Previse se omalovazava ovaj momak ovdje (da bi se izmisljale kritike za Safeta). Mislim da je sasvim dobar igrac.MaksuzBaksuz je napisao/la:Ma jasta, zato nas kapiten U21 koji je bio prevazisao nasu ligu od kad je presao u Rapid tamo je nezamjenjiv igrac (ali na tribinama)! Anel je koliko toliko ime u toj ligi (iako nemislim da bi trebo biti u rosteru njasih 23 igraca repke jer vise nije talenat i nema nesto sto nam je bas potrebno).AhmetNY je napisao/la:U neku ruku upravu si ali ne treba o tome.
Ali jedno je istina imamo xy bolji nogometasa u drugoj ligi BIH od ovog Anela.
![]()
![]()
Anel Hadzic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Anel Hadzic
Ti si sasvim dobar troll, ali još moraš raditi da budeš vrhunski.Amarkony je napisao/la:Previse se omalovazava ovaj momak ovdje (da bi se izmisljale kritike za Safeta). Mislim da je sasvim dobar igrac.MaksuzBaksuz je napisao/la:Ma jasta, zato nas kapiten U21 koji je bio prevazisao nasu ligu od kad je presao u Rapid tamo je nezamjenjiv igrac (ali na tribinama)! Anel je koliko toliko ime u toj ligi (iako nemislim da bi trebo biti u rosteru njasih 23 igraca repke jer vise nije talenat i nema nesto sto nam je bas potrebno).AhmetNY je napisao/la:U neku ruku upravu si ali ne treba o tome.
![]()
![]()
-
- Kontakt:
Za ovog hadzica su Jakirevic,Mulina,Kerkez igracine !!!!!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
bhfanatic14 je napisao/la:Za ovog hadzica su Jakirevic,Mulina,Kerkez igracine !!!!!!

Najbolji je bio Mikelini. Poslije 5 minuta skontao da nije to za njega i zamolio Ciru da ga izbaci.bhfanatic14 je napisao/la:Za ovog hadzica su Jakirevic,Mulina,Kerkez igracine !!!!!!
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Momak se bas previse omalovazava. Meni uopste nije los igrac.
Nazalost, clan je Germanije i zajedno s braticem je ubacen u reprezentaciju, i od tada izgleda nikog i ne zanima kako momak igra.
Tu je on na granici repke, mislim da ima mjesta dok je situacija ovakva (ne zovu se najbolji igraci i skoro nista se ne radi oko igraca iz inostranstva).
Za dalje ce morati kakav jaci transfer napraviti i nastaviti biti standardan.
Uglavnom, podrska Anelu. Ima ih kralju barem petorica koji prije tebe zasluzuju da ne dobiju poziv.
Nazalost, clan je Germanije i zajedno s braticem je ubacen u reprezentaciju, i od tada izgleda nikog i ne zanima kako momak igra.
Tu je on na granici repke, mislim da ima mjesta dok je situacija ovakva (ne zovu se najbolji igraci i skoro nista se ne radi oko igraca iz inostranstva).
Za dalje ce morati kakav jaci transfer napraviti i nastaviti biti standardan.
Uglavnom, podrska Anelu. Ima ih kralju barem petorica koji prije tebe zasluzuju da ne dobiju poziv.
imamo, smim se kladiti da je austrijska cetvrta liga jaca od ove nase druge (odnosno "prve" lige FBiH i RS).AhmetNY je napisao/la:U neku ruku upravu si ali ne treba o tome.

Nemoj se kladiti nikad u zivotu, samo gubis novceicetea01 je napisao/la:imamo, smim se kladiti da je austrijska cetvrta liga jaca od ove nase druge (odnosno "prve" lige FBiH i RS).AhmetNY je napisao/la:U neku ruku upravu si ali ne treba o tome.

sigurno ne bih izgubio u ovoj opkladi, to kazem jer pratim dovoljno i austrijsku 4. ligu i nasu drugu. Ti dalje od bosne sigurno nisi ni otisao.AhmetNY je napisao/la:Nemoj se kladiti nikad u zivotu, samo gubis novceicetea01 je napisao/la:imamo, smim se kladiti da je austrijska cetvrta liga jaca od ove nase druge (odnosno "prve" lige FBiH i RS).AhmetNY je napisao/la:U neku ruku upravu si ali ne treba o tome.

Zar ne vidiš da je iz New Yorka 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Aha preko cega pratis austr. 4 ligu i nasu, txticetea01 je napisao/la:sigurno ne bih izgubio u ovoj opkladi, to kazem jer pratim dovoljno i austrijsku 4. ligu i nasu drugu. Ti dalje od bosne sigurno nisi ni otisao.

Neka tebi preko vikenda od Filaha do Viteza

- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Pa nase Sarajveo nemoze u pripremnim utakmicama da lahko pobjedi SV Donau koje se takmice u republickoj ligi (4ta liga) i uvjek igr negdje na sredini tabele.AhmetNY je napisao/la:Aha preko cega pratis austr. 4 ligu i nasu, txticetea01 je napisao/la:sigurno ne bih izgubio u ovoj opkladi, to kazem jer pratim dovoljno i austrijsku 4. ligu i nasu drugu. Ti dalje od bosne sigurno nisi ni otisao.Mnogo daleko , dalje ali ne pokusavam da se hvalim forumasima i jos kladio bi se u poraz
.
Nasi klubovi redovno gube protiv austrijskih treceligasa na pripremama. Austrijski nogometasi u nizim rangovima zaradjuju vise para nego neki nasi igraci koji igraju u prvoj ligi.
Austrijski drugoligas odo dalje u evoropskim predtakmicenjima nego nas prvak! Austrija im 10 rangova takmicenja, u BiH neznam dali ima i 4!? Sam Bec ima 2 miliona stanovnika koliko odprilike i federacija (znaci po stanovnicima tu su negdje ta austrijska republicka i nasa federalna). U austrijskoj 4toj ligi se trenira 4 puta sedmicno, kod nas to u republickoj nemogu zamisliti ali neznam??? Imaju sigurno puno bolje uslove sto se igralista, lopti, svlaciona itd tice nego neki nasi prvoligasi!!!
Utakmica izmedju ta dva ranga takmicenja bi bila izjednacena iako i ja dajem lahu prednost austijskoj 4toj ligi nego federalnoj!
u bosni se trenira staromodno,
vecina trenera nemaju pojma sta je moderni trening.
damir tosunovic igrao u premijerligi ,bio najbolji srijelac
nije mogao igrati za sv Donau zato sto je bio spor ,fizicki nepripremljen.
vecina trenera nemaju pojma sta je moderni trening.
damir tosunovic igrao u premijerligi ,bio najbolji srijelac
nije mogao igrati za sv Donau zato sto je bio spor ,fizicki nepripremljen.
Lik je drvo
pricaj bajke kakve hoces. 

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Svejedno Hadzic je 0 od igraca i argumenti su ti nidje veze pogotovo ovo za Sarajevo.MaksuzBaksuz je napisao/la:Pa nase Sarajveo nemoze u pripremnim utakmicama da lahko pobjedi SV Donau koje se takmice u republickoj ligi (4ta liga) i uvjek igr negdje na sredini tabele.AhmetNY je napisao/la:Aha preko cega pratis austr. 4 ligu i nasu, txticetea01 je napisao/la:sigurno ne bih izgubio u ovoj opkladi, to kazem jer pratim dovoljno i austrijsku 4. ligu i nasu drugu. Ti dalje od bosne sigurno nisi ni otisao.Mnogo daleko , dalje ali ne pokusavam da se hvalim forumasima i jos kladio bi se u poraz
.
Nasi klubovi redovno gube protiv austrijskih treceligasa na pripremama. Austrijski nogometasi u nizim rangovima zaradjuju vise para nego neki nasi igraci koji igraju u prvoj ligi.
Austrijski drugoligas odo dalje u evoropskim predtakmicenjima nego nas prvak! Austrija im 10 rangova takmicenja, u BiH neznam dali ima i 4!? Sam Bec ima 2 miliona stanovnika koliko odprilike i federacija (znaci po stanovnicima tu su negdje ta austrijska republicka i nasa federalna). U austrijskoj 4toj ligi se trenira 4 puta sedmicno, kod nas to u republickoj nemogu zamisliti ali neznam??? Imaju sigurno puno bolje uslove sto se igralista, lopti, svlaciona itd tice nego neki nasi prvoligasi!!!
Utakmica izmedju ta dva ranga takmicenja bi bila izjednacena iako i ja dajem lahu prednost austijskoj 4toj ligi nego federalnoj!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Kontakt:
Gdje ovaj zavrsi? Jel' to prekomandovan u zensku repku? 

Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
- undefined007
- Kontakt:
Bolje da deportuju
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
Niko ne kaze da je on nesto grijesio ili tako.. Samo nije kalibar za repke realno.. Frajer udje u igru neprimjetan totalno , ne oduzima lopte , ne gura lopte naprijed samo trckara po terenu... Mislim sta je smisao da igras sa igracem manje??!? Vjerujem da je patriota al ipak nije za repke nek se cuva austrijske lige , ili HNL-a (trebao preci u Hajduk)... Al neke se mani repke
Grupa smrti Jakirevic, Hadzic, Avdija, Mravac, Kerkez, Tino SvenAdi_Zepce je napisao/la:Poslije Jakirevica najgori igrac koji je obukao dres svetinje.

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Goalgetter, HariTz, Normus90 i 36 gostiju.