Safet Sušić - Pape

harishp
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la harishp » 08 sep 2014, 22:49

Bude li se kenjalo i dalje.Pape ce i do Qatara selektor BIH ostati.Pa vi sad izvolite,cackati mecku.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 sep 2014, 22:51

DukeOfWellington je napisao/la:I to je bio cilj koji nije bio u skladu sa očekivanjima i realnim mogućnostima. Prolaz grupe je morao biti cilj, a četvrtfinale je bio realan domet. To što smo prvi put na prvenstvu nema apsolutno nikakve veze, ne igra historija.
Naravno da naš debi na SP ima veze, ipak je to debi, dešava se samo jednom. Tako da čovjek sa kojim smo to postigli zaslužuje da ima malo više kredita, što se na kraju i desilo. Prije SP se nije potpisivao nikakav novi ugovor, još uvijek je važio onaj stari, u kojem piše da je cilj plasman na SP. Dakle ponavljam, cilj ispunjen.

Bubnjaš, znaš ti veoma dobro na šta sam ja mislio ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 08 sep 2014, 22:54

harishp je napisao/la:Bude li se kenjalo i dalje.Pape ce i do Qatara selektor BIH ostati.Pa vi sad izvolite,cackati mecku.
De malo uzmi,ja tebi umočio :rol:

slika
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 08 sep 2014, 22:55

Opet ove price, zar nismo vec jedno 180 puta diskutovali o istim stvarima? Pape je najbolji za nas u ovom trenutku i kraj price.

Btw prosjek godina ove sadasnje ekipe je 25,5. Sa Seom i nekim mladjim trecim golmanom bi vjerovatno bili ispod 25 godina. Kazu Susic ne daje sansu mladima, ne misli na buducnost... :shh:

ren_hz
Kontakt:

Post Postao/la ren_hz » 08 sep 2014, 22:56

Virtu4l je napisao/la:
DukeOfWellington je napisao/la:I to je bio cilj koji nije bio u skladu sa očekivanjima i realnim mogućnostima. Prolaz grupe je morao biti cilj, a četvrtfinale je bio realan domet. To što smo prvi put na prvenstvu nema apsolutno nikakve veze, ne igra historija.
Naravno da naš debi na SP ima veze, ipak je to debi, dešava se samo jednom. Tako da čovjek sa kojim smo to postigli zaslužuje da ima malo više kredita, što se na kraju i desilo. Prije SP se nije potpisivao nikakav novi ugovor, još uvijek je važio onaj stari, u kojem piše da je cilj plasman na SP. Dakle ponavljam, cilj ispunjen.

Bubnjaš, znaš ti veoma dobro na šta sam ja mislio ;)
Tebi je Safet Susic vazniji od reprezentacije, pa ti do sutra pricaj o ciljevima.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 sep 2014, 22:58

Nije. Onoga dana kad (i ako :mrgreen: ) prestane biti selektor BiH, neće me previše zanimati.
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 sep 2014, 22:59

sanlituncay je napisao/la:
harishp je napisao/la:Bude li se kenjalo i dalje.Pape ce i do Qatara selektor BIH ostati.Pa vi sad izvolite,cackati mecku.
De malo uzmi,ja tebi umočio :rol:

slika
Postao gravce Eurokrem ,pardon Nu-tella
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 08 sep 2014, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 08 sep 2014, 23:02

calcio je napisao/la:Opet ove price, zar nismo vec jedno 180 puta diskutovali o istim stvarima? Pape je najbolji za nas u ovom trenutku i kraj price.

Btw prosjek godina ove sadasnje ekipe je 25,5. Sa Seom i nekim mladjim trecim golmanom bi vjerovatno bili ispod 25 godina. Kazu Susic ne daje sansu mladima, ne misli na buducnost... :shh:
:lol:

To što ti neprecizno misliš da je najbolji ne znači da će tvoje bahato natemanje tog smiješnog stava imati bilo kakav efekat.

@Virtual

Navijače ne zanima ugovor i šta piše u istom. Da piše da je cilj bit' peti u kvalifikacionoj grupi ti bi i dalje isto pričao? Cilj ne odgovara realnom dometu, a navijače zanima realan domet. Svaki ozbiljan poznavalac fudbala smatra da se Nigerija morala pobijediti i da se iz naše grupe moralo proći dalje. I to je to, a ti maši ugovorom koliko god hoćeš.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 08 sep 2014, 23:06

Safet Sušić se moze odrzati na klupi reprezentacije samo uz ova dva uslova:
1.Da reprezentacija biljezi dobre i za javnost ocekivane rezultate
2.Da ne iritira ljudi svojim akrobacijama, petljanijama,spiskovima,nepotizmom,guranjem bruderovih i nekih drugih tal igraca.Na primjer:Medunjanin i Prcić na klupi a Tino u igri,Mujdza na klupi a Avdo u igri,Bicakcic na klupi a Vranjes u igri,Vranjes na spisku a Zukanovic ne itd.

Posto znam da ce on nastaviti sa privatlukom siguran sam da nece docekati kraj kvalifikacija.Unaprijed se radujem tome.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 sep 2014, 23:08

DukeOfWellington je napisao/la:Navijače ne zanima ugovor i šta piše u istom. Da piše da je cilj bit' peti u kvalifikacionoj grupi ti bi i dalje isto pričao? Cilj ne odgovara realnom dometu, a navijače zanima realan domet. Svaki ozbiljan poznavalac fudbala smatra da se Nigerija morala pobijediti i da se iz naše grupe moralo proći dalje. I to je to, a ti maši ugovorom koliko god hoćeš.
Jesam li ja negdje napisao da je ispunjen cilj na SP? Mislim da nisam. Ali je taj neuspjeh nedovoljan za otkaz, mislim da je i to sasvim realno razmišljanje. Ne možeš otpustiti čovjeka sa kojim si debitovao na velikom takmičenju, nema logike.

Drummeru, ako se ispuni cilj broj jedan ovaj drugi automatski postaje nebitan.
Voli te tvoje Sarajevo.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 08 sep 2014, 23:11

DukeOfWellington je napisao/la:
calcio je napisao/la:Opet ove price, zar nismo vec jedno 180 puta diskutovali o istim stvarima? Pape je najbolji za nas u ovom trenutku i kraj price.

:lol:

To što ti neprecizno misliš da je najbolji ne znači da će tvoje bahato natemanje tog smiješnog stava imati bilo kakav efekat.

@Virtual

Navijače ne zanima ugovor i šta piše u istom. Da piše da je cilj bit' peti u kvalifikacionoj grupi ti bi i dalje isto pričao? Cilj ne odgovara realnom dometu, a navijače zanima realan domet. Svaki ozbiljan poznavalac fudbala smatra da se Nigerija morala pobijediti i da se iz naše grupe moralo proći dalje. I to je to, a ti maši ugovorom koliko god hoćeš.

Sta je tu neprecizno, sir Charles? Pape jest najbolji u ovom trenutku kad se uzmu u obzir svi faktori. Kontinuitet, poznaje ekipu, radi za platu koja je ispod evropskog nivoa, itd.
Ako je nesto neprecizno to je onda ovo vase kukanje i trazenje smjene Susica a da nemate ni jednog ozbiljnog kandidata koji je dokazano bolji od njega. Capello, mozda?

ren_hz
Kontakt:

Post Postao/la ren_hz » 08 sep 2014, 23:13

Dakle, moze raditi sta hoce, uvijek kada mu bude vrijeme za otkaz, on ce biti taj koji najbolje poznaje ekipu, i imat ce prednost nad ostalim.

Ne treba Capello, dovoljan je Dusko bio. ;)

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 08 sep 2014, 23:15

Ima logike jer mi nismo došli na SP kao Sjeverna Koreja, došli smo kao reprezentacija sa renomeom, kontinuitetom dobrih rezultata i kvalitetom, a kvalitet naše reprezentacije određuje domet. Taj kvalitet je bio više nego dovoljan za prolaz grupe. Da smo se 2004. ili 2006. plasirali onda bi, s obzirom na tadašnji kvalitet reprezentacije, sam nastup bio dovoljan. Sada nije bio i to je to. Džaba priča o debitantima.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 08 sep 2014, 23:16

calcio je napisao/la: Sta je tu neprecizno, sir Charles? Pape jest najbolji u ovom trenutku kad se uzmu u obzir svi faktori. Kontinuitet, poznaje ekipu, radi za platu koja je ispod evropskog nivoa, itd.
Ako je nesto neprecizno to je onda ovo vase kukanje i trazenje smjene Susica a da nemate ni jednog ozbiljnog kandidata koji je dokazano bolji od njega. Capello, mozda?
slika

dokazano bolji

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 sep 2014, 23:17

Virtu4l je napisao/la:
DukeOfWellington je napisao/la:Navijače ne zanima ugovor i šta piše u istom. Da piše da je cilj bit' peti u kvalifikacionoj grupi ti bi i dalje isto pričao? Cilj ne odgovara realnom dometu, a navijače zanima realan domet. Svaki ozbiljan poznavalac fudbala smatra da se Nigerija morala pobijediti i da se iz naše grupe moralo proći dalje. I to je to, a ti maši ugovorom koliko god hoćeš.
Jesam li ja negdje napisao da je ispunjen cilj na SP? Mislim da nisam. Ali je taj neuspjeh nedovoljan za otkaz, mislim da je i to sasvim realno razmišljanje. Ne možeš otpustiti čovjeka sa kojim si debitovao na velikom takmičenju, nema logike.

Drummeru, ako se ispuni cilj broj jedan ovaj drugi automatski postaje nebitan.
Kako nebitan,pa nekome smeta i suskavac a ima ih koji su uvredjeni i iznenadjeni sto je doticni ''poslao''Tuzlu u sredisnju Bosnu ili tako njekako :rol:
Bubnjas ce nam haman prvi osjediti,Duke se farba pa to vjesto prikriva :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 08 sep 2014, 23:20

Mozambik je napisao/la:
calcio je napisao/la: Sta je tu neprecizno, sir Charles? Pape jest najbolji u ovom trenutku kad se uzmu u obzir svi faktori. Kontinuitet, poznaje ekipu, radi za platu koja je ispod evropskog nivoa, itd.
slika

dokazano bolji
Napusti teren, provalio si se.
slika

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 sep 2014, 23:22

Međutim sva ova priča je sve manje i manje bitna. Pape je tu, novi ciklus počinje i trebamo se okrenuti prema njemu. Moje mišljenje je da sve ide kako treba, a već sutra ćemo vidjeti da li je Pape nešto naučio iz prethodnih grešaka.
Voli te tvoje Sarajevo.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 sep 2014, 23:24

naučio je, vidjet' ćete kad Mire zaigra na krilu kao Miske :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 sep 2014, 23:27

Chinaglia je napisao/la:naučio je, vidjet' ćete kad Mire zaigra na krilu kao Miske :lol:
I konacno odigra tako maestralno da se i gringo opet registruje nebi li ga pohvalio :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 sep 2014, 23:28

Chinaglia je napisao/la:naučio je, vidjet' ćete kad Mire zaigra na krilu kao Miske :lol:
Koliko si različitih formacija vidio u posljednjih par dana na forumu? Svaki od njih misli da je baš njegova ona prava ;) Ne postoji formacija kojom bi svi bili zadovoljni, ali postoji formacija kojom bi svi bili nezadovoljni, kao npr ona protiv Nigreije.
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.