno poremećen lik. On navija protiv BiH jer Spahić ne igra, ja ne mogu da vjerujem ovo. Kabadahija nam ne treba, ali ne treba ni Sušić.
Jesi li normalan ti? Ko navija protiv BiH? Navijam za povratak Spahica, jer bez njega mi ne mozemo nista, pogotovo kad nema ni Kolasinca.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 09 sep 2014, 23:04

Samo so čekao da izgubi BiH da pišeš o Spahiću... Treba da ode Sušić, a ne da se Spahić vrati.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 sep 2014, 23:07

amstaff je napisao/la:Samo so čekao da izgubi BiH da pišeš o Spahiću... Treba da ode Sušić, a ne da se Spahić vrati.
Pisao sam ja o njemu i prije toga, jer svako normalan je znao da ce ovako odbrana izgledat. Nema lidera, nema ni kvaliteta. To je i Begovic rekao da nema lidera, a i Dzeko da nema kvaliteta indirektno nakon tekme.

Ne postoji scenario gdje bi navijao protiv BiH.

SPAHA VRACAJ SE!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 09 sep 2014, 23:08

amstaff je napisao/la:Ovaj cartman je totalno poremećen lik. On navija protiv BiH jer Spahić ne igra, ja ne mogu da vjerujem ovo. Kabadahija nam ne treba, ali ne treba ni Sušić.
Tako je kabadahija unosi nemir :mrgreen: i veceras smo zbog njega izgubili, on je naštimo rezultat, talovi su to šta da ti kažem sve znaš

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 09 sep 2014, 23:09

sad se vidi koji je spaha otac bio svima u ovoj reprezentaciji, bog, otac, ajatolah, vodja, sve!
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 09 sep 2014, 23:10

Spahić je naredio Begoivću da zajebe go i Pjaniću da fuli penal. On sabotira Sušića i reprezentaciju iz Njemačke.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 09 sep 2014, 23:26

Emir Spahic je bio 80 % nase odbrane. Toga vise nema.
Emir Spahic je bio 50 % ekipe u psiholoskom smislu, jer nam je ekipa bezmudana i nema 2 igraca koja znaju dici ekipu, motivirati i podrzati. Ni toga vise nema.

Emir Spahic je bio kapiten kojeg su uspjeli otjerati novinarski poltroncici. Boli vas qurac, moze vam se :clap:
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 09 sep 2014, 23:34

Povratak kapitena u 2015 a uloga igraca i selektora odlicno bi legla :kafa:

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 09 sep 2014, 23:37

romeo je napisao/la:Emir Spahic je bio 80 % nase odbrane. Toga vise nema.
Emir Spahic je bio 50 % ekipe u psiholoskom smislu, jer nam je ekipa bezmudana i nema 2 igraca koja znaju dici ekipu, motivirati i podrzati. Ni toga vise nema.

Emir Spahic je bio kapiten kojeg su uspjeli otjerati novinarski poltroncici. Boli vas qurac, moze vam se :clap:
Kakvi novinari? Nemas ti danas u BiH ni 2% novinara. Sve nepismeni papci koji igrom slucajeva rade negdje na nekom mediju ili imaju neki portal.
Stoka je otjerala i Salihamidzica. Stoka je otjerala Spahica i stoka ce vrlo rado otjerati i Dzeku.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 09 sep 2014, 23:53

Spahic je poslao jasan statement po pitanju njegove uloge na terenu wannabe strucnjacima foruma i moralnim apostolima.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 09 sep 2014, 23:53

VRATI SE EMIRE SINE BOSANSKI! NE MOZEMO BEZ TEBE! NE IDE!
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 10 sep 2014, 00:09

E moj Emire, sine Bosanski, zašto si otišao :cry:

Vrati se molim te, vrati se jarane. Pa ovaj covjek je u invalidskim kolicima bolji od onog šminkera i onog Ukrijanskog šibicara.

:cry:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 sep 2014, 00:12

Emir je Maldini za Bičakčića, Šunjića i slične polovnjake.

Koliko ima samo ljudi bez obraza na ovom forumu, ližu anus Sušiću, a pišu protiv Emira koji je ginuo za reprezentaciju na svakoj utakmici, išao je glavom gdje drugi ne bi nogom, a ono najvažnije je bio njegov glas razuma kada bi nam igra stala.

Večeras nam je igra stala, svi šute, Džeko nešto pokušaje, no bez glasa koji dođe kao šamar od kapitena nema igre.

Nadam se da će Sušić javno prozvati Emira da se vrati, siguran sam da bi to uradio bez problema.

Novinari, mediji, najveće zlo Bosne i Hercegovine, za vas je Emir krivac, fokusirajte se na onu političku gamad koja uništaje državu, ostavite Emira na miru, đubrad jedna.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 10 sep 2014, 00:18

Neutral je napisao/la: Koliko ima samo ljudi bez obraza na ovom forumu, ližu anus Sušiću, a pišu protiv Emira koji je ginuo za reprezentaciju na svakoj utakmici, išao je glavom gdje drugi ne bi nogom, a ono najvažnije je bio njegov glas razuma kada bi nam igra stala.
Puh, ovo je vec najgora moguca kombinacija nepoznavanja fudbala, braniti onoga koji nas ukopa, a kuditi najveceg ratnika BiH ikada.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 10 sep 2014, 00:38, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 sep 2014, 00:29

Glas razuma u smislu deranja i motiviranja igrača. To što si možda jedan od lizača anusa trenerskog maga je tvoja stvar, :kafa:

slika

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 10 sep 2014, 00:30

Neutral je napisao/la:Emir je Maldini za Bičakčića, Šunjića i slične polovnjake.

Koliko ima samo ljudi bez obraza na ovom forumu, ližu anus Sušiću, a pišu protiv Emira koji je ginuo za reprezentaciju na svakoj utakmici, išao je glavom gdje drugi ne bi nogom, a ono najvažnije je bio njegov glas razuma kada bi nam igra stala.

Večeras nam je igra stala, svi šute, Džeko nešto pokušaje, no bez glasa koji dođe kao šamar od kapitena nema igre.

Nadam se da će Sušić javno prozvati Emira da se vrati, siguran sam da bi to uradio bez problema.

Novinari, mediji, najveće zlo Bosne i Hercegovine, za vas je Emir krivac, fokusirajte se na onu političku gamad koja uništaje državu, ostavite Emira na miru, đubrad jedna.
:kafa:

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 10 sep 2014, 00:56

Kada sam na pocetku utakmice vidio da ce Begovic morati igrati stopera :damn:

Spaha vrati se :pray:
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 10 sep 2014, 01:19

Vrati se Emire!!! :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 sep 2014, 01:27

el-fighter je napisao/la:Kada sam na pocetku utakmice vidio da ce Begovic morati igrati stopera :damn:

Spaha vrati se :pray:
Hasagic ga je igrao 3-4 ciklusa, tako da to nije nista novo. Ja cu priznati da je veceras nedostajala Emirova ljuta faca da malo razdrma igrace.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 10 sep 2014, 03:02

slika

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], kakarut, Mostarska, s4mke i 45 gostiju.