BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- SimkeSamke
- Kontakt:
Re: BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
ja ne mogu da vjerujem koliki covjek mora biti retard da napada lulica i pjanica... pa ne mogu ljudi sami igrati.. lulic sam na lijevoj strani.. pjanic primi loptu i **** to kad mu je opcija da je doda vrsajevicu na desnom krilu

Zadnja izmjena: SimkeSamke, dana/u 09 sep 2014, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
Naprijed momci ajde ovo izvuci. Nije lose bilo osim gol kojem je cijela obrana kumovala. A o Susicu i taktici se i ne mora pisati sve se zna. Valjda ce izvuci ovo.
Cartman je napisao/la:Eto vam Avdija i igracina Sunjic yebali vas oni. Ovaj prvi liku daje 5 metara prostora, a ovaj drugi stoji i gleda kako mu lik proleti. Fuj.
SPAHA VRACAJ SE!
Ja fino govorim treba i Anel početi,sve je ovo jer on ne igra 
Je li moguce da ljudi ne vide da je za sve ovo kriva formacija, formacija koja ne odgovara nikome osim braticu, i njemu je podredjena ???????
Ljudi dragi, ovo djeluje kao rastimani orkestar. Nemamo nikakve igre, a za sve je kriva formacija.
Pjanic nema s kim igrati jer krila ne postoje, a Lulic igra na poziciji na kojoj ne zna. Zavaljen je.
Ljudi dragi, ovo djeluje kao rastimani orkestar. Nemamo nikakve igre, a za sve je kriva formacija.
Pjanic nema s kim igrati jer krila ne postoje, a Lulic igra na poziciji na kojoj ne zna. Zavaljen je.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Jeste navalili sa tim krilima.... Pa da oslabimo sredinu i nadzidzamo 4 igraca na bokovima mada su i dva dovoljna?
Ja bih sacekao desetak minuta i mjenjao Prcic - Medunjanin.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Bez krila, sa osam dizelasa, sta ocekivati
Mujdza, Hajrovic, Medunjanin, Salihovic na klupi...
Pape nam se smije u facu..aferim legendo
Mujdza, Hajrovic, Medunjanin, Salihovic na klupi...
Pape nam se smije u facu..aferim legendo
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Dva puta ga Besic spasava, jos je i pravo spor. Pa onaj put dodaje Pjanicu kad nije trebao onda Besic mogao zuti da zaradi zbog njega.kimbo je napisao/la:Cisti go Sunjica , vidi ispred sebe igraca vidi let lopte i samo posmatra. Begovic morao reagovati u posljednji trenutak kada je vidio da igrc osta sam.
Izbaciti Susica i ubaciti Vranjesa i ovo ce odma odcepiti za nas Ocigledno da su nam krila prazna a sredina prenabijena jedan drugom smetaju i ovo bi svaki normalan trener vidjeo.
Drug stvar stavlja dva spora halfa Sunjica i Bicu pored brzog Vranjesa na klupi. Vidi se da imju problema sa brzinm,
Jos da ih Besic ne izvlaci svojim fantasticnim sprintevima i klizecim.
Strucnjak se pati sada sa Kiprom i da se udaramo nogom u guzicu ako pobijedimo ovo bez povreda.
Susic out Vrnjes in , Pjana nazad do Besica ... Prcic gore na desetku.
Prcic mi je pozitivno iznenadjenje jer vidi se da momak zna sta i kako treba , linije kretanja tempo .. pokusava i ponekada pogrijesi al vidi se da ne igra alibi igru kao Adzin sin ....
Prcic, Susic i Vrsajevic nisu trebali poceti. Sejo, Mujdza, Medo ili Hajrovic su trebali.
Previse se opustili i poceli kurciti, sad cemo napadati ali nece htjeti u gol lopta i fajront.. trebo je pape da mjenja odmah kad je vidio da se kurce...taktika lose i prespora igra..pjanic najgori pa lulic i pr ic
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Odbrana kanta..
Tino,Prcic..podbacili..ocekivao sam vise od ove dvojice
Dzekini promasaji
Prvih i zadnjih 10 minuta nesto smo ko igrali..
Veci dio prvog poluvremena patnja..bezidejno..
Hoce li biti bolje..Hoce.
Ajmo momci rijesit ovo u drugom poluvremenu.
p.s.Spahicevo penzionisanje je katastrofalno..Taj covjek mora biti dio ove repke,ulijeva sigurnost pored ovih stopera koji su trenutno na terenu.
Tino,Prcic..podbacili..ocekivao sam vise od ove dvojice
Dzekini promasaji
Prvih i zadnjih 10 minuta nesto smo ko igrali..
Veci dio prvog poluvremena patnja..bezidejno..
Hoce li biti bolje..Hoce.
Ajmo momci rijesit ovo u drugom poluvremenu.
p.s.Spahicevo penzionisanje je katastrofalno..Taj covjek mora biti dio ove repke,ulijeva sigurnost pored ovih stopera koji su trenutno na terenu.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Kod nas su bekovi sto se tice odbrane nepostojani.
Je li ovo nije nista mijenjao ???
Molim vas, novinari koji citate, razapnite ga na pressu.
Molim vas, novinari koji citate, razapnite ga na pressu.
- BeyKopites
- Kontakt:
Begović će ispasti najveći krivac za ovaj gol a ustvari je jedini on i pokušao od svih naših igrača da zaustavi ovu akciju Kipra.
Da on nije "zaplivao u prazno" gol bi svakako bio postignut jer je napadač Kipra bio sam kao duh i svakako bi pospremio loptu u mrežu.
Da on nije "zaplivao u prazno" gol bi svakako bio postignut jer je napadač Kipra bio sam kao duh i svakako bi pospremio loptu u mrežu.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Nema promjena????????????
Znaci, ako ubaci Hadzica, zvanicno prestajem pratiti ovu reprezentaciju do daljnjeg.
Znaci, ako ubaci Hadzica, zvanicno prestajem pratiti ovu reprezentaciju do daljnjeg.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Kobe Bryant je napisao/la:Gol je kriv 1. Pape sa svojom taktikom bez bekova, 2. Avdija koji je u napadu ne trči nazad ne napada svog igrača, samo širi ruke.
pape želim ti da ti Avdija oženi bratića!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kaze nema Lulic s kim da igra a igrac top kluba a sta onda onaj nesretnik Vrsajevic treba da kaze ?? S kim on igra ?? Mucni malo svojom glavom i ostavi se stereotipa. Ovo je dobro rece @hz promasena i formacija i selekcija ali nema alibija nikome za nezalaganje kako god se zvao !
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
calcio je napisao/la:Jeste navalili sa tim krilima.... Pa da oslabimo sredinu i nadzidzamo 4 igraca na bokovima mada su i dva dovoljna?
Joj na rezultatima napisaše 1-2 sjebo sam se 
ovo je loše 
- Principatus
- Kontakt:
A i jeste zapeli za rezultat, kao da je to bitno. Pa da li ste zaboravili, da ovom utakmicom Avdija uskoro moze ostvariti transfer u Englesku?
Hadzic in, Besic van. Da se upotpuni ova postava.
Hadzic in, Besic van. Da se upotpuni ova postava.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, riki46 i 36 gostiju.