Zukanović
Zec
Zahirović
I za mnoge druge nema mjesta...
Ali neka nama Hadžića, Tina i drugih
Bravo Safete

De pisi bolan???Goalgetter je napisao/la:Sinanovic prvi krenuo resetati. Hajmo novinari, okrenite se protiv ublehe.
PerryFred je napisao/la:''Potcijenili smo ekipu Kipra. Ja sam na to upozoravao. Čak sam rekao da nisam zadovoljan drugim poluvremenom u Tuzli. Znali smo kako će oni igrati. Trebali smo pkušavati sa distance. Neki igrači su bježali i krili se od lopte. Nismo potcijenili ekipu Kipra to ponavljam. Ovo nam je ja mislim prvi put da smo izgubili od neke slabije reprezentacije''.
?????
GracanicaAA je napisao/la:Ovo ljudi moji treba stavit u okvir
"Nema potrebe da gledam Kipar. Nisam poslao ni saradnika. Mene ne zanima kako igra Kipar..."
Amal1 je napisao/la:GracanicaAA je napisao/la:Ovo ljudi moji treba stavit u okvir
"Nema potrebe da gledam Kipar. Nisam poslao ni saradnika. Mene ne zanima kako igra Kipar..."
Možeš misliti njegovih motivacijskih govora u slačionici?sajo10 je napisao/la:Ljudi dragi manite se analiza jeste vi culi sta Susic rece na kraju: "Cak sam na klupi reko da ga (gol) necemo dati ni iz penala".
Pa zar ovaj citat nije dovoljan da bi ti kao igrac, navijac, simpatizer... izgubio sve nade u tog covjeka? Ako je ikakve nada ikad bilo.
Oh Azraile dragi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.