FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
hoce li biti danas tekma sa slavijom ili ne? Nevjerujem da je sutra jer je dan zalosti pa ako moze nek neko provjeri dali je danas? pozzz
-
- Kontakt:
Kako se danima ništa ne dešava, naletih na ovo iz istorije. Nisam ni ja znao baš sve ove detalje o Jošku. Možda je bilo ovdje, ali nije loše za ponoviti. Uvijek treba imati na umu s kim imamo posla. Ukucati radio sarajevo umjesto zvjezdica.
http://www.****.ba/novost/5451 ... -domorocki" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.****.ba/novost/5451 ... -domorocki" onclick="window.open(this.href);return false;

-
- Kontakt:
sutra je tekmadroba je napisao/la:hoce li biti danas tekma sa slavijom ili ne? Nevjerujem da je sutra jer je dan zalosti pa ako moze nek neko provjeri dali je danas? pozzz
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Sutra nema utakmice sa Slavijom...da se teren ne bi unistio i da budemo svjeziji nema potrebe z atekmom....nasi danas igrali utakmicu izmedju sebe ekipe vodili memic i hidic treneri..uglavnom pobijedili su nasa kao prva ekipa 3 2...golove dali varea nedo i bucan a za drugu ekipu oba nuspahic....dobro se igralo atmosfera strasna na treningu :DD hajde zeljooo...i izgleda da cemo igrati sa kosoricem i eldarom protiv viteza na stoperskim pozicijama
Kada je sledeći trening?tmtmtmtm je napisao/la:Sutra nema utakmice sa Slavijom...da se teren ne bi unistio i da budemo svjeziji nema potrebe z atekmom....nasi danas igrali utakmicu izmedju sebe ekipe vodili memic i hidic treneri..uglavnom pobijedili su nasa kao prva ekipa 3 2...golove dali varea nedo i bucan a za drugu ekipu oba nuspahic....dobro se igralo atmosfera strasna na treningu :DD hajde zeljooo...i izgleda da cemo igrati sa kosoricem i eldarom protiv viteza na stoperskim pozicijama
Njih dvojica bi mogli igrati na stoperskoj poziciji,jer napadamo protiv objektivno slabije ekipe. U vezi bi trebal biti Amir,Dado,Tomo,krila Bucan i Memija,u napadu Bajic i Turkovic. Tu se mnogo mijenja ako Dado ne bude spreman. Jos ozbiljno se moze racunati na Vareu umjesto Bucana. A i Jug ce ponovo u elementu biti

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Sutra nema utakmice sa Slavijom jer je sutra dan zalosti.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Imaš jednog viskaMinjore je napisao/la:Njih dvojica bi mogli igrati na stoperskoj poziciji,jer napadamo protiv objektivno slabije ekipe. U vezi bi trebal biti Amir,Dado,Tomo,krila Bucan i Memija,u napadu Bajic i Turkovic. Tu se mnogo mijenja ako Dado ne bude spreman. Jos ozbiljno se moze racunati na Vareu umjesto Bucana. A i Jug ce ponovo u elementu biti![]()

ma bit ce zanimljivo hocemol igrat 4-3-3 ili 4-4-2, ja mislim da ce adzem sa bajicem i nedom u napadu zaigrat jer je to zadnju dobro funkcionisalo

znači nuspahić konačno trenira kako treba, igra lopte?
Stanicu nije u pitanju nikakva povreda, imao je operaciju koljena prije 6 godina i sad svake 3 godine mora primati neke injekcije i u toku tog tretmana pauzira 5-6 dana.
FKŽ !
- Camoranesi
- Kontakt:
Je li potpisao Šahman, ako nije zna li neko kad potpisuje i hoće li uopšte potpisati?
Po meni, bilo bi to dobro pojačanje za nas..
Po meni, bilo bi to dobro pojačanje za nas..
Ja ti dajem sve - dušu, tijelo i srce cijelo, jer ludo volim te!
1921
1921
Hvala Murinho na ispravci, samo izbaci Amira s te liste. Eh taj Sahman, ocel nam neko dati odgovor ostaje li ?
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Hoce li biti bar trening sutra i u koliko ?
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Ljudi jel se još uvjek može uclanit?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moze se jos uclaniti svakim radnim danom do 17h..
Na zapadu i uz stepenice,ugl ima oznaka nmž se fuliti..
Na zapadu i uz stepenice,ugl ima oznaka nmž se fuliti..

19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
-
- Kontakt:
Je li ovo u nas dan žalosti ovdje. Nigdje nikog cijeli dan. Dešava li se šta?
U zadnje vrijeme nas baš slabo ima na forumu ne znam šta je raji, vjerovatno uzeli reprezentativnu pauzu!rodom s Mejtaša je napisao/la:Je li ovo u nas dan žalosti ovdje. Nigdje nikog cijeli dan. Dešava li se šta?

@rodom s Mejtaša i ja se to pitam, tri dana uzastoopno pitam zna li iko ocel ostat Sahman,niko ne odgovara. Ko nije bio u fan shopu nek obavezno ode, stvari su fantasticne.
- invincible1921
- Kontakt:
Joj kako je dosadno cekat ovu pauzu, a kad samo pomislim koliko ce trajat ova zimska odma mi lose bude 

=\_1921_/=
- diplomatija
- Kontakt:
Da hoce vise doci ta subota, predugo ova pauza..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.