Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 07 mar 2010, 14:35

^ Jedna od najboljih utakmica zadnjih godina hehe , Barcelona kiksala kada se ocekivalo da ce opet otici u vecu prednost , a ono obratno .. :roll: Evo jedan fin link sa hlovima :)

[youtube][/youtube]

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 07 mar 2010, 21:01

Raul drugi na vječitoj listi Primere po broju nastupa

Legendarni kapetan Real Madrida Raul Gonzalez upisao je u subotnjoj utakmici 25. kola Primere protiv Seville svoj 543. nastup u španjolskom prvenstvu...

Ušao je Raul u igru u 75. minuti umjesto Kake i tako se izjednačio na drugom mjestu vječite liste španjolskog prvenstva po broju nastupa s Eusebijom Sacristanom.

Podsjećamo, vodeći na ljestvici je Andoni Zubizaretta, bivši vratar Athletic Bilbaa, Barcelone i Valencije, koji je u najjačem razredu španjolskog nogometa upisao 622 nastupa.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 08 mar 2010, 12:40

Po pisanju španjolskog sportskog dnevnika AS, 22-godišnji napadač i dalje ima problema s kilom što će ga sigurno udaljiti od terena u srijedu. Također i iz nedjeljne ligaške utakmice protiv Valladolida.

Očekuje se da bi se Benzema na teren mogao vratiti 20. ožujka kada Real na Santiago Bernabeu dočekuje Sporting Gijon.

Prva utakmica osmine finala odigrana na Gerlandu završila je pobjedom domaćeg Lyona 1-0. Benzema je odigrao posljednjih 27 minuta tog susreta.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 08 mar 2010, 16:32

Ajd nije vam to belaj, bolje igrate bez Benzeme, a i bez Kake i Xabi Alonsa, dzaba Perez potrosi pare na njih, puno bolje i ljepse igrate sa Higuainom, Van der Vartom i Gutijem.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 mar 2010, 23:38

Romariooo je napisao/la:Ajd nije vam to belaj, bolje igrate bez Benzeme, a i bez Kake i Xabi Alonsa, dzaba Perez potrosi pare na njih, puno bolje i ljepse igrate sa Higuainom, Van der Vartom i Gutijem.
Ne slažem se za Alonsa on je bitna karika u našoj igri,a Higuainu treba pod hitno novi ugovor dati najmanje 7 milja godišnje :roll: :roll: skonto je da može toliko dobit pa je odbio prvu ponudu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 08 mar 2010, 23:40

LBJ MVP je napisao/la: Ne slažem se za Alonsa on je bitna karika u našoj igri,a Higuainu treba pod hitno novi ugovor dati najmanje 7 milja godišnje :roll: :roll: skonto je da može toliko dobit pa je odbio prvu ponudu
svojim igrama higuain je zasluzio mozda cak i vise
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 mar 2010, 23:41

Mirza_Hordas je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la: Ne slažem se za Alonsa on je bitna karika u našoj igri,a Higuainu treba pod hitno novi ugovor dati najmanje 7 milja godišnje :roll: :roll: skonto je da može toliko dobit pa je odbio prvu ponudu
svojim igrama higuain je zasluzio mozda cak i vise
Svakako Primera 16 golova=18 utakmica ova sezona,prošla sezona 1. asistent i strijelac da ne bi njega možda bi čak morali igrati Euroligu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 08 mar 2010, 23:42

LBJ MVP je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:Ajd nije vam to belaj, bolje igrate bez Benzeme, a i bez Kake i Xabi Alonsa, dzaba Perez potrosi pare na njih, puno bolje i ljepse igrate sa Higuainom, Van der Vartom i Gutijem.
Ne slažem se za Alonsa on je bitna karika u našoj igri,a Higuainu treba pod hitno novi ugovor dati najmanje 7 milja godišnje :roll: :roll: skonto je da može toliko dobit pa je odbio prvu ponudu
Odbio je on bgm 2-3 puta novi ugovor, upurno traži da mu plata bude ista kao i Benzemi i opravdano je traži i akb i dobiće je, ne treba štediti na njemu. Samo se nadam da Benzema neće biti propala invensticija i da će konačno početi igrati kako zna i umije.
Strauss Junior

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 09 mar 2010, 00:30

Ne želim da ovo ispadne kao provokacija, ali mislim da je Benzema nafuran tip i jedna ortodoksna seljacina koja se nije snasla u velikom klubu kakav je Real, jer je na pocetku godine prigovarao sto ponekad sjedi na klupi dok igra veliki Raul. Iako mi svi znamo da je Raulovo vrijeme proslo, takve izjave moze davati samo moron, jer umjesto da suti i dokazuje se na terenu, ta seljacina se odma drznula da proziva covjeka koji je jedan od najbolji napadaca u istoriji fudbala, dijete Reala i koji se u ovim godinama vise trudi od tog nabrijanog Benzeme. Bio mi je drag igrac, al sad kakav je u Realu to je katastrofa i ne vjerujem da ce ikada biti nesto posebno od njega jer ima onaj sindrom da mora biti glavni.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 09 mar 2010, 00:36

Romariooo je napisao/la:Ne želim da ovo ispadne kao provokacija, ali mislim da je Benzema nafuran tip i jedna ortodoksna seljacina koja se nije snasla u velikom klubu kakav je Real, jer je na pocetku godine prigovarao sto ponekad sjedi na klupi dok igra veliki Raul. Iako mi svi znamo da je Raulovo vrijeme proslo, takve izjave moze davati samo moron, jer umjesto da suti i dokazuje se na terenu, ta seljacina se odma drznula da proziva covjeka koji je jedan od najbolji napadaca u istoriji fudbala, dijete Reala i koji se u ovim godinama vise trudi od tog nabrijanog Benzeme. Bio mi je drag igrac, al sad kakav je u Realu to je katastrofa i ne vjerujem da ce ikada biti nesto posebno od njega jer ima onaj sindrom da mora biti glavni.
Da makar zna igrat' kao npr. Ronaldo, pa da ima razloga biti bezobrazan ... a ustvari prosječan igrač, Higuain je za njega doktor nauka, da je imao malo više sreće mogao je postići i hattrick protiv Seville, stativa, prečka i još par šansi. Takođe bitna razlika između Benzeme i Pipite je da Benzema upropasti priliku koju mu "namjeste", dok se Higuain za većinu svojih prilika sam izbori svojim trudom, i šteta što nije postigao još koji gol sad u subotu, igrači poput njega su prava rijetkost danas.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

el_fenomeno
Kontakt:

Post Postao/la el_fenomeno » 09 mar 2010, 02:52

Romariooo je napisao/la:Ne želim da ovo ispadne kao provokacija, ali mislim da je Benzema nafuran tip i jedna ortodoksna seljacina koja se nije snasla u velikom klubu kakav je Real, jer je na pocetku godine prigovarao sto ponekad sjedi na klupi dok igra veliki Raul. Iako mi svi znamo da je Raulovo vrijeme proslo, takve izjave moze davati samo moron, jer umjesto da suti i dokazuje se na terenu, ta seljacina se odma drznula da proziva covjeka koji je jedan od najbolji napadaca u istoriji fudbala, dijete Reala i koji se u ovim godinama vise trudi od tog nabrijanog Benzeme. Bio mi je drag igrac, al sad kakav je u Realu to je katastrofa i ne vjerujem da ce ikada biti nesto posebno od njega jer ima onaj sindrom da mora biti glavni.
upravo. Meni je extra bio drag dok je igrao u Lyonu, zbog stila igranja podsjeca na Ronalda(jednog i jedninog) nevjerovatno .. Sad kako je dosao u Real nikako nije ispunio ocekivanja.. Mozda bi bilo najbolje kad bi ga Real posudio koju sezonu i onda ga vratiti ...

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 09 mar 2010, 15:57

I ja imam isto mišljenje najbolje bi ga bilo tušnut SAF-u za nešto love ili mijenjati za Evansa

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 09 mar 2010, 16:07

mjenajti benzemu za evansa :roll: salis se, zar ne?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 mar 2010, 16:14

Imate i vi jednog Benzemu i ortdoksnu seljacinu porijeklom od Brckog koji isto nije ispunio ocekivanja.Zato tisu-misu ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 09 mar 2010, 16:19

Wolverine je napisao/la:mjenajti benzemu za evansa :roll: salis se, zar ne?
Ne Evans je dobar mladi igrač na poziciji koja nam treba,a napadač nam ne treba(pogotovo ne napadač poput Benzeme)jer smo 2. najefikasnija ekipa Evrope nakon Dinama

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 09 mar 2010, 20:06

Kakav crni Evans :? A Benzema ce se dokazati...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 09 mar 2010, 20:33

LBJ MVP je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:mjenajti benzemu za evansa :roll: salis se, zar ne?
Ne
Salis salis! :lol: Kes za Benzemu ili neka druga razmjena mozda stigne kao ponuda Realu, ali konkretno ova razmjena ne dolazi u obzir.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 10 mar 2010, 00:39

harishp je napisao/la:
Imate i vi jednog Benzemu i ortdoksnu seljacinu porijeklom od Brckog koji isto nije ispunio ocekivanja.Zato tisu-misu ;)
Jel mislis na onog "seljacinu" iz Bijeljine koji vam ga je zavalio u el classicu, i koji je prije Barce igrao u nizu velikih klubova (Ajax, Juventus, Inter) i tamo se poprilicno dobro snalazio
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 10 mar 2010, 17:25

Ljudi,volim Real i sve to ali on veceras ispada :( :(
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Lara
Kontakt:

Post Postao/la Lara » 10 mar 2010, 19:29

Nail for Real je napisao/la:Ljudi,volim Real i sve to ali on veceras ispada :( :(
Ne siri pesimizam ... nece ispasti :D
I dok spavam, tebe sanjam
Samo ti si, u srcu mom !

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.