NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Segrt je odmah uveo diktaturu. Na prvom treningu je istjerao 4 igrača zbog nezalaganja, zatim je obećao igračima premije ako u narednih nekoliko kola uzme zacrtan broj bodova, čuo sam da je bio u Orašju i gledao utakmice kadeta i juniora, lijepa gesta od njega.
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Da li se zna koji golman ostaje
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
-
- Kontakt:
tako i treba nemogu hodat samo po igralistu. po onome sto sam ja vidio u ova dva dana izgleda da kukrika ostaje. treba i doro malo navratit da vidi sta se sve moze izvuc iz fudbalera kad se hoce. skroz zapusteni nemaju snage za pola sata da igraju em nemaju discipline nimalo. dobro je gore neko napiso dobro da imamo i tri boda kako su prije treniraliu a kako sad treniraju. nebo i zemlja.!
sve za nasu zvijezdu !!!!!
- AlfredBorden
- Kontakt:
-
- Kontakt:
mrko spasojevic se vratio,dosao anid,golman ce jedan ostat,jos samo lijevi bek,i imat ce segrt dobru ekipu,a vidjet cemo kako ce sloziti ekipu....samo steta sto igramo protiv zrinjskog,jer mogucnost da zrinjski izgubi 2 utakmice za redom je isto kao i da mi njih pobijedimo

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
sreca je sto imamo jos par realno laganih domacinstava i nekoliko utakmica na strani gdje bi se mogli nadati nekim bodovima.nasa ekipa nije losa i akobogda uz dobro vodenje trebali bi upistai par pobjeda i prikljuciti se sredini tabele.
imali danas trening znali neko
imali danas trening znali neko
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
optimista sam sto se tice utakmice sa Zrinjskim jer dole uvijek odigramo nekako dobro. sa Zrinjskim smo do sada odigrali 12 prvenstvenih utakmica, gdje smo 6 puta slavili od toga 3 puta u Mostaru, Zrinjski je slavio 4 puta, i 2 utakmice su zavrsene bez pobjednika. zna li neko kada se Oradagic i Covic vracaju na teren ?
trava odlicnamoranjak je napisao/la:

Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Das ist gut Bosnia.moranjak je napisao/la:
Amer bi danas trebao skinuti gips i poceti trenirati...email22 je napisao/la:optimista sam sto se tice utakmice sa Zrinjskim jer dole uvijek odigramo nekako dobro. sa Zrinjskim smo do sada odigrali 12 prvenstvenih utakmica, gdje smo 6 puta slavili od toga 3 puta u Mostaru, Zrinjski je slavio 4 puta, i 2 utakmice su zavrsene bez pobjednika. zna li neko kada se Oradagic i Covic vracaju na teren ?
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
jest nas krenulo prvo nam zvijezda lose startala evo sad i repka
jucer malo bio na treningu da vidim novog sefa.radi se po strogoj disciplini.nadam se da cemo se trznuti i sto prije pobjeci iz opasne zone..hendikepirani smo kartonima i povredama ali do radnika bi se situacija mogla malo popraviti

jucer malo bio na treningu da vidim novog sefa.radi se po strogoj disciplini.nadam se da cemo se trznuti i sto prije pobjeci iz opasne zone..hendikepirani smo kartonima i povredama ali do radnika bi se situacija mogla malo popraviti
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Jel to definitivno ispadate ili ce izmiriti dugove?
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ma vjerovatno ce izmiriti ili se nesto dogovoriti.. Ne bi dzaba doveli novog trenera, nove igrace, izvodili radove na stadionu da bi ih na kraju istjerali iz lige...
Ali kako znamo da nas savez pravo gotivi.. nije nista iskljuceno
Ali kako znamo da nas savez pravo gotivi.. nije nista iskljuceno
⭐
ma daj ba opet po nama udaraju ko maksum po diviziji
stalno nesto protiv zvijezde, treba reci savez nemamo planova vise sa vama izadjite i cao a ne vako... hahaha cuj 10 hiljada duga i nemozes igrat utakmicu, pa klubovi imaju milionske dugove pa igraju... gdje je ovome kraj...???
izdrzi zvijezdo... idemooooooooooooooooooooooooooooo TOooooooooooooooooooooooo
izdrzi

stalno nesto protiv zvijezde, treba reci savez nemamo planova vise sa vama izadjite i cao a ne vako... hahaha cuj 10 hiljada duga i nemozes igrat utakmicu, pa klubovi imaju milionske dugove pa igraju... gdje je ovome kraj...???
izdrzi

valjda će ovi naši iz uprave naći sredstva ...FKR je napisao/la:Jel to definitivno ispadate ili ce izmiriti dugove?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Combe moras da shvatis jedno!!! istina da saveza zaboli ona stvar za nama i ostalim manjim klubovima u PL,ali to sto kazes milionske dugove to pojedini klubovi imaju prema savezu,ovo sto smo imali mi prvo 70 000 to nas je gradina prisilila da platimo do odredjenog roka i savez tu nemoze nista,to je gradina privatno trazila sto je i imala pravo,ovo sad je dobio moranjkic privatnom tuzbom prema NK Zvijezda,arbitrazni sud presudio u njegovu korist jer su mu ostali duzni i to isto ide van saveza. Savez sprovede odluku tog suda i kaze ako niste do tad i tad platili mi vam nedamo igrati, jasno ko dan. Ali platit ce to nasi,ovo je malo i takticki odigrano, hebo te 10 milja! mislim nije da imamo para za bacanje ali ce biti uplaceno!!!combe80 je napisao/la:ma daj ba opet po nama udaraju ko maksum po diviziji![]()
![]()
![]()
izdrzi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

sve za nasu zvijezdu !!!!!
-
- Kontakt:
POzdrav
Koji vam igrači neće moć igrat zbog kartona ,i ozljeda ako ih imate ozljeđenih ?
Koji vam igrači neće moć igrat zbog kartona ,i ozljeda ako ih imate ozljeđenih ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.