Sportski komentatori
-
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
kaze jedan komentator:"dobar dan,javljamo se iz mostara,ovdje je nedjelja..."
shevchenko7 je napisao/la:kaze jedan komentator:"dobar dan,javljamo se iz mostara,ovdje je nedjelja..."

Ko je taj pokemon, pa možda je tako rekao da bi i neki iz USA tako shvatili da je nedelja, iako je i u njih nedelja 6 sati razlika vremenske zone.
Baho TobalbećirevićNeutral je napisao/la:shevchenko7 je napisao/la:kaze jedan komentator:"dobar dan,javljamo se iz mostara,ovdje je nedjelja..."![]()
![]()
![]()
Ko je taj pokemon, pa možda je tako rekao da bi i neki iz USA tako shvatili da je nedelja, iako je i u njih nedelja 6 sati razlika vremenske zone.

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Gledam san na Eurosportu Dortmund-Gladbach i kaze komentator : Evo i gostujucih navijaca kojih ima 600 hiljada na Westfalenu

A C A B !
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Emir_ZENICA je napisao/la:Gledam san na Eurosportu Dortmund-Gladbach i kaze komentator : Evo i gostujucih navijaca kojih ima 600 hiljada na Westfalenu![]()
hahahaha

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Meni se bundesliga na eurosportu i ne gleda kad prenose samo bajern.Oni da osiguraju titulu oni bi opet njih prenosili.NAP:U subotu su trebali prenositi verder-stutgart,a oni opet nji.Tako će vjerovatno biti i iduće subote.A i komentatori su užasni-isto koda đenazu gledaš,a ne utakmicu-može ono puno življeMirza_Hordas je napisao/la:Emir_ZENICA je napisao/la:Gledam san na Eurosportu Dortmund-Gladbach i kaze komentator : Evo i gostujucih navijaca kojih ima 600 hiljada na Westfalenu![]()
hahahaha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
Mirza_Hordas je napisao/la:Emir_ZENICA je napisao/la:Gledam san na Eurosportu Dortmund-Gladbach i kaze komentator : Evo i gostujucih navijaca kojih ima 600 hiljada na Westfalenu![]()
hahahaha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hahahahahahahahahahaha koji kloc a on kad prenosi isto ko da je umro

IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
mozda je rekao šest hiljada a tebi se ovo o pricinilo 

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
nijebiskitt je napisao/la:mozda je rekao šest hiljada a tebi se ovo o pricinilo

Njih u kopu oko 600 pa je rekao : Evo i gostujucih navijaca kojih ima oko 600 (suti 2-3 sekunde pa doda) hiljada na Westfalenu

A C A B !
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
Emir_ZENICA je napisao/la:nijebiskitt je napisao/la:mozda je rekao šest hiljada a tebi se ovo o priciniloDobro sam pratio
![]()
Njih u kopu oko 600 pa je rekao : Evo i gostujucih navijaca kojih ima oko 600 (suti 2-3 sekunde pa doda) hiljada na Westfalenu![]()
![]()
ma ima onaj debil mali milion ispada tokom prenosa utakmice, a najjaci je kad prenosi i neka dobra akcija on suti i samo na karju kaze gooo,i nista bas umrtvi svaku utakmicu.......
Zato veceras uzivanje Marjan prenosi tekmu,gledati i uzivati

ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
B I S E R I K O M E N T A T O R A
Prije nekih 2-3 godine, dok sam pratio jednu tekmu na nasoj OBN televiziji, i koja je bukvalno bila strasno nezanimljiva igrom, ali nevjerovatno zanimljiva komentarima, odlucio sam nakon nekih pola sata utakmice poceti zapisivati te divne komentare, pa evo nakon sto sam sakupio odredjeni materijal odlucio sam to podijeliti i sa vama. Uzivajte.
Prije svega u tokom vremena sam shvatio da su se ti ljudi skolovali cijeli zivot da bi nas nasmijavali ovakvim rijecima:
«Igraci ANTALANTE...»
«Ko bi gori, sad je doli!»
«Za ovo mozemo samo reci «uf»!»
«Mogao je DRIBATI...»
«OPSAJD pozicija!»
«Ako NEŠTA jos ubode dobro je.»
«Moze samo dobiti kartolino zuto.» (zuti karton)
«... moze li Manchini sada nesto zarotirati, zavintati?»
«...da se primi VAKI pogodak...»
«Mozda je najrealnije da dodje do jedanaesteraca, pa kome opanci, kome obojci, ne pitamo se mi...»
«Da vidimo imaju li NESTA ustimano?»
«Za razliku od one atmosfere sinoc, ova ovdje jeste, ali to nije to.» recenica nije nadovezana na prethodnu, potpuno je besmislena! Vjerovatno mu nedostaje izraz «dobra» ili nesto slicno!
«... u ovom slucaju to ne odgovara nebesko-plavim. Odnosno u ovom slucaju oblacno-plavim...» onosi se na Lazio koji ne nastupa u svojim plavim dresovima, vec u tamnijim dresovima na gostovanju
«...Italijanska seria A je poznata po tome da u zadnja tri kola pocne da PRASTA sa pogotcima.» vjerovatno je mislio da prsti pogotcima, pada puno golova, a kome ona prasta odnosno oprasta pogotke zna samo Sasa Vugdalic
Naravno, nisu nasi komentatori dobili posao da rade pred milionskim auditorijem samo radi svog obrazovanja, oni su hvala Bogu i prirodno podareni pamecu, stoga se od njih i ocekuju komentari kao sto su:
«Cujemo se i VIDIMO za nekih 15 minuta.»
«Onog trenutka kad lopta predje svoj obim, igrac smije krenuti na nju!?»
«Ohohooooo.... Ovo je bilo udarac iz Sarajeva, do Banjaluke, preko Zagreba, pa hajmo reci cak i do Beca...» igrac promasio cistu situaciju
«U Italiji se mlad igrac gurne kad je to dobar marketinski potez. Sve ostalo je u interesu marketinga...»
«Karton vise, gore ili dole, manje, nije bitno.»
«Totti ne trpi igraca koji mu dise za vrat, a ne znam kako trpi svoju mladu damu.»
«Izgleda da u svlacionici Intera u zadnje vrijeme ima slike, nema tona. Na srecu kod nas je slika odlicna!»
«Lopta je u potpunosti u posjedu lopte» (Rome)
«Ovo navijanje dize kosu na glavi! Bar onom ko je ima. Hehe... Izvinjavam se.» izvinjenje upuceno celavom sukomentatoru
«Dobre vile mogu spasiti Freja ako ovako nastave igrati. A kad je kisa malo ima dobrih vila...»
«Mislim da ce svi Italijani u nedjelju u crkvu i zahvaliti Freju ako Fiorentina prodje.»
«Bolje cuvaju vrata nego love goluba.»
«... i igrali su do sada odlicno, ali malo treba da se prospije kanta sa mlijekom...»
«... cudno se brije Frej, ili mu nedostaje zileta malo... i to je bolje nego ne prati carape cijelu sezonu...»
«... nije pobjeglo dijete, u ovom slucaju Cruz...»
«Zenit, Zenit, cuju se Rusi na Allianz areni, proradila je vodka!»
«Njemci su Njemci, nikad ih ne OPISUJTE.»
«...ovaj reziser stvarno voli ove pticije kamere!» -kamere iz pticije perspektive
« To je jedan mladic kojem je Felix Magath ukazao povjerenje, pa ga je stavio na klupu za rezervne igrace.»
«Ovo je detalj kada su igraci Bayerna dosli u prednost u 31. minuti, odnosno u 31. »
«Altintop, Altintop, Altintop!!! Dobar je to prodor Antopa... »
«U Engleskoj se sudci obavljaju zdrijebom»
Ponekad jednostavno, ma koliko se trudio, nisam uspio shvatiti poruke koje nam nasi dragi komentatori zele reci, kao sto su:
«Zlatan Muslimovic se u poluvremenu zagrijavao i trebao bi uci.
Ako se ne pregrije!?»
«Ocistice svaku situaciju kao sa bojnog polja...»
«Za ocekivati je sada eksploziju Muslimovica!»
«Ovo on k'o u golfu namjesta pogled!?» izvodi se slobodan udarac
«Klupa nije draga nikome, pa cak ni zatvorenicima!?»
«Bolje lovi ga, nego trazi ga! I pogresnog je ulovio...»
«Njih dvojica u odbrani su funkcionisali kao najbolji Svicerski sir.»
«Ubacili su u trecu brzinu. Vozio je do sada Mercedes nekako u drugoj ali su sada ubacili u vecu!» Bayern ima inicijativu
«To je premlad igrac, jos nije namazan svim farbama.»
«... nije covjeku lahko, toliko je upucao novca...»
«Evo gostujucih navijaca. Oni su danas u plavo-bijeloj opremi, ne
nastupaju u svojoj standardnoj opremi.
Nekada ni sami komentatori nisu imali pojma koju tekmu prenose, odakle dolazi neka ekipa ili o kojim igracima pricaju, primjera:
Komentator 1 «Penal puca Luka Toniiiiiii, i brani mu golman!!!»
Komentator 2 «Ali to je bio Altintop!?»
Komentator 1 «Ma ja, Altintop!»
«Navijaci iz Fiorentine...»
«Vodi Fiorentina pogotkom Tonija» -Toni vec drugu sezonu nastupa za Bayern
«I to je pogodak Trezegueta! To je njegov 19. gol ove sezone, zaista je u dobroj formi...» i tako su hvalili Trezegueta minut-dva, a onda... «... ali to je bio Chelini! Ma vazno je da smo ustanovili ko je strijelac pogotka!»
«Igraci oba kluba izlaze na teren, predvodi ih jedan od najboljih trenera svijeta, Lubos Mihel.» Lubos Mihel je poznati sudac
«Igraci iz Werdera...»
A za ostale komentare se jednostavno moze reci da su antologijski:
«Varka ulijevo, ti udesno, on po nogama!»
«Dosta se fulalo, nista se nije izfulalo!»
«Dosta se kuhalo. Kad smo vec kod kuhanja veceras pogledajte nasu emisiju Lonci i poklopci...»
«Haj'mo vjerovati covjeku koji je za to dobro placen» odnosi se na sudiju, sto bi trebalo da znaci da je sudija placen da mu se vjeruje
«Da vidimo ovo! Da vidimo ovo! Da vidimo ovo! Nista nismo vidjeli!»
«Iza ledja Gigi... Tako je! Ostro iza ledja Muslimovicu! Hehehe...»
«Kao da je zakonom zabranjeno igracima Atalante preci preko centra.»
«Ona srednja tri igraca treba dusu da izbace da bi stigli i dole i gore...»
«Namjerne greske su sastavni dio kriminala!»
«Trebao je gurnuti loptu naprijed i onda zavrnuti nazad! To bi bilo daleko ucinkovitije.»
«Aut tamo- aut vamo, kome gore- kome dole, nakupi se...»
«Sudi mali decko, slatki decko kako ga zovu iz Slovacke, Lubos Mihel»
Prije nekih 2-3 godine, dok sam pratio jednu tekmu na nasoj OBN televiziji, i koja je bukvalno bila strasno nezanimljiva igrom, ali nevjerovatno zanimljiva komentarima, odlucio sam nakon nekih pola sata utakmice poceti zapisivati te divne komentare, pa evo nakon sto sam sakupio odredjeni materijal odlucio sam to podijeliti i sa vama. Uzivajte.
Prije svega u tokom vremena sam shvatio da su se ti ljudi skolovali cijeli zivot da bi nas nasmijavali ovakvim rijecima:
«Igraci ANTALANTE...»
«Ko bi gori, sad je doli!»
«Za ovo mozemo samo reci «uf»!»
«Mogao je DRIBATI...»
«OPSAJD pozicija!»
«Ako NEŠTA jos ubode dobro je.»
«Moze samo dobiti kartolino zuto.» (zuti karton)
«... moze li Manchini sada nesto zarotirati, zavintati?»
«...da se primi VAKI pogodak...»
«Mozda je najrealnije da dodje do jedanaesteraca, pa kome opanci, kome obojci, ne pitamo se mi...»
«Da vidimo imaju li NESTA ustimano?»
«Za razliku od one atmosfere sinoc, ova ovdje jeste, ali to nije to.» recenica nije nadovezana na prethodnu, potpuno je besmislena! Vjerovatno mu nedostaje izraz «dobra» ili nesto slicno!
«... u ovom slucaju to ne odgovara nebesko-plavim. Odnosno u ovom slucaju oblacno-plavim...» onosi se na Lazio koji ne nastupa u svojim plavim dresovima, vec u tamnijim dresovima na gostovanju
«...Italijanska seria A je poznata po tome da u zadnja tri kola pocne da PRASTA sa pogotcima.» vjerovatno je mislio da prsti pogotcima, pada puno golova, a kome ona prasta odnosno oprasta pogotke zna samo Sasa Vugdalic
Naravno, nisu nasi komentatori dobili posao da rade pred milionskim auditorijem samo radi svog obrazovanja, oni su hvala Bogu i prirodno podareni pamecu, stoga se od njih i ocekuju komentari kao sto su:
«Cujemo se i VIDIMO za nekih 15 minuta.»
«Onog trenutka kad lopta predje svoj obim, igrac smije krenuti na nju!?»
«Ohohooooo.... Ovo je bilo udarac iz Sarajeva, do Banjaluke, preko Zagreba, pa hajmo reci cak i do Beca...» igrac promasio cistu situaciju
«U Italiji se mlad igrac gurne kad je to dobar marketinski potez. Sve ostalo je u interesu marketinga...»
«Karton vise, gore ili dole, manje, nije bitno.»
«Totti ne trpi igraca koji mu dise za vrat, a ne znam kako trpi svoju mladu damu.»
«Izgleda da u svlacionici Intera u zadnje vrijeme ima slike, nema tona. Na srecu kod nas je slika odlicna!»
«Lopta je u potpunosti u posjedu lopte» (Rome)
«Ovo navijanje dize kosu na glavi! Bar onom ko je ima. Hehe... Izvinjavam se.» izvinjenje upuceno celavom sukomentatoru
«Dobre vile mogu spasiti Freja ako ovako nastave igrati. A kad je kisa malo ima dobrih vila...»
«Mislim da ce svi Italijani u nedjelju u crkvu i zahvaliti Freju ako Fiorentina prodje.»
«Bolje cuvaju vrata nego love goluba.»
«... i igrali su do sada odlicno, ali malo treba da se prospije kanta sa mlijekom...»
«... cudno se brije Frej, ili mu nedostaje zileta malo... i to je bolje nego ne prati carape cijelu sezonu...»
«... nije pobjeglo dijete, u ovom slucaju Cruz...»
«Zenit, Zenit, cuju se Rusi na Allianz areni, proradila je vodka!»
«Njemci su Njemci, nikad ih ne OPISUJTE.»
«...ovaj reziser stvarno voli ove pticije kamere!» -kamere iz pticije perspektive
« To je jedan mladic kojem je Felix Magath ukazao povjerenje, pa ga je stavio na klupu za rezervne igrace.»
«Ovo je detalj kada su igraci Bayerna dosli u prednost u 31. minuti, odnosno u 31. »
«Altintop, Altintop, Altintop!!! Dobar je to prodor Antopa... »
«U Engleskoj se sudci obavljaju zdrijebom»
Ponekad jednostavno, ma koliko se trudio, nisam uspio shvatiti poruke koje nam nasi dragi komentatori zele reci, kao sto su:
«Zlatan Muslimovic se u poluvremenu zagrijavao i trebao bi uci.
Ako se ne pregrije!?»
«Ocistice svaku situaciju kao sa bojnog polja...»
«Za ocekivati je sada eksploziju Muslimovica!»
«Ovo on k'o u golfu namjesta pogled!?» izvodi se slobodan udarac
«Klupa nije draga nikome, pa cak ni zatvorenicima!?»
«Bolje lovi ga, nego trazi ga! I pogresnog je ulovio...»
«Njih dvojica u odbrani su funkcionisali kao najbolji Svicerski sir.»
«Ubacili su u trecu brzinu. Vozio je do sada Mercedes nekako u drugoj ali su sada ubacili u vecu!» Bayern ima inicijativu
«To je premlad igrac, jos nije namazan svim farbama.»
«... nije covjeku lahko, toliko je upucao novca...»
«Evo gostujucih navijaca. Oni su danas u plavo-bijeloj opremi, ne
nastupaju u svojoj standardnoj opremi.
Nekada ni sami komentatori nisu imali pojma koju tekmu prenose, odakle dolazi neka ekipa ili o kojim igracima pricaju, primjera:
Komentator 1 «Penal puca Luka Toniiiiiii, i brani mu golman!!!»
Komentator 2 «Ali to je bio Altintop!?»
Komentator 1 «Ma ja, Altintop!»
«Navijaci iz Fiorentine...»
«Vodi Fiorentina pogotkom Tonija» -Toni vec drugu sezonu nastupa za Bayern
«I to je pogodak Trezegueta! To je njegov 19. gol ove sezone, zaista je u dobroj formi...» i tako su hvalili Trezegueta minut-dva, a onda... «... ali to je bio Chelini! Ma vazno je da smo ustanovili ko je strijelac pogotka!»
«Igraci oba kluba izlaze na teren, predvodi ih jedan od najboljih trenera svijeta, Lubos Mihel.» Lubos Mihel je poznati sudac
«Igraci iz Werdera...»
A za ostale komentare se jednostavno moze reci da su antologijski:
«Varka ulijevo, ti udesno, on po nogama!»
«Dosta se fulalo, nista se nije izfulalo!»
«Dosta se kuhalo. Kad smo vec kod kuhanja veceras pogledajte nasu emisiju Lonci i poklopci...»
«Haj'mo vjerovati covjeku koji je za to dobro placen» odnosi se na sudiju, sto bi trebalo da znaci da je sudija placen da mu se vjeruje
«Da vidimo ovo! Da vidimo ovo! Da vidimo ovo! Nista nismo vidjeli!»
«Iza ledja Gigi... Tako je! Ostro iza ledja Muslimovicu! Hehehe...»
«Kao da je zakonom zabranjeno igracima Atalante preci preko centra.»
«Ona srednja tri igraca treba dusu da izbace da bi stigli i dole i gore...»
«Namjerne greske su sastavni dio kriminala!»
«Trebao je gurnuti loptu naprijed i onda zavrnuti nazad! To bi bilo daleko ucinkovitije.»
«Aut tamo- aut vamo, kome gore- kome dole, nakupi se...»
«Sudi mali decko, slatki decko kako ga zovu iz Slovacke, Lubos Mihel»
Zadnja izmjena: emir987, dana/u 09 mar 2010, 17:32, ukupno mijenjano 3 puta.
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.
@emir987
prejakooo

prejakooo

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
@emir987
e sto se ismijah
SVAKA CAST I HVALA PUNO ZA OVO

e sto se ismijah

SVAKA CAST I HVALA PUNO ZA OVO

ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
Nisam gledao vecinu ovih utakmica, ali mislim da apsolutno svi komentari pripadaju iskljucivo Vugdalicu, ovo je njegov stil, cisto sumnjam da je Hadzic rekao bilo sta od ovoga... Sasa Vugdalic je izmislio glupost, a to nam jako cesto i demonstrira, tacnije kad god komentarise neku utakmicu... would I call it commenting...
«Dosta se kuhalo. Kad smo vec kod kuhanja veceras pogledajte nasu emisiju Lonci i poklopci...» - ovaj mi je omiljeni...

«Dosta se kuhalo. Kad smo vec kod kuhanja veceras pogledajte nasu emisiju Lonci i poklopci...» - ovaj mi je omiljeni...

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
-Mirko Kamenjaševic - "i to ce biti pogodak...ma ku*ac, opet stativa (6 mjeseci suspenzije)
-"slobodan udarac sa 35 metara, izvest ce Bukal...topovski udarac, i to je gol, ne, nije, precka je, ma sjedi mali pi*ka ti materina ništa ne vidim...." (opet 6 mj. suspenzije)
-Mika Damjanovic - "Evo nas na džoint stadionu (u pitanju je Giant stadion)
-Ciro Blaževic - "Mislim da je u ovom finalu favorit Njemacka, jer Brazilci nikad nisu osvojili europsko prvenstvo"
--Mirko Kamenjaševic - "Pejakovic vraca do Mušica, Mušic nazad pejakovicu, to je udarac i to je goooooolllll....a zajeba san vas nije gol, prošlo je pokraj stative...al brat bratu, malo je falilo.... (6 mjeseci suspenzije)
-Drago Cosic - "Schweinsteiger i Lahm su dvije mlade dame....ovaj, dvije mlade nade Njemackog nogometa"
"ovaj pokušaj je bio veca opasnost za avione croatia airlinesa nego za vrata cibalije"
-"Zoran Savic ipak nece biti u sastavu, dogodila mu se mala nezgoda, umrla mu je majka"
-"Danas se na marihuani okupilo 30.000 ljudi...pardon, marakani"
"Mislim da bi Šušic trebao više koristiti svoju tehniku a pogotovo svoj dribling, i evo ga ide šušic...pa kakva sebicnost mladoga Šušica"
-"slobodan udarac sa 35 metara, izvest ce Bukal...topovski udarac, i to je gol, ne, nije, precka je, ma sjedi mali pi*ka ti materina ništa ne vidim...." (opet 6 mj. suspenzije)
-Mika Damjanovic - "Evo nas na džoint stadionu (u pitanju je Giant stadion)
-Ciro Blaževic - "Mislim da je u ovom finalu favorit Njemacka, jer Brazilci nikad nisu osvojili europsko prvenstvo"
--Mirko Kamenjaševic - "Pejakovic vraca do Mušica, Mušic nazad pejakovicu, to je udarac i to je goooooolllll....a zajeba san vas nije gol, prošlo je pokraj stative...al brat bratu, malo je falilo.... (6 mjeseci suspenzije)
-Drago Cosic - "Schweinsteiger i Lahm su dvije mlade dame....ovaj, dvije mlade nade Njemackog nogometa"
"ovaj pokušaj je bio veca opasnost za avione croatia airlinesa nego za vrata cibalije"
-"Zoran Savic ipak nece biti u sastavu, dogodila mu se mala nezgoda, umrla mu je majka"
-"Danas se na marihuani okupilo 30.000 ljudi...pardon, marakani"
"Mislim da bi Šušic trebao više koristiti svoju tehniku a pogotovo svoj dribling, i evo ga ide šušic...pa kakva sebicnost mladoga Šušica"
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
U pravu si, 90% ovoga je maslo Sase Vugdalica iz vremena kad je OBN prenosio Talijansku ligu i Kup Uefa. Ostalo sam pokupio od ovih sa Javnog servisa.Isnar je napisao/la:Nisam gledao vecinu ovih utakmica, ali mislim da apsolutno svi komentari pripadaju iskljucivo Vugdalicu, ovo je njegov stil, cisto sumnjam da je Hadzic rekao bilo sta od ovoga... Sasa Vugdalic je izmislio glupost, a to nam jako cesto i demonstrira, tacnije kad god komentarise neku utakmicu... would I call it commenting...
«Dosta se kuhalo. Kad smo vec kod kuhanja veceras pogledajte nasu emisiju Lonci i poklopci...» - ovaj mi je omiljeni...![]()
![]()
Moj favorit je Sasin biser:
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.

- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
Samo uzivenje je gledati tekme koje komentarisi Marjan zaista se vidi pripremljenost, obrazovanost, pacovjek sve zna imena djece,sta ima sestre,djedovi tetke rade ma covjek sve zna........
Bravo Marjane
Bravo Marjane
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
Sinoc sam shvatila da Marjan zna dosta daleko otici u tim svojim informacijama.. Kakve veze ima to sto je nekome dedo bio vodoinstalater sa situacijom na terenu?? Ne poricem da se lik pripremi za utakmice, ali jednostavno nekad zna skrenuti sa onog sto je bitno, a to je fudbal.C.Ronaldo_9 je napisao/la:Samo uzivenje je gledati tekme koje komentarisi Marjan zaista se vidi pripremljenost, obrazovanost, pacovjek sve zna imena djece,sta ima sestre,djedovi tetke rade ma covjek sve zna........
Bravo Marjane
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- rob do bagro
- Kontakt:
Slazem se sa tobom, malo mi je na zivce islo ono sa imenima, ovom se mater zove ovako, ovom sestra ovako. Necu da mu se mijesam u posao, volim ga i postujem al ono sinoc je bilo pretjerano,neka komentarise tekmu da nama bude uzitak, a ko se kome mater zove nije nikom bitno.lejla je napisao/la:Sinoc sam shvatila da Marjan zna dosta daleko otici u tim svojim informacijama.. Kakve veze ima to sto je nekome dedo bio vodoinstalater sa situacijom na terenu?? Ne poricem da se lik pripremi za utakmice, ali jednostavno nekad zna skrenuti sa onog sto je bitno, a to je fudbal.C.Ronaldo_9 je napisao/la:Samo uzivenje je gledati tekme koje komentarisi Marjan zaista se vidi pripremljenost, obrazovanost, pacovjek sve zna imena djece,sta ima sestre,djedovi tetke rade ma covjek sve zna........
Bravo Marjane
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.