Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Prednost Bayerna nad drugoplasiranim će biti:

1) 7 bodova
30
32%
2) 10 bodova
23
24%
3) 15 ili više
42
44%

Ukupno glasova: 95

secer
Kontakt:

Re: TSG 1899 Hoffenheim

Post Postao/la secer » 08 mar 2010, 10:02

harishp je napisao/la:Aha ma jok.
Hoffi treba zdrav Obasi,spreman Ba,ne-isprepadani Vedo disciplinovani Edurado i onaj mu drugi Jaran i zemljak u defanzivnom veznom,jednom za svagda locirana pozicija Salihagi a ne da se seljaka i pretura jadnik gdje zafali.,
psiholog golmanu,zdravi Becks ostaloj odbrani dobra motika preko ledja,normalne sudije koji ih nece zakidati na 98% tekmi............
Eto sta im treba.
P.S Wajsonja ce biti od koristi kad se prvenstvo zavrsi. :roll:
sta ti znaci to "aha"?
u prethodnim postovima sam spomenuo da nam fali par igraca, sta vise, mislim da gotovo ni jednu utakmicu u sezoni nismo igrali kompletni.
ovo za trenera bi bila neka druga solucija.
rekao sam da e radi o vrhunskom strucnjaku koji je slab autoritet.
jbg, uraditi nesto ala stutgart: zrtvovati jednog za dobrobit kolektiva.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 08 mar 2010, 10:09

Neutral je napisao/la:@Secer

Jao ti avatara, hahaha :mrgreen: :mrgreen:

Svašta ...ovaj Hoffenheim zna zijaniti kada se najmanje od njega očekuje.
avatar je odbacen-premasna je za moj ukus :lol: ja volim one tzv. andolke :lol:
istina, ni t. tuhel nije ocekivao pobjedu svog tima, nisam ni ja :)
mislio sam da cemo smanjiti zaostatak za dortmundom...ali...
igra je bila prilicno losa, bezidejna.. drzali smo loptu, ali nismo napravili nista konkretno. gosti su se branili i odbranili...vjerujem, da smo im prije utakmce ponudili bod sigurno bi pristali...ovako odnijeli su sva tri :evil:
vedo nije imao upotrebljivih lopti..
ali idemo dalje, sezona jos nije gotova 8-)

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

GunnerS
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la GunnerS » 08 mar 2010, 10:14

Kontao sam i ja tako i 2 stavio na Leverkusen, reko dobit će, dobit će al po guzici :) 8-)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 mar 2010, 16:06

secer je napisao/la:
harishp je napisao/la:Aha ma jok.
Hoffi treba zdrav Obasi,spreman Ba,ne-isprepadani Vedo disciplinovani Edurado i onaj mu drugi Jaran i zemljak u defanzivnom veznom,jednom za svagda locirana pozicija Salihagi a ne da se seljaka i pretura jadnik gdje zafali.,
psiholog golmanu,zdravi Becks ostaloj odbrani dobra motika preko ledja,normalne sudije koji ih nece zakidati na 98% tekmi............
Eto sta im treba.
P.S Wajsonja ce biti od koristi kad se prvenstvo zavrsi. :roll:
sta ti znaci to "aha"?
u prethodnim postovima sam spomenuo da nam fali par igraca, sta vise, mislim da gotovo ni jednu utakmicu u sezoni nismo igrali kompletni.
ovo za trenera bi bila neka druga solucija.
rekao sam da e radi o vrhunskom strucnjaku koji je slab autoritet.
jbg, uraditi nesto ala stutgart: zrtvovati jednog za dobrobit kolektiva.
Aha ti je za Smederevo iliti za Ragnicka. :mrgreen: ;)
To jest nemozes ti burek pitu napraviti bez mesa.To sto ovi ''neki''nazivaju burek sa sirom e to je ono ''aha''.
Slab autoritet i nije toliko slab kad ti gosti dodju i hoce burek sa puno mesa a tebi samo mladi sir ostao.
Odose i gosti i autoritet jer pravu raju nemozes zaebati a pogotovo sto znaju da je burek burek a sirnica sirnica.
Onom iz Stutgarta je leglo ko kec na destku jer su ovi tada vec bili kompletni a i za mene je bolje uloziti umjesto nesto previse za trenera uloziti kako rekoh za igrace koji mogu makar da ojacaju klupu.
Jer i samom Ragnicku se kosa na glavi digne kad vidi raspored klupe a valja zamijeniti igraca,dva ili tri.
Kako rekoh pojele su ih povrede kvalitetnih igraca,nedisciplina par njih,koji bi takvi bili i kod Magatha.Uostalom nije Ragnick Veh pa da to bude pod ''mus'' u vezi zamjene trenera.
Trpi ga jer kako rekoh klupa je za horora.A sad i da hoce nemogu nista mjenjati.Ovo mislim na par igraca koji se silom prilika guraju u tim,cak imaju kvalitete ali su ko tele nedokazani.To je cak i jedan Salihovic javno rekao.
Jedan Eduardo koji je sad i reprezentativac Brazila bi tako slatko kod mene sijeo na klupu pa taman i protiv Herthe izvlacio bod.
Da imaju zdravu i kompletnu ekipu.Mainz bi se jucer istopio kao mikado na vrucoj rori.
Ja prvi nisam Ragnicka mirisao zbog odnosa prema tada jako dobrom i zdravom Bajramovicu.
Ali kako rekoh sad i kad bi Magath dosao bez nekih glavnih igraca nebi nista napravio.
Koncepcija igre se zasnivala na Ba.Obasiju i Vedi.Salihovic i Eduardo su onda mogli lakse proticati te lopte.Ali Eduardu bi licno ocitao bukvicu ponasanja..Problem lezi u tome sto je ovaj naskuplji igrac u timu.
Jer su ovi spremni rovati gdje burgija nece kad je sve u kako treba u redu..Onda i onaj Gustavo koji je vazna karika kao defanzivni vezni tip ima crveni i zutih da kucu moze oblijepiti.
Mada su i sudije ih pojele zive i to bez lepine.
Da ne govorim o Becksu tip jos malo pa stalni reprezentativac u Elfu a u Hoffi malo malo pa povrede.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 08 mar 2010, 20:09

nije ti od rangnijeve politike da kupuje formirane igrace-on ih pravi ;)
za beka becka se slazem. falio je.. :cry:
onaj ajhner je taraba u napadu, dok bi u odbrani i mogao proci.
dalje, vidi se koliko je sati kd ralfi mora ubaciti herdlinga :shock:

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 08 mar 2010, 20:49

izjave r. rangnika i naseg seje

ralf
Wir haben uns sicherlich was anderes vorgestellt und uns auch mehr vorgenommen. Die erste Hälfte war richtig schlecht, haben zu wenig Zielstrebigkeit erkennen lassen. Mainz hatte auch wenige Möglichkeiten, zur Halbzeit war es ein Remis ohne Unterhaltungswert. Die ersten 20 Minuten der zweiten Hälfte waren wir mutiger, haben früher attackiert. In unsere Drangphase hinein lassen wir uns übertölpeln. Danach war mir klar, dass es schwer wird. Wir haben oftmals im Angriff die falschen Mittel gewählt. Tobias Weis war unser bester Spieler, aber das kann nicht sein, da er nach monatelanger Verletzungspause erstmals wieder von Beginn an auf dem Platz stand.

jedino vazno pomena bi bila ralfova konstatacija kako mu je t. weis bio bio najbolji igrac na utakmici :roll:

sejo
Wir haben uns schwer getan, weil Mainz gut gestanden ist. Dennoch hätten wir dieses Spiel nicht verlieren dürfen.

dobro sejo, niste smjeli izgubiti utakmicu, ali sta ste uradili da to sprijecite?...nista!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 mar 2010, 21:32

secer je napisao/la:izjave r. rangnika i naseg seje

ralf
Wir haben uns sicherlich was anderes vorgestellt und uns auch mehr vorgenommen. Die erste Hälfte war richtig schlecht, haben zu wenig Zielstrebigkeit erkennen lassen. Mainz hatte auch wenige Möglichkeiten, zur Halbzeit war es ein Remis ohne Unterhaltungswert. Die ersten 20 Minuten der zweiten Hälfte waren wir mutiger, haben früher attackiert. In unsere Drangphase hinein lassen wir uns übertölpeln. Danach war mir klar, dass es schwer wird. Wir haben oftmals im Angriff die falschen Mittel gewählt. Tobias Weis war unser bester Spieler, aber das kann nicht sein, da er nach monatelanger Verletzungspause erstmals wieder von Beginn an auf dem Platz stand.

jedino vazno pomena bi bila ralfova konstatacija kako mu je t. weis bio bio najbolji igrac na utakmici :roll:

sejo
Wir haben uns schwer getan, weil Mainz gut gestanden ist. Dennoch hätten wir dieses Spiel nicht verlieren dürfen.

dobro sejo, niste smjeli izgubiti utakmicu, ali sta ste uradili da to sprijecite?...nista!
Da nije onaj izblajhani zabio nebi bukvalno ni jedne normalne sanse bilo u cjelih 90 minuta.
Iskreno treba uvesti pravila da kad dva tima ovako kriminalno odigraju da im se uzme po makar dva boda.
P.S Ragnick itekako upire prstom koga ce a koga nece.
On ti je nesto kao polumenadjer.
Za sprecavanje da ne izgube upitaj Compera koji dozvolio da ga onaj onako jeftino izmunta. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 08 mar 2010, 23:50

malo prckam po ovim tabelama, evo graficki prikaz "nasa" dva tima:

slika

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 mar 2010, 00:27

biskitt je napisao/la:malo prckam po ovim tabelama, evo graficki prikaz "nasa" dva tima:

slika
Koliko samo losa forma Vukova. Ali evo u posljednjih nekoliko kola se lagano dizu. Nadam se da ce doci do pozicije koja vodi u Europu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 09 mar 2010, 09:35

haj´ ne pricaj dzaba, komper je bio solidan.
covjek nikako nije trebao igrati, povrijedjen je, pa je stisnuo zube i izdrzao.
osim toga, da nije igrao koga bi to ralf stavio umjesto njega?...mozda je on licno trebao igrati? :lol:

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 09 mar 2010, 11:57

omerbavarac je napisao/la:
biskitt je napisao/la:malo prckam po ovim tabelama, evo graficki prikaz "nasa" dva tima:

slika
Koliko samo losa forma Vukova. Ali evo u posljednjih nekoliko kola se lagano dizu. Nadam se da ce doci do pozicije koja vodi u Europu.
Krenuli su prema dnu, ali izvukose se.

koliko su samo bodova prosuli jesenas, primanjem golova pred kraj utakmice. Da su te bodove pokupili imali bi barem deset bodova vise. Ali, da su babi *uda....

sad ce me napasti, ali kako je vedo poceo da izvinete, zabijati, hoff sve gori na tabeli :mrgreen:
(e jest smijesna ova rijec "zabijati")

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 09 mar 2010, 12:07

Eto navodno od slijedeće sezone Bundesliga imaće tri predstavnika u LP, a Italija sa četiri spada na tri :roll:
Kako samo ovi Italijani iz godine u godinu padaju :|
Strauss Junior

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 mar 2010, 16:10

BlueSharks je napisao/la:Eto navodno od slijedeće sezone Bundesliga imaće tri predstavnika u LP, a Italija sa četiri spada na tri :roll:
Pa i ove sezone BL ima tri predstavnika u LS :mrgreen:
Kako nece spadati kad prodaju najbolje igrace a kupovanje kvalitetnih igraca im je vec odavno strani pojam.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Jusuf Coric 96
Kontakt:

Post Postao/la Jusuf Coric 96 » 09 mar 2010, 16:21

Ove godine definitivno osvaja FCB.
Jux

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 09 mar 2010, 16:27

harishp je napisao/la:
BlueSharks je napisao/la:Eto navodno od slijedeće sezone Bundesliga imaće tri predstavnika u LP, a Italija sa četiri spada na tri :roll:
Pa i ove sezone BL ima tri predstavnika u LS :mrgreen:
Kako nece spadati kad prodaju najbolje igrace a kupovanje kvalitetnih igraca im je vec odavno strani pojam.
Malo se covjek za(je)bunio. :? Nista cudno, to se vec dugo ocekivalo i hajmo reci...znalo. ;)
Vom Jäger zum Gejagten

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 mar 2010, 17:54

secer je napisao/la:haj´ ne pricaj dzaba, komper je bio solidan.
covjek nikako nije trebao igrati, povrijedjen je, pa je stisnuo zube i izdrzao.
osim toga, da nije igrao koga bi to ralf stavio umjesto njega?...mozda je on licno trebao igrati? :lol:
Bio je solidan sve dok blojho nije ''procero kroz pisu''ono bi mu i Mikelini pozavidio.
Bolje i da nije stiskao zube.Da se razumjemo on je sasvim ok igrac,znam da je rovit.Ali ono je njegova greskica od deset tona i to bi bilo to.Kad vec pitas Salihovica zasto nisu sprijecili taj poraz.
Sto znaci ''andere bauschtelle'' pokraj Kompera.Koga staviti nek izmisli,pametan je on inace a ima i Hoop i onda bi bilo Hoop. :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 09 mar 2010, 18:06

Rangnick , stručni štab i manager na raportu kod Hoppa da objasne zašto je ekipa upala u krizu.Već sad se najavljuju velike promjene u ekipi i vrlo vjerovatno i na klupi tima.Cilj prije sezone je bila Evropa, a ona je trenutno jako daleko.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 09 mar 2010, 23:22

Nakon Juventusa pala je i Fiorentina ;) Ostala su jos dva italjianska kluba Milan koji ce ispasti sutra i Inter koji tesko da sta moze protiv Chelsea u Londonu.

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 09 mar 2010, 23:25

Schalke je po meni najzreliji za titule ove sezone, al izricito zbog Magata, mada se nikad nezna tu moze biti iznenadenja pa da podmabace ili ispadnu iz forme, al najbitnije je da Dzeko i Ibisevic na asistencije Seje i Misketa mogu da zakucavaju ;)
mB!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 mar 2010, 23:55

Kako je Schalke to zaslužilo a BAyern prvi po bodovima. Kako je to Schalke zaslužilo a Bayern kotira na tri fronta. Vidjeti ćemo ako Bog da u međusobnim utakmicama ko je bolji. Bayern sa dva krila svjetkse klase može pobijediti svakog tima u Evropi. ;)

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.