Hvala kladioniciMinjore je napisao/la:Po meni je danas najbolja kvota x2 na Slovacku,tesko da Ukrainci mogu pobjediti.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Hvala kladioniciMinjore je napisao/la:Po meni je danas najbolja kvota x2 na Slovacku,tesko da Ukrainci mogu pobjediti.
Minjore je napisao/la:Hvala kladioniciMinjore je napisao/la:Po meni je danas najbolja kvota x2 na Slovacku,tesko da Ukrainci mogu pobjediti.
kao sto je receno mislim napisanonoviclan je napisao/la:nije lose al bolje 0:3 cilic rezultat udri ivanisevicu udri as as asGuarin14 je napisao/la:Ili jednostavno uplatiti trajnciku na pobjedu Cilica i dobiti 60 ??GazijaKalesija je napisao/la:Ko god misli igrati da će Čilić pobijediti, moj prijedlog su po 10KM singlovi na rezultate 0:3, 1:3 te 2:3, zagarantovan dobitak od 18 do 26KM
a gledaj u cosku sto se crvene tiketi
bravo pasaGazijaKalesija je napisao/la:Pa u 1:03 kod mene bile isplaćene pare od tiketa gdje je Čilić i nisam mogao ništa da odigram jer rade do 1
Jbg tebra al gdje nadje ovako visoku kvotu da je u super ponudi ok al u singluzgmiky je napisao/la:Čilić-Nishikori 2 2.00
Procackaj malo ovaj topic, iznenadit ce senoviclan je napisao/la:@luminary valjda i ti sine nekad dobijes pa okaci dobitni ali pazi da te ovi ovdje ne prokuze
Ajde malo, nemoj vise srati, nego budi ljubazan i otvori prethodnu stranicu ili ti 5289 i pogledaj sta je napisano u 20:18Luminary je napisao/la:Procackaj malo ovaj topic, iznenadit ce senoviclan je napisao/la:@luminary valjda i ti sine nekad dobijes pa okaci dobitni ali pazi da te ovi ovdje ne prokuze. A ti nastavi izmisljati, ostali mogu provjeriti ove tvoje gluposti i na Klix forumu, posto ti je i tamo isti nick.
Hvala Čiliću!GazijaKalesija je napisao/la:Onda smo druze jeza u ledjaVelahalve je napisao/la:ja isto razmišljam isto da odigram al po 30 KM kvota 5 i 4,80,znači najmanji dobitak 84KM, al šta ako ode u 5 setova?GazijaKalesija je napisao/la:Ja sam singlirao 0:3 i 1:3, valjda neće u 5 setova yebi ga
teskouvijekuztebe1921 je napisao/la:Hrvatska-Malta (h.0:4) 1 kvota 4.00
mogu li hrvati dobiti 5 razlike ove ?
Evo ti banana...gringonjaOnajDrugi je napisao/la:danas odigrati veliki novac na Kipar! pa sta bude, u svakom slucaju se radujes!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.