sanlituncay je napisao/la:
Fuj fuj fuj kad ih vidim odma mi se

Kad djeca od 14 godina misle da znaju nestobhfanatic14 je napisao/la:
Fuj fuj fuj kad ih vidim odma mi se...Drugi momci prolivaju znoj i vrijedno rade,igraju bolje od ovih da nekazemo fudbalera,a ne dobiju poziv jer ih nema niko gurat,na sta nam je spala repka
,a mislili smo ice na bolje,a ono ce bit sve gore i gore !!! Stila,Zuka,Mario,Seha,Buricu, izdrzite ........
Covjek je sve obasnio.MaksuzBaksuz je napisao/la:U tome i jeste Problem, da vi toliko mrzite tog covjeka i da ste zasljepljeni mrznjom!Alipasino je napisao/la:Mi volimo repku ali nevolimo papeta kako ti to nije jasno.Hoces da ti nacrtamo.
Ja nit volim nit mrzim tog covjeka, sasvim mi je svejedno dok ima rezultate (dosad je odradio korektno neke stvari, neke nije, ali tako ti je kod svakog trenera). Sto se tice ciljeva, prvi zacrtani cilj - to jeste odlazak na EP2012 - nije ispinio ali je imo itekako dobre rezultate! KONTINUITET je vazan (vidi se to i kod drugih ekipa gdje se nemjenja trener svake sezone), zato je osto na klupi i ostvario cilj SP2014. Na SP nije dobio ciljeve od saveza, jedino on i ekipa su sebi zacrtali prolazak grupe. To kako znamo nisu uspjeli, ima tu vise faktora zasto to nije bilo kako treba, ali fakat je da je tu Pape zakazo i izgubio dio reputacije koju je steko djelom kvalifikacija. Ostajanje na klupi za kvalifikavicije EP2016 opet znaci KONTINUITET u radu. Cilj je jasan i ako se neuspije onda Pape mora otici, To je jasno kao dan, ako uspije neznam sta hocete opet. Za EP ce se tek poslje izvlacenja grupe zacrtavati ciljevi, dotad ima jos puno vremen, o tome nemozemo jos diskutirati.
Sve ostalo je samo glupa i promitivna prica frustriranih ljudi!
MaksuzBaksuz je napisao/la:
U tome i jeste Problem, da vi toliko mrzite tog covjeka i da ste zasljepljeni mrznjom!
Ostajanje na klupi za kvalifikavicije EP2016 opet znaci KONTINUITET u radu. Cilj je jasan i ako se neuspije onda Pape mora otici, To je jasno kao dan, ako uspije neznam sta hocete opet.
Vise od tebe,a pogotovo o fudbaluMaksuzBaksuz je napisao/la:Kad djeca od 14 godina misle da znaju nestobhfanatic14 je napisao/la:
Fuj fuj fuj kad ih vidim odma mi se...Drugi momci prolivaju znoj i vrijedno rade,igraju bolje od ovih da nekazemo fudbalera,a ne dobiju poziv jer ih nema niko gurat,na sta nam je spala repka
,a mislili smo ice na bolje,a ono ce bit sve gore i gore !!! Stila,Zuka,Mario,Seha,Buricu, izdrzite ........
![]()
dr.van nostrand je napisao/la:MaksuzBaksuz je napisao/la:
U tome i jeste Problem, da vi toliko mrzite tog covjeka i da ste zasljepljeni mrznjom!
Ostajanje na klupi za kvalifikavicije EP2016 opet znaci KONTINUITET u radu. Cilj je jasan i ako se neuspije onda Pape mora otici, To je jasno kao dan, ako uspije neznam sta hocete opet.![]()
mada more se desiti da budemo 3. u grupi i kroz baraz odemo u Francusku![]()
Onda je vec vaganje, ali sta hocete, imas plasman na EP, ostvaren cilj
![]()
Ma ko ljudi, uviejk ce biti svacega i svakakvih komentara.
tipicno djecije ruganje ("vise od tebe siguro")! Dokazo si u vise navrata kako se razumjes, nastavi samo tako! Napisa ja da mrznja nikom nije pomogla tako nece ni tebi i slicnim kao tebi! Budi pozdravljenbhfanatic14 je napisao/la:Vise od tebe,a pogotovo o fudbaluMaksuzBaksuz je napisao/la:Kad djeca od 14 godina misle da znaju nestobhfanatic14 je napisao/la:
![]()
de se ti drzi Safeta i lopovluka,nek ti maze oci kad nevidis nista
a i stariji sam od tebe zato
Jarane tog zvanja preko veza je bilo prije u jos puno vecim dimenzijama ako si pratio repku. To i ja nepozdravljam, ali nevidim tu nekih igraca koji uzimaju mjesto nekim izvanrednim talentima - svi koji MORAJU biti tu, oni dobijaju pozive. Ima nekih igraca o kojima se da svadjati, ali to je odluka trenera (nema smisla mjenjati nekoga ko je tu duze vrjeme a nije toliko dobar igrac sa nekim isto tako prosjecnim igracem). Pozivanje igraca iz nase lige isto ima svoje znacenje, isto tako kao da cinjenica da se moraju forsirati neki igraci drugih entiteta koji su prosjek jer oni izvanredni nece da igraju za nas.bhfanatic14 je napisao/la:Momak,to nije mrznja nego pricam o cinjenicama,ja volim ovu repku kao i svi mi,i nemogu se pomirit stime da se zovu igraci preko nekih veza,koji nisu igraci za repku,koji ne zasluzuju poziv !!! A onda kad voz bude oso u ovim kvalifikacijama tad cemo se probudit pa rec sto nismo ovo,sto ovo...pa cemo se kajat,zato treba reagovat dok nije kasno, Pape napolje i Germanija i njegovi igraci ! Kad tad ces i ti to shvatit... vozdraaa
Normalno da ih je bilo,sve ja to znam,da je bilo svega i svasta prije...znam i da su dosta igraca prije placali da igraju za repku,al necemo o tome...Krivo mi je da se guraju igraci od bratove agencije,i da se guraju preko repke da se zaradi od njih..e to mi smeta,i to nije uredu jer je vrijeme da tome dodje kraj,ako je prije toga bilo to neznaci da treba i sad bit,nego je vrijeme da napredujemo i da treba tome stati u kraj. Jer imamo potencijal da postanemo ozbiljna repka nardnih godina i da se ustalimo u sami vh evropskog fudbala. Al ovako nece moc sa ovim mutnjim radnjama,tako ce sve otic niz vodu... Al hajd da sacekamo sad kvalifikacije i na sta ce izac pa cemo opet raspravljatMaksuzBaksuz je napisao/la:Jarane tog zvanja preko veza je bilo prije u jos puno vecim dimenzijama ako si pratio repku. To i ja nepozdravljam, ali nevidim tu nekih igraca koji uzimaju mjesto nekim izvanrednim talentima - svi koji MORAJU biti tu, oni dobijaju pozive. Ima nekih igraca o kojima se da svadjati, ali to je odluka trenera (nema smisla mjenjati nekoga ko je tu duze vrjeme a nije toliko dobar igrac sa nekim isto tako prosjecnim igracem). Pozivanje igraca iz nase lige isto ima svoje znacenje, isto tako kao da cinjenica da se moraju forsirati neki igraci drugih entiteta koji su prosjek jer oni izvanredni nece da igraju za nas.bhfanatic14 je napisao/la:Momak,to nije mrznja nego pricam o cinjenicama,ja volim ovu repku kao i svi mi,i nemogu se pomirit stime da se zovu igraci preko nekih veza,koji nisu igraci za repku,koji ne zasluzuju poziv !!! A onda kad voz bude oso u ovim kvalifikacijama tad cemo se probudit pa rec sto nismo ovo,sto ovo...pa cemo se kajat,zato treba reagovat dok nije kasno, Pape napolje i Germanija i njegovi igraci ! Kad tad ces i ti to shvatit... vozdraaa
Ovo ostalo "kad voz prodje" je ista prica kao i za vrjeme kvala za SP i nepije vodu. Smiri zivce i dozivljaj i sacekaj malo da vidimo kako ce se te utakmice odigrati. Pusti se SBBKBB (u tvom slucaju sta ce biti ako bude). Netreba dopusititi sebi tako zaletanje u prazno u tvojim godinama (ako si stvarno stariji od mene)!
pozdrav
Kome, tebi i tvojima ? Meni sigurno ne...sanlituncay je napisao/la:Šta to fali Turskoj,tamo nam je sjedište :kaHva:
Pa Turska ima između 4 i 6 miliona Bošnjaka,to je sve naša raja...BelminM23 je napisao/la:Kome, tebi i tvojima ? Meni sigurno ne...sanlituncay je napisao/la:Šta to fali Turskoj,tamo nam je sjedište :kaHva:
Ne budi tako siguran.Burundi je napisao/la:Apsolutno, koliko god Safet večeras napravio promašaja mi ćemo pobijediti.
Trenutno korisnika/ca: Mocvara1991 i 1 gost.