ovdije nisam moderator, ali bi volio da mi pokazes gdje i kada sam boldovano nametao pogotovu sto je moj stav veoma poznat i jos samo ovaj off topic za koji se duboko izvinjavam - kazu da se prijatelji poznaju u nevolji pa ako hoces poslaji mi na pp sta je to turska uradila za BiH u ratu, a sto nije daleko vise uradilo cc 10-tak zemalja koje nisu smatrane nekim prijateljima BiHKobe Bryant je napisao/la:Turska jeste bila okupator i agresor prije 500 god i sada je vrlo prijateljska zemlja .nerminh74 je napisao/la:kakav bosnjo on je poturicaisx je napisao/la:Ubi ih Preldzic bosnjo.
ja ne znam kako se neko moze veseliti njegovim kosevima
u stvari kada bolje razmislim to su isti oni koji prizivaju tursku, a ona kao svaki okupator
Srbija je izvrsila agresiju i genocid prije 20 god i dan danas rovari i pravi nered putem politike.
Hrvatska je izvrsila manju agresiju i pojedinacni genocid i prisvaja sve sto joj trbeba putem politike i putem konzuma i sl.
Molim te ne nameci vecini da navija i podrzava agresore i genocidase koji ni dan danas ne misle dobro Bosni i Hercegovini nego je iznutra urusavaju.

a sada nam redovno kradu igrace kao veliki prijatelji pa sinoc imali 2 bosanca - pizdoglua i osmana