secer je napisao/la:harishp je napisao/la:Aha ma jok.
Hoffi treba zdrav Obasi,spreman Ba,ne-isprepadani Vedo disciplinovani Edurado i onaj mu drugi Jaran i zemljak u defanzivnom veznom,jednom za svagda locirana pozicija Salihagi a ne da se seljaka i pretura jadnik gdje zafali.,
psiholog golmanu,zdravi Becks ostaloj odbrani dobra motika preko ledja,normalne sudije koji ih nece zakidati na 98% tekmi............
Eto sta im treba.
P.S Wajsonja ce biti od koristi kad se prvenstvo zavrsi.

sta ti znaci to "aha"?
u prethodnim postovima sam spomenuo da nam fali par igraca, sta vise, mislim da gotovo ni jednu utakmicu u sezoni nismo igrali kompletni.
ovo za trenera bi bila neka druga solucija.
rekao sam da e radi o vrhunskom strucnjaku koji je slab autoritet.
jbg, uraditi nesto ala stutgart: zrtvovati jednog za dobrobit kolektiva.
Aha ti je za Smederevo iliti za Ragnicka.
To jest nemozes ti burek pitu napraviti bez mesa.To sto ovi ''neki''nazivaju burek sa sirom e to je ono ''aha''.
Slab autoritet i nije toliko slab kad ti gosti dodju i hoce burek sa puno mesa a tebi samo mladi sir ostao.
Odose i gosti i autoritet jer pravu raju nemozes zaebati a pogotovo sto znaju da je burek burek a sirnica sirnica.
Onom iz Stutgarta je leglo ko kec na destku jer su ovi tada vec bili kompletni a i za mene je bolje uloziti umjesto nesto previse za trenera uloziti kako rekoh za igrace koji mogu makar da ojacaju klupu.
Jer i samom Ragnicku se kosa na glavi digne kad vidi raspored klupe a valja zamijeniti igraca,dva ili tri.
Kako rekoh pojele su ih povrede kvalitetnih igraca,nedisciplina par njih,koji bi takvi bili i kod Magatha.Uostalom nije Ragnick Veh pa da to bude pod ''mus'' u vezi zamjene trenera.
Trpi ga jer kako rekoh klupa je za horora.A sad i da hoce nemogu nista mjenjati.Ovo mislim na par igraca koji se silom prilika guraju u tim,cak imaju kvalitete ali su ko tele nedokazani.To je cak i jedan Salihovic javno rekao.
Jedan Eduardo koji je sad i reprezentativac Brazila bi tako slatko kod mene sijeo na klupu pa taman i protiv Herthe izvlacio bod.
Da imaju zdravu i kompletnu ekipu.Mainz bi se jucer istopio kao mikado na vrucoj rori.
Ja prvi nisam Ragnicka mirisao zbog odnosa prema tada jako dobrom i zdravom Bajramovicu.
Ali kako rekoh sad i kad bi Magath dosao bez nekih glavnih igraca nebi nista napravio.
Koncepcija igre se zasnivala na Ba.Obasiju i Vedi.Salihovic i Eduardo su onda mogli lakse proticati te lopte.Ali Eduardu bi licno ocitao bukvicu ponasanja..Problem lezi u tome sto je ovaj naskuplji igrac u timu.
Jer su ovi spremni rovati gdje burgija nece kad je sve u kako treba u redu..Onda i onaj Gustavo koji je vazna karika kao defanzivni vezni tip ima crveni i zutih da kucu moze oblijepiti.
Mada su i sudije ih pojele zive i to bez lepine.
Da ne govorim o Becksu tip jos malo pa stalni reprezentativac u Elfu a u Hoffi malo malo pa povrede.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu