NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

aqarius
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la aqarius » 30 avg 2014, 20:52

Rafael30 je napisao/la:
aqarius je napisao/la:Igra ništa,nula bodova..dovoljno je reći da ste u Sani u 90 minut imali 2 šuta pokraj gola i nekoliko kornera.Mi smo sebi bili upisali neki podnošljiv poraz,ali ste nas baš iznenadili lošom igrom..
Mi ove sezeno nemamo ambicije za PL. A vi nam trebate u ovoj ligi. Mozda ti je sad nesto jasnije ;)
Druže zadnjih par godina i ptice na grani znaju da je bilo prodaje bodova....evo sada onako logički...vi nema šanse da idete u Premier ligu...takođe nema šanse da ispanete..zašto bi vam mi trebali...jedino da nam vraćate za neke prijašnje usluge.Takođe po igri,ako je ovo danas izgledalo kao puštanje bodova..ne znam kako će izgledati prava borba.Istina je da ste danas a i inače ove sezone veoma prosječni,čak i slabi,otišlo vam je puno igrača, nemate ambicije a ni kvalitet.Ja ne sumnjam ako budete u situaciji da vam bodovi trebaju ,da ih nebi unaprijed dobili ali ove sezone to nije slučaj..

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 30 avg 2014, 21:01

aqarius je napisao/la:
Rafael30 je napisao/la:
aqarius je napisao/la:Igra ništa,nula bodova..dovoljno je reći da ste u Sani u 90 minut imali 2 šuta pokraj gola i nekoliko kornera.Mi smo sebi bili upisali neki podnošljiv poraz,ali ste nas baš iznenadili lošom igrom..
Mi ove sezeno nemamo ambicije za PL. A vi nam trebate u ovoj ligi. Mozda ti je sad nesto jasnije ;)
Druže zadnjih par godina i ptice na grani znaju da je bilo prodaje bodova....evo sada onako logički...vi nema šanse da idete u Premier ligu...takođe nema šanse da ispanete..zašto bi vam mi trebali...jedino da nam vraćate za neke prijašnje usluge.Takođe po igri,ako je ovo danas izgledalo kao puštanje bodova..ne znam kako će izgledati prava borba.Istina je da ste danas a i inače ove sezone veoma prosječni,čak i slabi,otišlo vam je puno igrača, nemate ambicije a ni kvalitet.Ja ne sumnjam ako budete u situaciji da vam bodovi trebaju ,da ih nebi unaprijed dobili ali ove sezone to nije slučaj..
Kako zasto bi nam vi trebali :o pa jeli nama lakse sa vama dogovoriti utakmicu iduce sezone ako nam bude plan PL ili tamo sa nekim iz Tuzlanskog kantona.

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 30 avg 2014, 21:31

Aha ..OK drug,naravno,uvijek tako bilo...ma nisam baš konta šta će biti za godinu,dvije ili više..e i ta ima mjesta

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 30 avg 2014, 23:23

Ne znam je li ova utakmica bila neki dogovor, neko vraćanje dugova, nekakvi dogovori za nešto drugo, ali naši igrači nemaju pojma. Najveće pi*ke i zaslužili su ono od Sile Nebeske. Nakon svega što se radi za njih, oni vraćaju onako.. Zato su i bili zvižduci prema njima, fuj. Ako je ono sve što oni mogu, bolje im da je se ne bave nogometom, Zbog toga svi oni problemi SNa danas.
Vrijeme je za neke promjene, vrijeme je za smjene u Upravi.. Prvi Kare otići, pa sve rješavati dalje.

meho1234
Kontakt:

Post Postao/la meho1234 » 31 avg 2014, 17:12

Ma kakvi namjestena razvalili smo vas nema te vi ekipu za premijer

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 31 avg 2014, 18:08

meho1234 je napisao/la:Ma kakvi namjestena razvalili smo vas nema te vi ekipu za premijer

Nije niko ni rekao da mi imamo ekipu za PL. Nemamo ekipu za ovu ligu, ovo je sve bezveze, i rekli su sredina tabele, ali teško ćemo mi i tu biti.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 02 sep 2014, 00:15

meho1234 je napisao/la:Ma kakvi namjestena razvalili smo vas nema te vi ekipu za premijer
Meho kad ti je sin Mirza branio za Jedinstvo prosle godine navijao si za nas i kad smo igrali protiv Podgrmeca, sad kad je Mirza otisao onda pricas gluposti u vezi Jedinstva, nije to fino stariji si covjek
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

meho1234
Kontakt:

Post Postao/la meho1234 » 02 sep 2014, 12:51

LloriS je napisao/la:
Meho kad ti je sin Mirza branio za Jedinstvo prosle godine navijao si za nas i kad smo igrali protiv Podgrmeca, sad kad je Mirza otisao onda pricas gluposti u vezi Jedinstva, nije to fino stariji si covjek
Ja nista lose nisam rekao vidio si i sam da su igraci jedinstva lose skroz igrali i sa ovakvom igrom jedinstvo nemoze u premijer ligu ja navijam za jedinstvo i prije sam navijo nego sto je mirza doso u jedinstvo

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 03 sep 2014, 14:41

Nezahvalnici, ako mislis da ste mogli pobjediti Jedinstvo onda se uzasno jako varas dobili ste 3 boda i sad suti...

meho1234
Kontakt:

Post Postao/la meho1234 » 03 sep 2014, 16:22

Iceplayer je napisao/la:
Nezahvalnici, ako mislis da ste mogli pobjediti Jedinstvo onda se uzasno jako varas dobili ste 3 boda i sad suti...
Nemam sta pricati videla je sila nebeska zato je i ocitala igracima lekciju nezelim da se svadzam samo sam reko ono sto sam ja vidio i sto su ostali vidjeli

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 03 sep 2014, 17:59

Ma ice sta pricas, jesu nas ljudi rasuli, ako nisi bio na utakmici nemoj ovdje pametovati. Nasi nisu imali dva suta, ne znaju hodati, a tek igrati. zato je sve ono i bilo na kraju utakmice, ako si bio tamo neces nista pricati

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 04 sep 2014, 00:12

HNK Tomislav - NK Jedinstvo 0:1 - Sinanovic

Igra nikakva, protivnik nikakav, u globalu utakmica odigrana da se odigra, mi pored gola, koji je pao nakon 100% sanse i stative na odbijenu loptu, imali jos dvije 100% sanse gdje je golman skinuo zicere, mirna i miroljubiva utakmica pred 100tinjak gledaoca. Domacin malo pritisnuo u drugom poluvremenu, ali nikakvog uspjeha. Sudija podijelio malo vise zutih nego sto je bilo potrebno, al hajde, i tipicno za ekipu u ovoj sezoni, standardica crveni u zadnjim minutama...:D, u globalu fini uslovi za igru, stadion dobar, tacno me iznenadio sa travom i tribinima, Jedinstvo uzelo, idemo dalje...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 05 sep 2014, 17:47

Ima da vam sutra uvalimo najmanje tri komada.. pozz
OFK Gradina Srebrenik

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 05 sep 2014, 20:04

Brcko87 je napisao/la:Ima da vam sutra uvalimo najmanje tri komada.. pozz
Haha hocete sami u svoju mrezu :D

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 06 sep 2014, 00:33

Iceplayer je napisao/la:
Haha hocete sami u svoju mrezu :D
Ne razumijes se ti u fudbal/nogomet kad takve gluposti pises..cuj da sami sebi dajemo u svoju mrezu.. :facepalm:
OFK Gradina Srebrenik

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 06 sep 2014, 11:21

a gdje da nema :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 06 sep 2014, 20:04

eh da je sad dobiti Branitelj u gostima ...
ali poslije Sanskog Mosta sam se previse razocarao i ne ocekivam vise nista od ove ekipe nego da budu u toj nekoj zlatnoj sredini i to je to ...
samo da smo ranije poceli pripreme i ranije doveli pojacanja i bolje ih fizicki pripremili sve bi drukcije bilo ali sad sta je tu je ...

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 08 sep 2014, 18:02

Jedinstvo ove sezone velika nula. Ne znam od koga prvo početi.
Od gradonačelnika, od predsjednika, sekretara, trenera, pa sve do igrača. Niko nije dobar za klub, a ma baš niko. Ni jedan jedini čovjek.
Emdžad glumi nešto, kao pomaže klubu, samo sere bezveze, zaposlio sekretara koji glumi da je klub njegov privatni.
Emir Mujadžić jedini čovjek koji bi volio nešto uraditi u klubu, ali ne može doći do izražaja ništa dobro što on uradi pa je čovjek digao ruke, samo je na papiru predsjednik kluba.
Trener, taj može trenirati onu djecu, pionire, seniore ne. Otjerati ga što prije.. Igrače, pola sastava otjerati, ostaviti samo kojeg igrača i svu ovu našu djecu u ekipu, vidi se kako naša djeca igraju. Mujo 2 utakmice 2 gola, a 97. godište. A tamo pričaju pojačanje Oliver Tole, kao igrao po nekim klubovima, pojačanje Žuržinov pa samo došli uzeti pare mamu im jbm svima.

AlterEgo
Kontakt:

Post Postao/la AlterEgo » 08 sep 2014, 22:16

U pravu si to i za sekretara i za Muju

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 11 sep 2014, 16:40

Dobro, Široki. Nemamo šta očekivati od prolaza dalje, ali nek se malo kesa napuni u klubu, i dobro. Samo da nas ne razbiju toliko.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk, samoposteno, SeadT i 22 gosta.