Ima li šta za djecu? Imam jednog friškog školarca.Minjore je napisao/la:@rodom s Mejtaša i ja se to pitam, tri dana uzastoopno pitam zna li iko ocel ostat Sahman,niko ne odgovara. Ko nije bio u fan shopu nek obavezno ode, stvari su fantasticne.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Kad mi neko kaže pratiš li reprezentaciju. Meni se smući kad trebaju igrati. Nema dosadnijih dana.invincible1921 je napisao/la:Joj kako je dosadno cekat ovu pauzu, a kad samo pomislim koliko ce trajat ova zimska odma mi lose bude
Kakvi su na treninzima Mekić i Kašić? Ko je posljednjih dana bio na treninzima pa da nam kaže ko mu se posebno svidio,kako se radi na treninzima,itd?
@rodom s Mejtaša Ima, samo zavisi sta treba
Vrijedi otici, ima za sve generacije ponesto.Ne znam jel iko spominjao jomine majice sa kragnom, znaci perverzija. Zolotic Nermin kapiten u-21 reprezentacije,bravo..

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Nermin Zolotic kapiten za U21 protiv Madjarske danas. Sretno Zola!
Nazalost Baja i Dado ni na klupi. Izgleda da ipak nisu 100 % spremni bili za dvomec... Steta...
Nazalost Baja i Dado ni na klupi. Izgleda da ipak nisu 100 % spremni bili za dvomec... Steta...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:
trenutno fkt ima jako lijepih majica, sa i bez kragne znaci ponuda je vrhMinjore je napisao/la:@rodom s Mejtaša Ima, samo zavisi sta trebaVrijedi otici, ima za sve generacije ponesto.Ne znam jel iko spominjao jomine majice sa kragnom, znaci perverzija. Zolotic Nermin kapiten u-21 reprezentacije,bravo..
ako ima neko kontakta sa ljudima koji odrzavaju web stranicu fan shopa neka se malo potrude oko stranice kada vec postoji, od kako je otvoren fan shop na web stranici isti artikli, pola stvari nema online koje trenutno fan shop nudi

SWRA
Dolaze ljepši dani. Ljepša budućnost. 

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- zeljeznicar1
- Kontakt:
drug, vjerovatno ni adzem jos uvijek ne zna hoce li ostati, momak je na probi...Minjore je napisao/la:@rodom s Mejtaša i ja se to pitam, tri dana uzastoopno pitam zna li iko ocel ostat Sahman,niko ne odgovara. Ko nije bio u fan shopu nek obavezno ode, stvari su fantasticne.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
@ZZtop10 Znam lafe, ali mozda neko od ljudi koji su blizi Klubu zna nesto vise. Imam osjecaj da ce utakmica protiv Viteza biti jedna od ljepsih sto se tice igre i rezultata,a Boga mi i stare dobre atmosfere na Jugu

Zašto misliš za atmosferu,ako može u pp?Minjore je napisao/la:@ZZtop10 Znam lafe, ali mozda neko od ljudi koji su blizi Klubu zna nesto vise. Imam osjecaj da ce utakmica protiv Viteza biti jedna od ljepsih sto se tice igre i rezultata,a Boga mi i stare dobre atmosfere na Jugu![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
Bas sam uzivao gledajuci ovaj klip.Odlicna kompilacija njegovih sjajnih golova i poteza.Momak zna da igra lopte, ne boji se duela, ima sjajan dribling i nadam se da ce uspjeti da nam to pokaze u narednim utakmicama.Volio bih ga vidjeti od pocetka u narednoj utakmici protiv Viteza na krilu zajedno sa Nuspahicem.adi93 je napisao/la:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- RezervniGolman
- Kontakt:
Pozdrav za fedeltafrotu,gia i aviamia. Tri spodinago sa željinog pdf-a

KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
šta nam je sa web stranicom, jel je ovo neko haknuo ili je server pao? samo crno
EDIT: ah, evo opet je online, očito se webmaster igrao

-
- Kontakt:
Crno bilo, jučer Dan žalosti.jestamaji je napisao/la:šta nam je sa web stranicom, jel je ovo neko haknuo ili je server pao? samo crno
Stanić sa najviše nastupa, uskoro veliki jubilej
http://fkzeljeznicar.ba/stanic-sa-najvi ... lej/11521/" onclick="window.open(this.href);return false;
Stana jos malo pa 200 nastupa.. Kad se sjetim njegovog gola u kupu protiv Veleza u 91.minuti, sezona 2009/2010,ubjedljivo njegov najdrazi pogodak.
Koja je ludnica tada bila sjecam se raja vec pocela izlaziti kad ga uvali Stana za prolaz...
" onclick="window.open(this.href);return false;Minjore je napisao/la:Stana jos malo pa 200 nastupa.. Kad se sjetim njegovog gola u kupu protiv Veleza u 91.minuti, sezona 2009/2010,ubjedljivo njegov najdrazi pogodak.
od 1.04 taj gol protiv Veleza
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.