Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Kazakhstan - Latvia 1 2,40
- franklampard8
- Kontakt:
Ašik (10,5) VIŠE
Curry (12,5) VIŠE
Maciulis (7,5) VIŠE
Z.Dragic (10,5) VIŠE
Moze li ovo proci ? Sta mislite
Curry (12,5) VIŠE
Maciulis (7,5) VIŠE
Z.Dragic (10,5) VIŠE
Moze li ovo proci ? Sta mislite

1946
Dobar ti je listic samo ovaj Asik mi je sporan. Bit ce zeznuto protiv Valanciunasa i Lavrinovica
- franklampard8
- Kontakt:
Isti sam, on mi je najnesigurniji. Al' opet niska je granica trebao bi 11 stavitiLudilo13 je napisao/la:Dobar ti je listic samo ovaj Asik mi je sporan. Bit ce zeznuto protiv Valanciunasa i Lavrinovica

1946
Kada pogledas realno upravu si
mislim da Maciulis ide preko

- Evolution87
- Kontakt:
Turska
Maciulis preko
Asik preko
Valanciunas ispod
Ameri ne dobijaju prvu cetvrtinu vise od 7 razlike
Bosna h1
Maciulis preko
Asik preko
Valanciunas ispod
Ameri ne dobijaju prvu cetvrtinu vise od 7 razlike
Bosna h1
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- franklampard8
- Kontakt:
InsallahLudilo13 je napisao/la:Kada pogledas realno upravu simislim da Maciulis ide preko

1946
Kada bude kuknjava kasnije hahaha

Bit ce psovanja Preldzicu

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- franklampard8
- Kontakt:
Ne pehirajLudilo13 je napisao/la:Kada bude kuknjava kasnije hahaha

1946
- masteRofPoker
- Kontakt:
Onako od oka jedan za SP u kosarci, mozda malo i logicki
:
Preldzic - over (3.5) asistencija - sigurno ce ga Litvanci najbolje cuvati danas od svih kosarkasa Turske, zbog forme u zadnje vrijeme i zbog toga bi mogao da asistira par puta Asiku pod kos i suigracima povratnu za 3 poena
Davis - over (6.5) skokovi - igrac koji provodi najvise vremena na parketu od svih visokih Americkih igraca. Ne vidim mu neku veliku konkurenciju pod kosem od strane Slovenaca. Velike ruke Davisa mogu popuniti ovu brojku skokova cak samo i u ofanzivi.
G.Dragič - over (16.5) - poena - maximalno motivisan kao i svako protiv Amerikanaca, plus jos dodatni razlog NBA. Vrlo dobro ih poznaje, doduse i oni njega ali Dragič je uvijek za repku davao 110 posto, ocekujem to i veceras, uz jedno pristojno ispucavanje i par prodora, eto njega preko ove granice.
Kvota 6.33
Jos nesto od oka na narodni : Asik under (11.5) - ne bi se trebao naigrati pored centara Litvanije . Valanciunas under (14.5) - mozda se on i Asik medusobno poniste. Davis over (15.5) i Faried over (10.5) - trebali bi Amerikanci nadskakati Slovence i unistiti ih pod kosem. Irvnig i Harden over (3.5) asista.

Preldzic - over (3.5) asistencija - sigurno ce ga Litvanci najbolje cuvati danas od svih kosarkasa Turske, zbog forme u zadnje vrijeme i zbog toga bi mogao da asistira par puta Asiku pod kos i suigracima povratnu za 3 poena
Davis - over (6.5) skokovi - igrac koji provodi najvise vremena na parketu od svih visokih Americkih igraca. Ne vidim mu neku veliku konkurenciju pod kosem od strane Slovenaca. Velike ruke Davisa mogu popuniti ovu brojku skokova cak samo i u ofanzivi.
G.Dragič - over (16.5) - poena - maximalno motivisan kao i svako protiv Amerikanaca, plus jos dodatni razlog NBA. Vrlo dobro ih poznaje, doduse i oni njega ali Dragič je uvijek za repku davao 110 posto, ocekujem to i veceras, uz jedno pristojno ispucavanje i par prodora, eto njega preko ove granice.
Kvota 6.33
Jos nesto od oka na narodni : Asik under (11.5) - ne bi se trebao naigrati pored centara Litvanije . Valanciunas under (14.5) - mozda se on i Asik medusobno poniste. Davis over (15.5) i Faried over (10.5) - trebali bi Amerikanci nadskakati Slovence i unistiti ih pod kosem. Irvnig i Harden over (3.5) asista.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- franklampard8
- Kontakt:
Jel sad na 4 ?franklampard8 je napisao/la:Ma ide Asik preko jos u prvom poluvremenu
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- franklampard8
- Kontakt:
6Otelo je napisao/la:Jel sad na 4 ?franklampard8 je napisao/la:Ma ide Asik preko jos u prvom poluvremenu
Al' ce me ovaj Maciulis oborit k'o da gledam.
1946
Taj ti ovisi o šutu za tri..ako prvu ubaci, ima nade za tebefranklampard8 je napisao/la:6Otelo je napisao/la:Jel sad na 4 ?franklampard8 je napisao/la:Ma ide Asik preko jos u prvom poluvremenu
Al' ce me ovaj Maciulis oborit k'o da gledam.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Kod mene na Premieru stoji Asik 4 

- franklampard8
- Kontakt:
6 ima. Evo ti ovdje prati http://www.fiba.com/ls/#6241&BKM400302Otelo je napisao/la:Kod mene na Premieru stoji Asik 4

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ja skokove pratim a vi koseve 

- franklampard8
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.