Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Burundi
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Burundi » 09 sep 2014, 18:46

:lol:
Zadnja izmjena: Burundi, dana/u 31 okt 2014, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.
DD

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 09 sep 2014, 22:56

Volim Pjanica najvise u nasoj repki, ali veceras je bio medju najgorim.
Nigdje ga nije bilo.

emir_

Post Postao/la emir_ » 09 sep 2014, 23:00

Mire je bespotrebno gurnut na Misketovu poziciju a on nije taj tip igrača koji dobro igra okrenut leđima. On mora biti u prvom redu vezne linije i da ima prostor ispred sebe.
4-IN-A-ROW

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 sep 2014, 23:00

neka se on ostavi penala, živ bio

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 sep 2014, 23:02

:kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 09 sep 2014, 23:03

Ono čega sam se bojao to se i desilo. Mire je pomaknut prema naprijed i postao totalno beskoristan za kreiranje napada, u čemu je jedan od najboljih na svijetu. Sušić je napravio istu grešku kao protiv Nigerije, nevjerovatno da nije ništa naučio na greškama.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 09 sep 2014, 23:06

Istina je da nije bio dobar danas ali istina je i da nije igrao svoju poziciju. Mislim da mu je 10ka i nova uloga kao nasljednik Misketa dodalo pritisak na Pjanu, vjerovao sam da bi on dao penal ali po meni pokazuje koliko voli BiH. PredRomu kad igra sa vise navijaca neosjeca toliki pritisak kao za domovinu.

Mozda je Salihovic trebao uci samo za penal.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 sep 2014, 23:08

Ko je sad smetao najboljem veznjaku Europe, Serie A itd? Ko ga je sad gusio? Nja nja nja ne valja Miske, Totti, Ljaljic, Susic, ovaj onaj ne odgovaraju mu? "Trkac", "hranitelj"... Ljudi moji prvi strijelac Bundeske je nama igrao stopera i to obavljao fantasticno i nikada a nije rekao ni bunio se. Igras gdje igras i uradi nesto ali ne samo nam daj alibi. Miraleme prestani se ti skrivati iza Misimovica, Tottija, Ljaljica, Gervinha, Susica, i milion ostalih i postani olicenje onoga za sta te masa smatra!!! I mani se penala sviju ti.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 09 sep 2014, 23:09

Virtu4l je napisao/la::kafa:
Uživaš?
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 09 sep 2014, 23:11

Kao što se očekivalo, komunisti napadaju temu našeg najboljeg veznog igrača.
Samo da vam ponovim PJANIĆ NIJE 10, PJANIĆ NIJE OFANZIVNI vezni, njegovo mjesto je na sredini terena kao organizator igre....

Safete ubleho odlazi
DD

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 09 sep 2014, 23:18

Gdje su sada oni koji su godinama pisali da Miske tuši Pjanića i da ovaj od njeg ne može doći do izražaja, pa Miske sa amputiranom nogom je 3 puta bolji igrač nego što će ovaj ikada biti.Mali princ :urnebes: :urnebes: :urnebes: isto k'o što sam ja Vito Corleone :puke: :puke: .
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 09 sep 2014, 23:18

Ćoškari čitavu tekmu i onda uzme šutat penal.Pametno!
A.F.C. Bournemouth!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 sep 2014, 23:19

Patrice_Evra_3 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la: :kafa:
Uživaš?
Ne. Daleko od toga, čak ni penal nisam nigdje spomenuo, jer to je jedino što mu ne zamjeram, penali se redovno fule. Što se ostalog tiče, to sam već napisao u prethodnoj raspravi, par stranica unazad. Mire je večeras samo potvrdio sve što sam nedavno pisao. Ne znam zašto mu se sve ovo dešava, ali igrač njegovog kalibra jednostavno ne smije biti ovako loš u dresu reprezentacije. Mislim da je u prvom poluvremenu izgubio svaku loptu sa kojom je imao kontakt, a tada smo dobro stajali na terenu.

Dugo ga čekamo, predugo.
Voli te tvoje Sarajevo.

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 09 sep 2014, 23:30

Sabinho je napisao/la:Ko je sad smetao najboljem veznjaku Europe, Serie A itd? Ko ga je sad gusio? Nja nja nja ne valja Miske, Totti, Ljaljic, Susic, ovaj onaj ne odgovaraju mu? "Trkac", "hranitelj"... Ljudi moji prvi strijelac Bundeske je nama igrao stopera i to obavljao fantasticno i nikada a nije rekao ni bunio se. Igras gdje igras i uradi nesto ali ne samo nam daj alibi. Miraleme prestani se ti skrivati iza Misimovica, Tottija, Ljaljica, Gervinha, Susica, i milion ostalih i postani olicenje onoga za sta te masa smatra!!! I mani se penala sviju ti.
Dobar post. Kao sto rece za Barbu, igraj gdje ti se naredi da igras, ne budi ckapi i trazi alibi, "gusi me ovaj", "nije moja pozicija" i sl. pa igras protiv pos*anog Kipra, ljudi nisu dobili utakmicu ima 2 godine. Treba da ih jedes, da briljiras.

No, tako je to kad se igraju prijateljske protiv Lihte, pocinju utakmicu Susic Jr i Prcic. Dzeko nastavlja gdje je stao na SP, 6 sansi = 0 golova. Svaka cast za penal, no brate moj trzni se malo, lider si ekipe, nema potrebe rusiti golmana protivnickog bezze da bi taj isti uzeo jos koji minut valjajuci se

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 09 sep 2014, 23:33

Pa i Miske je promasio penal protiv Grcke, neznam sto toliko serete po momku!...Nas najbolji igrac uz Besica i Begovica na SPu..Hvala Misketu za sve ali da on igra i danas nebi nam nista znacilo...Taktika i trener su NULA!...pricate o Miski i njegovim jednim potezima koji resavaju utakmice, ja nisam ni jednu dobru priliku vidio da je on stvorio na SP..bio dobar igrac, nije vise...ako ces sudti Pjanica po penalu i jednoj losok utakmici gdje nije niko valjo onda vi ste svi budale.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 09 sep 2014, 23:36

Miralem Pjanić: Odigrao sam jednu od najgorih utakmica u karijero. Preuzimam svu odgovornost za poraz
Gospodin. Za razliku od seljačine iz Zavidovića na klupi koja uvijek krivicu svaljuje na druge.

ugursuz
Kontakt:

Post Postao/la ugursuz » 09 sep 2014, 23:37

Adnan89 je napisao/la:Pa i Miske je promasio penal protiv Grcke, neznam sto toliko serete po momku!...Nas najbolji igrac uz Besica i Begovica na SPu..Hvala Misketu za sve ali da on igra i danas nebi nam nista znacilo...Taktika i trener su NULA!...pricate o Miski i njegovim jednim potezima koji resavaju utakmice, ja nisam ni jednu dobru priliku vidio da je on stvorio na SP..bio dobar igrac, nije vise...ako ces sudti Pjanica po penalu i jednoj losok utakmici gdje nije niko valjo onda vi ste svi budale.
Ali je BiH dobil Grcku to vece a Miske bio najbolji na terenu. To je i poslijednji put da smo dobili neku poluozbiljnu ekipu. A da umalo zaboravih, tada nije bilo Pjanica da smeta.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 sep 2014, 23:37

Adnan89 je napisao/la:Pa i Miske je promasio penal protiv Grcke, neznam sto toliko serete po momku!...Nas najbolji igrac uz Besica i Begovica na SPu..Hvala Misketu za sve ali da on igra i danas nebi nam nista znacilo...Taktika i trener su NULA!...pricate o Miski i njegovim jednim potezima koji resavaju utakmice, ja nisam ni jednu dobru priliku vidio da je on stvorio na SP..bio dobar igrac, nije vise...ako ces sudti Pjanica po penalu i jednoj losok utakmici gdje nije niko valjo onda vi ste svi budale.
Sto se penala tice, Miske je za repku fulao dva penala i to protiv Moldavije u gostima i Grcke kuci no u Moldaviji je iz odbijanca zabio a u Zenici je Vedo popravio, a i da nije servirao je dva gola Dzeki.. Najbolju priliku protiv ARG prije gola je kreirao Miske za Hajrovica!!! Zapeli smo jer je toboze prvi veznjak svijeta a pogubio se protiv Kipra! Trebao je biti lider u vezi a nije, to je bio Besic i u ofanzivi i u defanzivi, princ se sakrio.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 sep 2014, 23:44

I da, mnogo je bolji od večeras prosječnog Bešića.
Voli te tvoje Sarajevo.

Mudrinjo
Kontakt:

Post Postao/la Mudrinjo » 09 sep 2014, 23:45

Ovo je poraz Susica. Zasto vecina igraca igra losije nego u klubovima? Cija je to odgovornost? Na kraju, ko te igrace treba motivirati i spremiti?

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, guillermo, Lekqqq1921, mirsonetz, s4mke i 51 gost.