Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

amerosm
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la amerosm » 14 jan 2009, 23:02

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... driss.html

U Caratageni je uradjen prvi snimak koljena i sam Ragnick kaze da sve govori da su ligamenti u pitanju. Po njemu je samo pitanje hoce li biti potrebna operacija ili ne. Hoffenheim planira dovesti zamjenu za Ibisevica.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

ahmiiic
Kontakt:

Post Postao/la ahmiiic » 14 jan 2009, 23:04

'Nach den ersten Untersuchungen, die allerdings nur teilweise aussagekräftig sind, deutet einiges darauf hin, dass das vordere rechte Kreuzband angerissen ist', sagte 1899-Trainer Ralf Rangnick

Ovo reko Ragnick

Nakon prvi pregleda, koji jos nista 100% negovore, cini se da je prednji desni legiment napuko..

ja zivim u njem pa jarani gledam ko lud imal informacija;)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 14 jan 2009, 23:04

A sto je najgore, kazu povredio se polovinom drugog poluvremana a igrao do 82 min. :( :(
Ne daj boze da su popucali krizni ligamenti-teze povrede nema...osim loma.
Vom Jäger zum Gejagten

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 14 jan 2009, 23:05

bubooty, ti nisi normalan, e jesi "faca", ti hoces da budes faca, e Bogami nisi, e jadan ti, neka te je stid i sram.
IZBRISITE OVAJ POST, ADMIN
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 14 jan 2009, 23:11

Ma bice uredu ba, neka samo koljeno podmaze rakijom par dana :!:
Rakija lijeci sve bolove :mrgreen: Sala na stranu, optimista sam tako da vjerujem da nije toliko opasno koliko to veceras medij prenose :arrow:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 14 jan 2009, 23:14

Jao, jao... Vedo, svi smo uz tebe, drži se.
DSF, strana 208 teleteksta, kažu do kraja sezone... bem' ti prijateljsku utakmicu :x

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 14 jan 2009, 23:16

DinceManijak je napisao/la:Ma bice uredu ba, neka samo koljeno podmaze rakijom par dana :!:
Rakija lijeci sve bolove :mrgreen: Sala na stranu, optimista sam tako da vjerujem da nije toliko opasno koliko to veceras medij prenose :arrow:
Jeli ti to nesto znas konkretno ili si samo po prirodi optimista??? :idea:
Vom Jäger zum Gejagten

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 14 jan 2009, 23:17

Ovo je najgora vijest koju sam mogao cuti, e stvarno neznam kako se osijecam, u stomaku mi neka gorcina, nikakav sam, e stvarno mi ga je zao, daj BOZE da bude mala povreda i da nam se brzo vrati.
Najvise bi sada volio da neko javi da je bila dezinformacija o povredi. Nas VEDAD je igracina i ljudeskara, to tvrdim sigurno. Nedaj se Vedade
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 14 jan 2009, 23:18

Ma i ovi mediji mi idu vise na zivce,sada svi mediji spekulisu kao da su u njegovom koljenu,znaju da ce im ova vijest privuci dosta gledatelja,da ce mnogi surfati po njihovim portalima i ostale PM......i ovaj Ragnick je kloc,sto je zakazivao prijateljske tekme sa bundesligaskim timovima,pa pojedini igraci su jedva docekali da mlate Ibisevica po nogama,zakazao kloc prijateljsku sa HSV,pa nema prgavije ekipe u Bundesligi od njih,ni Shalke nije daleko od njih.....HSV ima par onih crnaca koji izgledaju kao drvosjece,samo marisu po nogama,nista nije bolji ni onaj kloc Rheinhardt,evo i na ovome portalu su izvjestili da je na danasnjoj tekmi izmedju Hoffenheima i HSV-frcalo na sve strane i da to nije licilo na prijateljsku tekmu,Carlos Eduardo i Olic iskljuceni itd itd......trebao je Ragnick-cim se pocelo igrati ostrije,traziti da se prekine tekma i tacka.......

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 14 jan 2009, 23:21

geronimo je napisao/la:
DinceManijak je napisao/la:Ma bice uredu ba, neka samo koljeno podmaze rakijom par dana :!:
Jeli ti to nesto znas konkretno ili si samo po prirodi optimista??? :idea:
Pa konkretno je, sto je jedan momak par stranica unazad napisao da mu je drug/rodjak iz Graza(AU) javio da je samo nategao ligamente, jer su to javili u Austrijskim medijama. A donekle jesam optimista, sta bi cojk bez toga i nade? ;) I bolje bit optimista do zadnjeg dok se covjek definitivno ne uvjeri drugacije, zar ne..A tek sutra je pravi pregled i do tada necu paniciti.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 14 jan 2009, 23:24

Ovo je katastrofa...nadam se da nije kako govore prve informacije...Ma mi smo prokleta nacija neda se jednom nasem covjeku biti najbolji u necemu...VEDO NACIJA JE UZ TEBE
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 14 jan 2009, 23:28

Vedo gigantu ne daj se...
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 jan 2009, 23:28

19TM87 je napisao/la:Ovo je katastrofa...nadam se da nije kako govore prve informacije...Ma mi smo prokleta nacija neda se jednom nasem covjeku biti najbolji u necemu...VEDO NACIJA JE UZ TEBE
Upravo tako sada mozemo svi pokazati koliko nam je stalo do Vede (ne daj Boze da je velika povreda).
I oni lopovi iz saveza i mi navijaci.
Vedo You Will Never Walk Alone.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 14 jan 2009, 23:43

Sta ce se...nije kraj svijeta, idemo dalje..koliko god ove rijeci bolile, vidjecemo sutrasnje izvjestaje, sta je tacno.
Vedad je primjer pravog Bosanca...ljudeskara...ovako mlad, a vec potpuno oformljena licnost u svakom obliku..
Ne daj se Vedade...
Vom Jäger zum Gejagten

deda
Kontakt:

Post Postao/la deda » 14 jan 2009, 23:47

geronimo je napisao/la:Sta ce se...nije kraj svijeta, idemo dalje..koliko god ove rijeci bolile, vidjecemo sutrasnje izvjestaje, sta je tacno.
Vedad je primjer pravog Bosanca...ljudeskara...ovako mlad, a vec potpuno oformljena licnost u svakom obliku..
Ne daj se Vedade...
Vedo uz tebe smo...ljudi nadajmo se da nije toliko ozbiljno....stvarno bi velika steta bilo...ja jos ne mogu da vjerujem da se to desilo ....

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 jan 2009, 23:48

sranje ali sta ces to se desava svima, nadam se da nije tako ozbiljna povreda i da ce se sto prije vratiti. sacekajmo sta ce reci pregledi

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 14 jan 2009, 23:49

amerosm je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:Ovo je katastrofa...nadam se da nije kako govore prve informacije...Ma mi smo prokleta nacija neda se jednom nasem covjeku biti najbolji u necemu...VEDO NACIJA JE UZ TEBE
Upravo tako sada mozemo svi pokazati koliko nam je stalo do Vede (ne daj Boze da je velika povreda).
Sad ako slucajno Ciro ode kod Vedada postat ce jos veci idol naivnih bosanaca i hercegovaca, a taj isti Ciro nije se udostojio da nazove Pjanica kada se momak povrijedio. Sto posto sam siguran da Vedad nije dao 18 golova i da nije toliko popularan ovde, da se doticni gospodin ciro nikada ne bi sjetio otici covjeku, sada kada mu je najteze u karijeri....
nema potpisa

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 14 jan 2009, 23:52

Evo vijesti o Vedi na euronogomet... Jesenski prvak Bundeslige Hoffenheim poražen je danas u prijateljskoj utakmici protiv HSV-a, no puno lošija vijest za navijače tog kluba je ozljeda njihovog prvog strijelca Vedada Ibiševića. Ibišević je napustio igru u posljednjim trenucima utakmice, a odmah se iz Španjolske zaputio u Njemačku, gdje će sutra obaviti detaljnije liječničke pretrage nakon kojih će se znati točnija dijagnoza.

Za sada se pretpostavlja kako je došlo do napuknuća krucijalnog ligamenta u desnoj nozi, što bi moglo značiti i pauzu od najmanje dva mjeseca ukoliko se pokaže točnim.

deda
Kontakt:

Post Postao/la deda » 14 jan 2009, 23:54

Admir_Sa je napisao/la:
amerosm je napisao/la:
Sad ako slucajno Ciro ode kod Vedada postat ce jos veci idol naivnih bosanaca i hercegovaca, a taj isti Ciro nije se udostojio da nazove Pjanica kada se momak povrijedio. Sto posto sam siguran da Vedad nije dao 18 golova i da nije toliko popularan ovde, da se doticni gospodin ciro nikada ne bi sjetio otici covjeku, sada kada mu je najteze u karijeri....
Admire kralju upravu si ovo za Ciru...bas si dobro rekao,a mi se nadajmo da nije toliko ozbiljno...i da ce ipak Vedo biti ok i da skine Gerda Milera...

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 15 jan 2009, 00:03

Admir_Sa je napisao/la:
amerosm je napisao/la:
Ma kakvi,nece ga ni nazvati kao sto ni Pjanica nije nazvao,ma koga sljivi,eno mu nasih licemjernih i korumpiranih novinara neka se sa njima lize i sa svim ostalim ulizicama koji mu se uvlace u pak.. a i on njima,u ovome trenutku on je najmanje bitan,bitan je nas VEDO!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN, jasmin10 i 31 gost.