BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BiH - Kipar

Pobjeda
199
77%
Neriješeno
17
7%
Poraz
43
17%

Ukupno glasova: 259

sanlituncay
Kontakt:

Re: BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar

Post Postao/la sanlituncay » 09 sep 2014, 23:30

sanlituncay je napisao/la:Nije Kipar tako naivan kao što ovdje pojedinci misle... hebem ja tu Coca Cola ranking listu,to je šprdačina obična... A lihtenštajn je prijateljska tako da me to i ne zanima...
sanlituncay je napisao/la:Najjadnije je od svega sto su forumasi već upisali pobjedu protiv Kipra... A ljudi nisu uopste naivna ekipa...
sanlituncay je napisao/la:Šta imamo diskutovat s ljudim koji pišu da je Tino zabetonirao mjesto u reprezentaciji,i slažu formacije s Avdijom u prvih 11! Samo budale žele kiks! Al' nama kad se desi kiks zbog ovakvog biranja igrača,i nošalantnog odnosa selektora prema igračim koji igraju po Europi i guranja panjeva iz Hadjuka,to neće biti samo u jednoj tekmi,nego ćemo zijaniti dva ciklusa kvalifikacija!
Eto moram se citirati,pošto me ovdje smatraju budalom,i da sam ljubomoran na Papeta :bih:
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 09 sep 2014, 23:31

Najbitnije je nema Spahica kabadahije,Keljmendijevog jarana,straha i trepeta sto šamara svakog zivog.
A tek Misimovica debelog.
Ostalo nije bitno :pinokio:

SirAmar
Kontakt:

Post Postao/la SirAmar » 09 sep 2014, 23:32

Evo vidim na stranici pres konferenciju, jao kako Pape baci odgovornost na igrace, "iznenadili ga" kaze. Pape moj Pape ... ccccc :?

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 09 sep 2014, 23:32

zlatniljiljan je napisao/la:joj zamislite kad gareth navrne na avdiju,a joj mati mila..
Ogi je magistar za Avdiju sto se tice 80% bekovskih zadataka. I to pojedinci ovdje govorimo mjesecima da je Avdija ocajan u defanzivi. A kada to spomenes neko ti priljepi gol protiv umornog Irana svijezeg Avdije i to ofanzivnu akciju koje nema veze sa igrom beka i plod je dobre asistencije Salihovica u prostor. Gdje je Avdija morao samo da trci bez nekog driblinga.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 09 sep 2014, 23:32

U prvom smo bili losi,ali smo zato u drugom naglo popustili...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 sep 2014, 23:33

dubrovnik je napisao/la:Sta ces sada reci u njegovu obranu moj virtuale. Volio bi ja da ti mene pljucas ali da smo pobijedili. Da li jos vjerujes u tupka i njegovu viziju? Je li ti dosta ili ti treba jos koja doza Susica da bi dokazao ljubav prema repki. Ja je volim vise nego ijednu drugu sporednu stvar na svijetu ali ce me ova budala na njenom celu zdravlja kostati. A ti i tvoja ekipa sutite. Pomozite nam i ne stitite bolest vise za dobro nase zajednicke repke. Ne ide brate vise ovako.
Svoje mišljenje sam dao u komentaru nakon utakmice. Od mene nikad nećeš dočekati pljuvanje po selektoru. Večeras je glavni krivac za poraz, i to je to :salut:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 09 sep 2014, 23:33

Vidim ima nekih koji su sokirani :urnebes: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 09 sep 2014, 23:34

Ko će zaspat večeras. :damn:

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 09 sep 2014, 23:35

Izgubili smo od reprezentacije koja nije pobjedila 2 godine, koja u zadnjih 10 utakmica je postigla 0 golova .. :facepalm:
Don't believe the hype.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 09 sep 2014, 23:35

Rece li ja da ce ovo bit teska utakmica.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 09 sep 2014, 23:35

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:Ja vam reko danas igrajte dvojku, ali nevrijedi vama govorit, jos mi se ljudi smiju ;-)
Jbg jarane,dzabe rec ljudima kad oni i dalje misle da su Avdija ,Sven(Schwein) igraci...i da je Susic dobar trener :facepalm: ... Ovo je nevidjena sramota,i bit ce ih jos dosta sam nek nastavi Morinjo na klupi nasoj.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 09 sep 2014, 23:36

DonCorleone je napisao/la:Vidim ima nekih koji su sokirani :urnebes: .
ko' najvece mazge prate svog velikog vodju safeta, i onda kad ih on pljusne haman sokirani..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 09 sep 2014, 23:37

BelminM23 je napisao/la:Ko će zaspat večeras. :damn:
Ja prvi,vala hladno se ukomirati :cool:

Spavati nisam mogao,kad je strucnjak poceo donositi "cudne odluke",sad sam se vec navikao.

Samo se nadam da ce se naci neka budala da kupi bratove igrace,pa da ne pravimo igrace u reprezentaciji :wave:

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 09 sep 2014, 23:37

LvG je napisao/la:Ja stručnjaka na ovoj temi. Posrem vam se u pos'o.
E pravi se javio..Louis van Gaal :lol:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 09 sep 2014, 23:37

Virtu4l je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Sta ces sada reci u njegovu obranu moj virtuale. Volio bi ja da ti mene pljucas ali da smo pobijedili. Da li jos vjerujes u tupka i njegovu viziju? Je li ti dosta ili ti treba jos koja doza Susica da bi dokazao ljubav prema repki. Ja je volim vise nego ijednu drugu sporednu stvar na svijetu ali ce me ova budala na njenom celu zdravlja kostati. A ti i tvoja ekipa sutite. Pomozite nam i ne stitite bolest vise za dobro nase zajednicke repke. Ne ide brate vise ovako.
Svoje mišljenje sam dao u komentaru nakon utakmice. Od mene nikad nećeš dočekati pljuvanje po selektoru. Večeras je glavni krivac za poraz, i to je to :salut:
Niko normalan ne traži pljuvanje, samo njegov odlazak.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 09 sep 2014, 23:37

slika
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 09 sep 2014, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 sep 2014, 23:37

Nema Spahica, nema Misketa, nema individualnog kvaliteta da nas spasava od Safetove katastrofalne postavke.

Odlazi!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 09 sep 2014, 23:37

DonCorleone je napisao/la:Vidim ima nekih koji su sokirani :urnebes: .
Sto je meni licno tuzno, nisam hladnije odgledao nasu utakmicu ima oduze. Ja sam se emocionalno dosta operisao poslije Nigerije, SPa i kada je Susicu produzen ugovor. Jer sam vec tada znao sta nam slijedi, a to nije vrijedno zivaca.

Nemoze se graditi uspjeh na neprofesionalizmu, lazima, nepotizmu, kriminalu, neradu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 09 sep 2014, 23:37

Alipasino je napisao/la:Rece li ja da ce ovo bit teska utakmica.

Zar postoji lagana sa kremenkom na klupi ?
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 09 sep 2014, 23:38

Safetova sva taktika je Blitz u prvih dvadestak minuta i pokušati u tom periodu dati 2-3 pogodka. Ko se uspije odbraniti od tog početnog naleta, dobio je već utakmicu jer Sušić poslije neuspjeha te taktike jednostavno nema šta drugo ponuditi svojim igračima, nego se sam pogubi. Uz takvog selektora, koji nije sposoban psihički ohrabriti igrače i predstaviti im alternativnu taktiku, igrači se i sami unervoze i pogube na terenu. Problem je što je ta taktika pročitana i najlošije reprezentacije znaju odgovoriti na nju jer njihovi selektori, za razliku od našeg nogometnog maga, proučavaju protivnike i gledaju "kasete".
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], lol89 i 40 gostiju.