Hrvatska kosarkaska reprezentacija

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

BosnaSTL
Kontakt:

Re: Hrvatska kosarkaska reprezentacija

Post Postao/la BosnaSTL » 06 sep 2014, 23:00

Zasto se na ovom forumu pise o Rvackoj kosarci?

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 07 sep 2014, 02:07

Vjerojatno iz istog razloga iz kojeg se pise o Barceloni,Arsenalu,Borussiji,Partizanu,tal.reprezentaciji i sl.
Seaman je napisao/la:bar se lova digla protiv ovih luzera :geek: glavonja iz čapljine dominira,uzeti kmicu preko 30 godina može samo on,i zvati klaune poput ukića,markote i andrića :facepalm:
Nemoj Ukica dirat podigao mi se u ocima kad sam nedavno vidio kako bubnja,majstor :grin:

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 07 sep 2014, 05:03

Nazalost, reprezentacija jednostavno nije imala igre. Iako su to pojedinacno odlicni igraci - realno Bogdanovic je ponajbolji scorer u Europi, dokazao i na ovom SP-u, Tomic dvije godine zaredom najbolji centar Europe, Saric najveci europski mladi potencijal, itd., ipak nije bila kohezija momcadi na razini i ni blizu nije postojala igra. Na kraju imamo sto imamo i to je to.

Ja sam bio rekao da bih ja bio zadovoljan sa cetvrtfinalom i to je po meni bio neki realni cilj, jer realno jesmo medju osam najboljih selekcija po imenima, ali sa ovim sustavom igre i izbornikom nismo, i tu se nema sta nadodati, puno je gresaka napravljeno i puno previse je curilo u obrani da to realno bude kao na papiru izvedeno.
Znaci, ja ovo smatram neuspjehom, kao i Bogdanovic i brojni drugi vjerujem, no, opet kazem, sto je tu je.

Francuska sasvim zasluzeno ide dalje, svaka cast i cestitke, bolje da nismo prosli, ovako se moze ipak adresirati sve ono sto ne valja, ispraviti stosta, nadam se. Nadam se i da ce priliku dobiti drugi selektor, jer treba nam moderniji sustav i bolji odnos u momcadi, steta je da jedna ovakva reprezentacija ispada u osmini finala, imali smo sanse bar se boriti za polufinale.

Bogdanovicu svaka cast, nije mogao sam ipak, ali nema veze, Hercegovina je ponosna na tvoju predstavu.

filip13

Post Postao/la filip13 » 07 sep 2014, 08:09

SiamoNoi je napisao/la:Vjerojatno iz istog razloga iz kojeg se pise o Barceloni,Arsenalu,Borussiji,Partizanu,tal.reprezentaciji i sl.
Seaman je napisao/la:bar se lova digla protiv ovih luzera :geek: glavonja iz čapljine dominira,uzeti kmicu preko 30 godina može samo on,i zvati klaune poput ukića,markote i andrića :facepalm:
Nemoj Ukica dirat podigao mi se u ocima kad sam nedavno vidio kako bubnja,majstor :grin:

Otac mu je muzičar koliko ja znam

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 07 sep 2014, 11:49

BosnaSTL je napisao/la:Zasto se na ovom forumu pise o Rvackoj kosarci?
Da bi ti mogao postavljati glupa pitanja. Ne vidim drugi razlog.
I think I'm a pussy one.

filip13

Post Postao/la filip13 » 07 sep 2014, 11:55

Texi je napisao/la:
BosnaSTL je napisao/la:Zasto se na ovom forumu pise o Rvackoj kosarci?
Da bi ti mogao postavljati glupa pitanja. Ne vidim drugi razlog.

Otprilike tako nekako

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 08 sep 2014, 10:30

Dario Šarić: Razočaran sam i tužan, očekivao sam

"TUŽAN sam. Očekivao sam više", rekao je jučer Dario Šarić koji je zajedno s ostalim reprezentativcima doputovao u Zagreb nakon ispadanja sa Svjetskog prvenstva u Španjolskoj. Hrvatska se oprostila od natjecanja u osmini finala. Europski prvaci Francuzi bili su nepremostiva prepreka za izabranike Jasmina Repeše.

"Utakmica s Litvom pokazala nam je koliko možemo, ali na turniru nismo bili dobri. Ne znam...nismo dobili niti jednog pravog protivnika, osim protiv Argentine", rekao je Šarić.

"Nisam zadovoljan svojom predstavom, kao niti ostatkom ekipe. Kao da smo igrali u grču, a zašto je to tako, ne znam, pokazat će analiza. Znam samo da rezultat nije dobar", poručio je Šarić, koji će od iduće sezone nositi dres Anadolu Efesa.

"Nismo pokazali koliko vrijedimo"

Sve je nekako krenulo nizbrdo nakon poraza od Senegala u skupini. Hrvatska je nakon toga kiksala i protiv Grčke, a iživljavanje nad sirotim Filipincima nije podiglo samopouzdanje reprezentativcima za okršaj s Francuskom. Doduše, Hrvatska je u toj utakmici sjajno krenula, ali treća četvrtina bila je presudna.

""Ostaje žal što nismo pružili ono što možemo i što nismo pokazali koliko vrijedimo. Igrali smo u grču, ne znam zašto. Da znam bio bih trener u Realu", zaključio je Kruno Simon.

Dario, svi su razocarani, ali glavu gore, bit ce bolje, tek smo poceli. :thumbup:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 08 sep 2014, 17:32

Domacini skupine Eurobasketa naredne godine. Igrat ce se u Areni, dobro je :thumbup:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 sep 2014, 17:44

Lillard je napisao/la:Domacini skupine Eurobasketa naredne godine. Igrat ce se u Areni, dobro je :thumbup:
Ako je zvanicno, cestitam ! :) Pisao sam pre nekoliko meseci da postoji mogucnost da ili CRO ili SRB dobiju jednu grupu. Cestitke jos jednom i sastavite reprezentaciju Hrvatske od Hrvata i ostalih gradjana te republike , bez amera !
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 08 sep 2014, 17:57

Tribalian je napisao/la:
Lillard je napisao/la:Domacini skupine Eurobasketa naredne godine. Igrat ce se u Areni, dobro je :thumbup:
Ako je zvanicno, cestitam ! :) Pisao sam pre nekoliko meseci da postoji mogucnost da ili CRO ili SRB dobiju jednu grupu. Cestitke jos jednom i sastavite reprezentaciju Hrvatske od Hrvata i ostalih gradjana te republike , bez amera !
Slažem se neka sastave reprezentaciju od hrvatskih hrvata :opaopa:
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 08 sep 2014, 18:30

nerminh74 je napisao/la: Slažem se neka sastave reprezentaciju od hrvatskih hrvata :opaopa:
Čuj, pa nisu ludi da lete u B diviziju. :kafa:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 08 sep 2014, 18:40

nermine, ode si mod pa mozes provocirat... znam ja da volis pokrenut takvu raspravu i ne samo ovdje :wave:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 08 sep 2014, 19:53

Imamo informaciju da se uoči Senegala partijalo cijelu noć.Dobro to Jasko hendla.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 sep 2014, 20:04

nerminh74 je napisao/la: Slažem se neka sastave reprezentaciju od hrvatskih hrvata :opaopa:
Ma nisam to mislio. :) Nego, nek igraju etnicki Hrvati ma odakle bili, jer ono ako je reprezentacija Hrvatska onda bi za nju trebalo da igraju Hrvati i ostali koji hoce da igraju a odavde su. Ne vidim da su dosadasnja " pojacanja" pravila neku razliku u odnosu na ove druge. Nepotrebno zatiranje sopstvenih talenata.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 08 sep 2014, 22:19

Tribalian je napisao/la:
Ma nisam to mislio. :) Nego, nek igraju etnicki Hrvati ma odakle bili, jer ono ako je reprezentacija Hrvatska onda bi za nju trebalo da igraju Hrvati i ostali koji hoce da igraju a odavde su. Ne vidim da su dosadasnja " pojacanja" pravila neku razliku u odnosu na ove druge. Nepotrebno zatiranje sopstvenih talenata.
Znam šta si mislio ali volim ja bocnut u slabu tacku :angel:
Lillard baš što sam moderator ovdje sam van ove šale nepristrasan ali kada odem malo uokolo da vidim šta drugi misle neugodno se iznenadim i sram me je reći da ponekad u ljutnji znam reći što i ne mislim, ali sam definitivnog mišljenja da je ovaj podforum košarke ovdje među najtoleratnijim u regionu
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 08 sep 2014, 22:43

Samo pravi hrvati katolici koji imaju na pismeno potvrdu da potječu od stoljeća sedmog i da nemaju nikakve veze sa srbima!!!

nego,
mene i dalje boli poraz od subote, koliko god da smo bili loše...imamo dobru ekipu, stvarno mislim da imamo, ali ne znam što bi sa jasminom, moj jasmine...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 sep 2014, 22:46

dubrava je napisao/la:Samo pravi hrvati katolici koji imaju na pismeno potvrdu da potječu od stoljeća sedmog i da nemaju nikakve veze sa srbima!!!
Ako si na mene ciljao , nisi me lepo razumeo. :) Ja sam zato i napomenuo da su ameri "pojacanja". A da li ce neki Srbin, Madjar ili Rumun da igra za Hrvatsku nek radi sta hoce , to me ne zanima.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 08 sep 2014, 22:59

Druže, jesi ti sigurno srb? :mrgreen: da nisi omašio profesiju pa kojim slučajem rumunj il ne daj bože bugar :mrgreen:
ja se zajebajem...
bemte :P
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 sep 2014, 23:00

dubrava je napisao/la:Druže, jesi ti sigurno srb? :mrgreen: da nisi omašio profesiju pa kojim slučajem rumunj il ne daj bože bugar :mrgreen:
ja se zajebajem...
bemte :P
:mrgreen:

Nisam prepoznao humoristicku crtu u postu . :mrgreen: Vise je izgledalo " cinicno, a mozda i nije"... :mrgreen:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 09 sep 2014, 00:19

[youtube][/youtube]
Evo oca :kafa:

Odgovori

Natrag na “Košarka u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.