Ako ovako bude možemo se Kipru samo naguzitiJoš nije poznato u kojem ćemo sastavu igrati, ali postoji mogućnost da to bude sljedećih 11: Begović, Vranješ, Šunjić, Lulić, Vršajević, Bešić, Sušić, Pjanić, Prcić, Džeko i Ibišević.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Nevjerovatno bi bilo da igramo s tim sastavom. A lijepo je najavio da više nećemo biti dizelaši..
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- sanlituncay
- Kontakt:
To je skoro identičan sastav onom koji je igrao utakmicu u kampu u četvrtak,samo je umjesto Avdije igrao Mujdža i to na krilu...Ibizevic je napisao/la:Ako ovako bude možemo se Kipru samo naguzitiJoš nije poznato u kojem ćemo sastavu igrati, ali postoji mogućnost da to bude sljedećih 11: Begović, Vranješ, Šunjić, Lulić, Vršajević, Bešić, Sušić, Pjanić, Prcić, Džeko i Ibišević.
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
- Principatus
- Kontakt:
Ja bih ovdje jos samo Sunjica izvadio i umjesto njega stavio Hadzica na stopera, to bi onda bilo to.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Nema nam spasa, gotovi smo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- sanlituncay
- Kontakt:
Samo je sreća što nam u goste ne dolazi Jan Kozak
Tu se pokazalo koliko Sajo zna ;D
Za razliku od drugih selektora ovaj ko da je u turbe bac'o
Matus Kozacik
Peter Pekarik
Jan Durica
Norbert Gyoember
Tomas Hubocan
Vladimir Weiss
Marek Hamsik
Juraj Kucka
Robert Mak
Viktor Pecovsky
Adam Nemec

Za razliku od drugih selektora ovaj ko da je u turbe bac'o

Matus Kozacik
Peter Pekarik
Jan Durica
Norbert Gyoember
Tomas Hubocan
Vladimir Weiss
Marek Hamsik
Juraj Kucka
Robert Mak
Viktor Pecovsky
Adam Nemec
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
- Goalgetter
- Kontakt:
Trenutno najbolji sastav sto imamo.Principatus je napisao/la:Ja bih ovdje jos samo Sunjica izvadio i umjesto njega stavio Hadzica na stopera, to bi onda bilo to.

- el-fighter
- Kontakt:
Ja danas procitah clanak ovdje na portalu gdje pise da ce poceti Susic umjesto Medunjanina i Vrsajevic umjesto Mujdze i kontam da je Pape to rekao, a kasnije na TV-u vidim kako on nije htio otkriti sastav za mec.
Svakako da nas Pape opet moze iznenaditi sa postavkom, ali mislim da cemo igrati barem sa jednim krilom (Lulic), a da ce Vedo opet glumiti drugo.
Svakako da nas Pape opet moze iznenaditi sa postavkom, ali mislim da cemo igrati barem sa jednim krilom (Lulic), a da ce Vedo opet glumiti drugo.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Re: Odg: Safet Sušić - Pape
gospodin hahatigar77 je napisao/la:Sušić: Nema razloga da se bojimo Kipra
I ne boji se niko Kipra, bojimo se tvojih genijalnih zamisli i taktičkih postavki, koje se izučavaju na psihijatrijskoj klinici, gmazoliki diletantu..
Možda sutra odlučiš da nam ne treba golman, jer tako dobijamo igrača više na terenu,možeš još nekog mutanta prodati preko repke.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Jel se neko zajebava ili on sutra fakat planira ovo poslati na teren ??Ibizevic je napisao/la:Ako ovako bude možemo se Kipru samo naguzitiJoš nije poznato u kojem ćemo sastavu igrati, ali postoji mogućnost da to bude sljedećih 11: Begović, Vranješ, Šunjić, Lulić, Vršajević, Bešić, Sušić, Pjanić, Prcić, Džeko i Ibišević.
Vranjes, Vrsajevic i Tinki od prve minute u pocetnih 11 ??
Do sad sam bio siguran, al od sutra dajem ruku u vatru da taj covjek nije dobar sekunde.
Sto nije uspio tokom ljetnog prijelaznog roka, sada ce pokusati u januaru. Dakle, do januara ova trojica su standardni.
Boze moj, je li moguce da se ovo radi od reprezentacije ??
Da igrac Freiburga grije klubu Vrsajevicu, a igrac Hoffenheima Vranjesu, covjeku koji uopste nema kluba. A da igraci Chieva i Zaragoze nemaju mjesta u reprezentaciji.
Je li moguce da covjek ne odustaje od ove nakaradne formacije sa 38 kreativaca na sredini terena i Lulicem na lijevom beku...
Pa posla te trebala kostati ta formacija, stvore nedokazni, tvrdoglavi.
A šta ako ne pošalje ovaj sastav na teren, hoćeš li ti javno priznati da nemaš pojma i da su tvoji motivi malo drugačiji.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako si se meni konkretno obratio, prosvijetli me o kakvim se to motivima radi ??Virtu4l je napisao/la:A šta ako ne pošalje ovaj sastav na teren, hoćeš li ti javno priznati da nemaš pojma i da su tvoji motivi malo drugačiji.
Ja zelim da za ovu zemlju igra ono najbolje sto imamo, i najboljih 11 igraca. Osim tog motiva, izvoli napisati drugi.
Ako ne bude, necu se izvniti, jer je sve ovo posljedica frustracije koju nam je u proslosti priredio, konkretno Nigerije koju mu nikad zaboraviti ni oprostiti necu.
Kakvi su tvoji motivi?
Kad se pisalo o pozivima za svjetsko govorio si da ne zasluzuju pozive Susic i kompanija. Kad su pozvani za Egipat, prisao si da je to samo da ih se proba, ali da ne treba da idu na SP. Kad su pozvani na SP, onda is pisao da ce biti tamo samo da zagriju klupu.
Ti nekome da pises o motivima.
Kad se pisalo o pozivima za svjetsko govorio si da ne zasluzuju pozive Susic i kompanija. Kad su pozvani za Egipat, prisao si da je to samo da ih se proba, ali da ne treba da idu na SP. Kad su pozvani na SP, onda is pisao da ce biti tamo samo da zagriju klupu.
Ti nekome da pises o motivima.
Tigar bravo.tigar77 je napisao/la:Sušić: Nema razloga da se bojimo Kipra
I ne boji se niko Kipra, bojimo se tvojih genijalnih zamisli i taktičkih postavki, koje se izučavaju na psihijatrijskoj klinici, gmazoliki diletantu..
Možda sutra odlučiš da nam ne treba golman, jer tako dobijamo igrača više na terenu,možeš još nekog mutanta prodati preko repke.

Moj motiv je uspjeh reprezentacije i plasmani na velika takmičenja. Sve dok ih ostvarujemo, ne brinem se
I da, Tino Sven Sušić zaslužuje poziv, igrao je dobro u ove 3-4 utakmice u kojima je dobio šansu, za razliku od nekih izvikanih nada bh fudbala.

I da, Tino Sven Sušić zaslužuje poziv, igrao je dobro u ove 3-4 utakmice u kojima je dobio šansu, za razliku od nekih izvikanih nada bh fudbala.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ma ja, bitno je učestovat', pravi luzerski mentalitet
A inače smo navikli da učestvujemo, pa su nam sad porasli apetiti 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A uspjeh ce definisati ko ??Virtu4l je napisao/la:Moj motiv je uspjeh reprezentacije i plasmani na velika takmičenja. Sve dok ih ostvarujemo, ne brinem se![]()
Oni koji su na svim anketama rekli da mu ne trebap roduziti ugovor ili covjek kojeg su Nigerijci iznenadili brzinom, a Brazil vrucinom ?
Luzerski je bilo NE ucestvovati nikako od postanka drzave do dolaska Safeta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.