Gore ne moze biti vala kad te Madjarska jedna ponizi ,onda se vec moramo zapitati...
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Naravno da treba gledati nase momke ali trenutno nam je liga kao i rad u klubovima na niskim granama da tesko moze biti nizi i dok se savez ne okrene nasoj ligi i pocne da radi na poboljsanju/smanjenju iste.invincible1921 je napisao/la:Ma ja sam prije svega za to da igraju igraci iz nase lige, ne bi da udjem u raspravu radi ovoga sto cu rec, ali ruku na srce 95% igraca i ovih sto igraju za A da su imali priliku da igraju negdje drugo igrali bi tako je mislim i sa ovim(sto se mene tice jedino svaka cast dzeki i pjanicu). Jedva cekaju pozive drugih drzava pa ako ne moze daj sta das ...propuh je napisao/la:Sad pojedincima smeta igrac koji je doveden iz Holandije, do juce ste nabrajali raznorazne talente iz ekipa za koje vecina nikad nije cula.
Kuka se na sva zvona kako nam talente kupe drugi, ima te djece vani treba malo upratiti ubosce se i neko dobar.
Nije se rodio ko je svima ugodio.
Ono sto je ocito da nam treba novo lice na klupi da unese neke promjene i prije svega neko ko ce biti u stanju nabrijati te momke da igraju , trce i bore se svim srcem za drzavni dres.
ma ne isplati se raspravljat s ovakvima..njima su uvijek veliki talenti i igračine ovi što treniraju vani dok naši ne vrijede ništa, a u biti većina tih sa strane "igra" po celticu, rapidu, bayernu, bayeru, chelseaju itd itd, a tu su ekipe tipa bayern 7, vitesse 2 itd...giannini je napisao/la:da malo pratis fudbal znao bi da u FKS nema nikakav burekovic nego burovic, a recimo menalo je veci potencijal od svih tih tvojih svedjana zajedno, no jasno je da se slabo prati fudbalVandelanoite je napisao/la: Od tebe i od svih na forumu više pratim mlade selekcije sigurno, braća Hadžikić igraju za Austriju ali oni su Bosanci i mogu zaigrati za nas ali naravno Karačiću, Jagodiću i ostalim iz saveza nije to u planu već im je u planu da se pozove Goran Karačić i Nemanja Trkulja umjesto da su ganjali papire Hadžikiću i Husiću koji su Begovići za ovu dvojicu mulaca koje talovi dovode u repku. Za Halilovića se vidi da ne pratiš mlade repke da pratiš znao bio da je to Adel Halilović član prve ekipe Lieferinga donedavno igrač Salzburga. Jedino za Salanovića nisam znao al o njemu ću poslije. Sve dok je štabu u-19 selekcije priroritet pozvati Lončara i Menala iz Širokog, Durakovića i Hiroša iz Želje, Čolića iz Zvijezde (igrač koji nije imao mjesta u u-17 selekciji ima mjesta u u-19 wtf?), Burekovića iz Sarajeva nema nama napretka. Umjesto da su se zauzeli za Suljića iz Chelsea koji je igrao Svjetsko za Švedsku u-17 prošle godine, zatim Bahtića iz Austrije isto tako nastupao na Svjetskom, Efendića iz Švice, Bektića koji nastupa za Njemce i Halvadžića iz Švedske. Izgubili smo Salanovića da bi se mjesto napravilo nekom iz Želje i Sarajeva nekom babinom sinu, ko je sljedeći ? braća Hadžikić,Suljić,Modić,Bahtić,Bektić,Efendić,Burnić,Arapović ? i ko će nas sljedeći nabušiti pogledajte u narednih godinu dana dok nam igru nose Zolotići, Mešanovići i ostali mulci koji nisu u rangu osrednjeg igrača 1.HNL.
PS:
Očekujte mnoštvo golova u našoj mreži u dvomeču u-19 repke protiv desetkovane Hrvatske, umjesto da očekujete egal utakmice protiv Hrvatske koja je nekoć razvalila Španiju i Francusku u grupi nastupala na Euru i Svjetskom prvenstvu.
Drugar, moji snovi moje puste želje... Nemaš pojma koliko bih bio sretan da nam repka igra po svim dijelovima jedne nam jedine, te da recimo u Širokom mladu repku dočeka 5 hiljada ljudi sa aplauzom i podrškom,ali realnost je sasvim drugačija nažalost.Kevin je napisao/la:Nije istina!dino-92 je napisao/la:ili zenica ili kosevo, drugi stadioni u drzavi nemaju licencepropuh je napisao/la:A koji je razlog pa igraju na Kosevu, inace zainteresovanst za maladu repku je ogromna pa moraju na najvecem stadionu igrati.
Em igraju ko Bayern em je uzarena atmosfera na tribinama
Pecara ima istu licencu kao dva navedena..
propuh je napisao/la:Sad pojedincima smeta igrac koji je doveden iz Holandije, do juce ste nabrajali raznorazne talente iz ekipa za koje vecina nikad nije cula.
Kuka se na sva zvona kako nam talente kupe drugi, ima te djece vani treba malo upratiti ubosce se i neko dobar.
Ono sto je ocito da nam treba novo lice na klupi da unese neke promjene i prije svega neko ko ce biti u stanju nabrijati te momke da igraju , trce i bore se svim srcem za drzavni dres.
A ni to ne mora znaciti mozda je momak i dobar ali se uklopio u sivilo ekipe, a i prva utakmica i mislim da je svakako bolje a i lakse da se traze, probavaju i vrbuju momci u mladoj selekciji nego u A timu.LukavacBHF je napisao/la:propuh je napisao/la:Sad pojedincima smeta igrac koji je doveden iz Holandije, do juce ste nabrajali raznorazne talente iz ekipa za koje vecina nikad nije cula.
Ono sto je ocito da nam treba novo lice na klupi da unese neke promjene i prije svega neko ko ce biti u stanju nabrijati te momke da igraju , trce i bore se svim srcem za drzavni dres.nama nikad ugoditi!
Iskreno čitajući forum zadnjih 5 dana, informacije koji su pojedini davali o ovome momku iz Holandije, stekao sam dojam da je riječ o novom Hibiću a ispade ćorak
samo ispravljam netočan navod da su koševo i bp jedini koji imaju licencu...LukavacBHF je napisao/la:Drugar, moji snovi moje puste želje... Nemaš pojma koliko bih bio sretan da nam repka igra po svim dijelovima jedne nam jedine, te da recimo u Širokom mladu repku dočeka 5 hiljada ljudi sa aplauzom i podrškom,ali realnost je sasvim drugačija nažalost.Kevin je napisao/la: Nije istina!
Ali mi govorimo o stadionima gdje bi nam repka mogla igrati a koji imaju licencuKevin je napisao/la:samo ispravljam netočan navod da su koševo i bp jedini koji imaju licencu...LukavacBHF je napisao/la:Drugar, moji snovi moje puste želje... Nemaš pojma koliko bih bio sretan da nam repka igra po svim dijelovima jedne nam jedine, te da recimo u Širokom mladu repku dočeka 5 hiljada ljudi sa aplauzom i podrškom,ali realnost je sasvim drugačija nažalost.Kevin je napisao/la: Nije istina!
Trenutno korisnika/ca: sagitarius, StevieG8, tuzlanskinacin i 50 gostiju.