BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Mozeli neko dat odgovor koji SAT. kanali ce prenositi BiH-Kipar, hvala.
http://liveonsat.com/today.php?start_dd ... _yyyy=2014" onclick="window.open(this.href);return false;bekim99 je napisao/la:Mozeli neko dat odgovor koji SAT. kanali ce prenositi BiH-Kipar, hvala.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Neznam ko je to kuko,ja samo znam da sam ja uvjek reko da trebaju bit zatvorenog tipa ko i u svakoj drugoj ozbiljnoj reprezentaciji !!! Navijaci dolaze na utakmice,a trening je zato tu da se priprema za utakmicu i ozbiljno shvate kvalifikacije !!!Virtu4l je napisao/la:A prije pet dana kukali jer su treninzi zatvorenog tipa
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Ovo u vezi ovog treninga, svako drugacije vidi. Hajmo malo gledati pozitivno stvari. Mozda su nasi spremni fakticki za utakmicu i taj trening otvorenog tipa ce biti vise za opustenje i psihologiju, zezanciju i te stvari a ne na neko uvjezbavanje. Nadam se da ce doci dosta raje i da im se samopouzdanje "vrati". Nisu svi zaboravili Nigeriju, svjesni su toga i oni, ne znam da li karata ima jos u prodaji, ali brat je na radiju valjda cuo sinoc da je ostalo kako u Sarajevu, tako i u Zenici.
P.S Kipar dobijamo bio trening otvorenog ili zatvorenog tipa.
__________________________________________________________________________________________________
Bosna i Hercegovina 4:0 Kipar
P.S Kipar dobijamo bio trening otvorenog ili zatvorenog tipa.
__________________________________________________________________________________________________
Bosna i Hercegovina 4:0 Kipar
Svakako je svemirska glupost da posljednji,dakle najvazniji,trening bude neka sprdancija.Otvoreni trening je trebao biti neki od proslih dana a ovaj veceras nikako.
Ali razuijem ih,imaju problema da prodaju 7000 ulaznica,do sada ih nisu uspjeli prodati sto se nije desilo ne pamtim od kad.
Ali razuijem ih,imaju problema da prodaju 7000 ulaznica,do sada ih nisu uspjeli prodati sto se nije desilo ne pamtim od kad.
O tome i pricam..Nigerija, Nigerija..Rusilac je napisao/la:Svakako je svemirska glupost da posljednji,dakle najvazniji,trening bude neka sprdancija.Otvoreni trening je trebao biti neki od proslih dana a ovaj veceras nikako.
Inace za susret s Kiprom sudije iz Ukrajine (hajd dobro im je pobijegli od rata), a jesu li (dole u dnu) za stadion Bilino Polje ovo stavili sliku Koseva
- Evolution87
- Kontakt:
marakana u bgFliX je napisao/la:O tome i pricam..Nigerija, Nigerija..Rusilac je napisao/la:Svakako je svemirska glupost da posljednji,dakle najvazniji,trening bude neka sprdancija.Otvoreni trening je trebao biti neki od proslih dana a ovaj veceras nikako.
Inace za susret s Kiprom sudije iz Ukrajine (hajd dobro im je pobijegli od rata), a jesu li (dole u dnu) za stadion Bilino Polje ovo stavili sliku Koseva![]()
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Nije ovo ni Kosevo ni Bilino,pitaj boga koji su ovo stadion staviliFliX je napisao/la:O tome i pricam..Nigerija, Nigerija..Rusilac je napisao/la:Svakako je svemirska glupost da posljednji,dakle najvazniji,trening bude neka sprdancija.Otvoreni trening je trebao biti neki od proslih dana a ovaj veceras nikako.
Inace za susret s Kiprom sudije iz Ukrajine (hajd dobro im je pobijegli od rata), a jesu li (dole u dnu) za stadion Bilino Polje ovo stavili sliku Koseva![]()
Eto,Marakana,pa jesu li nas mogli vise uvrijedit.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 08 sep 2014, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
Bubnjaš i ti ga znaš bubnut, sve ulaznice što su puštene u prodaju su prodane
DD
Hajde pisi sa pravim nickom.Burundi je napisao/la:Bubnjaš i ti ga znaš bubnut, sve ulaznice što su puštene u prodaju su prodane
I nisu sve ulaznice prodate,tapkarosi bi sutra mogli bankrotirat.
Smaknut sam zbog trollova poput virtuala i ostalih
Kažem ti da će BP biti puno sutra, iz prve ruke info.
DD
Nema Salatica pa raje nece da gleda ove ostaleRusilac je napisao/la:Svakako je svemirska glupost da posljednji,dakle najvazniji,trening bude neka sprdancija.Otvoreni trening je trebao biti neki od proslih dana a ovaj veceras nikako.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Jašta će nego biti.Burundi je napisao/la:Smaknut sam zbog trollova poput virtuala i ostalih
Kaze mi brat da je sinoc na radiju sluso da se sve karte nisu 100% prodale. Naglaseno da se nisu sve rasprodale ni u Sarajevu ni u Zenici. Eh sad mozda je danas raja kupila kad je cula da je ostalo karata, ali.. nije bilo redova kao nekad
Ma bice blizu punog stadiona ali karata je i danas bilo u prodaji.
Sigurno ni broj,ni struktura navijaca ni atmosfera nece bit ni blizu kao prije.Vecina onih "stalnih"nece na utakmicu.
Pa sta mislite zasto se karte nisu prodale za jedan dan kao i uvijek.
Svi oni koji imaju namjeru ici a nemaju kartu nek se ne sekiraju,imat ce ih po istoj cijeni ili pet maraka skuplju na dan utakmice.Slobodno smijete krenuti bez ulaznice.
Sigurno ni broj,ni struktura navijaca ni atmosfera nece bit ni blizu kao prije.Vecina onih "stalnih"nece na utakmicu.
Pa sta mislite zasto se karte nisu prodale za jedan dan kao i uvijek.
Svi oni koji imaju namjeru ici a nemaju kartu nek se ne sekiraju,imat ce ih po istoj cijeni ili pet maraka skuplju na dan utakmice.Slobodno smijete krenuti bez ulaznice.
- Goalgetter
- Kontakt:
Atmosfera ce skoro kao i uvijek da bude. Sigurno nakon razocarenja na SP, malo ce i da 'splahne'' atmosfera, ali u toku kvalifikacija opet ce da se digne euforija, kao i uvijek. Protiv Belgije se vec moze ocekivati ludnica, mada ne sumnjam da ce i protiv Kipra biti puno BP.
- Nerminovic
- Kontakt:
Nema euforije. Vidi se iz Danske. 
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Consigliere
- Kontakt:
Kako na UEFA besplatno prosiri Bilino za 40 000 mjestaFliX je napisao/la:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- IlPrincipe
- Kontakt:
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ovo je photoshop. Znam da ima smoga u Zenici ali nema ga bas toliko.IlPrincipe je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: bordocrveni, Proximic, Sheyi, xinxee i 29 gostiju.