NK Široki Brijeg
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Odakle vam uopce da je iz Širokog? Em sto prica ekavicom, em sto nagadja.
...Život za Široki...
NEBOJTE SE KUPICE MIRKO U PRIJEDORU, A MI SMO JAD OD EKIPE NIKAD VISE NA PECARU, IDEM SAMO NA KOSARKU JER TO SU IDOLI SIROKOG,GRGAT,SPRALJA, MASON,PULJKO, STEMBERGER ,COLAK,RUZIC,PLANINIC,NALETILIC,MILEKOVIC,SIRISEVIC I RAMLJAK.
-
- Kontakt:
u Prijedoru se ne kupuje...capelo111 je napisao/la:NEBOJTE SE KUPICE MIRKO U PRIJEDORU, A MI SMO JAD OD EKIPE NIKAD VISE NA PECARU, IDEM SAMO NA KOSARKU JER TO SU IDOLI SIROKOG,GRGAT,SPRALJA, MASON,PULJKO, STEMBERGER ,COLAK,RUZIC,PLANINIC,NALETILIC,MILEKOVIC,SIRISEVIC I RAMLJAK.

Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Sretno ti bilo i sirok ti put bio, i tebi i svakom ''navijacu'' Širokog Brijega koji nakon jednog zasluzenog domaceg poraza druge ekipe na tablici i jesenskog prvaka drzave pise nebuloze.capelo111 je napisao/la:NEBOJTE SE KUPICE MIRKO U PRIJEDORU, A MI SMO JAD OD EKIPE NIKAD VISE NA PECARU, IDEM SAMO NA KOSARKU JER TO SU IDOLI SIROKOG,GRGAT,SPRALJA, MASON,PULJKO, STEMBERGER ,COLAK,RUZIC,PLANINIC,NALETILIC,MILEKOVIC,SIRISEVIC I RAMLJAK.

Ne brini za ostatak publike. Ja cu doci i u dvoranu i na stadion, bili zadnji, ili prvi. Uvijek. Srecom ima nas jos.
...Život za Široki...
Ovaj "idiot" obično ovako samo buba, piše gluposti. Uvijek mu je u glavi teorija zavjere. Kad Široki pobjeđuje onda kupuju, kad gube nemaju pojma to je tako. Kao što SB fidelis reče. Sreća ima nas koji su stalno tu a takvi kao ti ste prolazni tražite sreću negdje drugo.rudarprijedor je napisao/la:u Prijedoru se ne kupuje...capelo111 je napisao/la:NEBOJTE SE KUPICE MIRKO U PRIJEDORU, A MI SMO JAD OD EKIPE NIKAD VISE NA PECARU, IDEM SAMO NA KOSARKU JER TO SU IDOLI SIROKOG,GRGAT,SPRALJA, MASON,PULJKO, STEMBERGER ,COLAK,RUZIC,PLANINIC,NALETILIC,MILEKOVIC,SIRISEVIC I RAMLJAK.
Siroki je izgubio tri zaredom utakmice, a ne jednu te propustio priliku da bude prvi,protiv Zrinskog i Slavije su imali sve uvjete pa izgubili i uz to primili 9 golova, ocito nesto nestima , ja vas pitam kako mislite da Siroki pobjedi u Tuzli i Sarajevu kad nije tamo, i jos nesto rijec idiot je za baniranje, tako samo pricaju balavci koji nisu punoljetni.
bravo ti znas sastav sirokog, sto bi kupovali tekmu u prijedoru, rudar nema para da golmanu kupi carape kad su igrai na grbavici imao je 6 boja na nogama, ako ste ista od ekipe dobicete posteno ako ne onda sta cete u evropi ikakocapelo111 je napisao/la:NEBOJTE SE KUPICE MIRKO U PRIJEDORU, A MI SMO JAD OD EKIPE NIKAD VISE NA PECARU, IDEM SAMO NA KOSARKU JER TO SU IDOLI SIROKOG,GRGAT,SPRALJA, MASON,PULJKO, STEMBERGER ,COLAK,RUZIC,PLANINIC,NALETILIC,MILEKOVIC,SIRISEVIC I RAMLJAK.
I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!! the ' ❶❾❽❼
-
- Kontakt:
ma pusti ovog kretena ne vjerujem ja da je on navijač širokog,nemoj ići na nogomet ko te ****,jedan više manjecapelo111 je napisao/la:NEBOJTE SE KUPICE MIRKO U PRIJEDORU, A MI SMO JAD OD EKIPE NIKAD VISE NA PECARU, IDEM SAMO NA KOSARKU JER TO SU IDOLI SIROKOG,GRGAT,SPRALJA, MASON,PULJKO, STEMBERGER ,COLAK,RUZIC,PLANINIC,NALETILIC,MILEKOVIC,SIRISEVIC I RAMLJAK.
-
- Kontakt:
pufff šta je ovo hrgović u širokom,iako mi nije drag igrač,ipak je bio kapetan hajduka,igrač dinama...
Sto ti nije drag?? Sto je igrao za BiH mozda?
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic
nemoze biti na odmet nikako Hrgović...valjat ce on pravo..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
zbog toga što je prešao u dinamo...Brane je napisao/la:Sto ti nije drag?? Sto je igrao za BiH mozda?
Haha dobar razlog. Ali nije direktno presao nego preko JEF Uniteda pa mu oprastam. Nisam znao da je igro za Wolfsburg. Mora da se dobro pokazao pa ovi kontali nisu losi ovi igraci iz BiH pa kupili Dzeku i Mismovica 

Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic
Mirko je iz Širokog otišao u Wolf.. za tada jednu od vecih cifri cinimi se 300 000€ ne znam u kakvoj je sada kombinaciji, ali sigurno jedan takav igrač nije za baciti, ako je istinaBrane je napisao/la:Haha dobar razlog. Ali nije direktno presao nego preko JEF Uniteda pa mu oprastam. Nisam znao da je igro za Wolfsburg. Mora da se dobro pokazao pa ovi kontali nisu losi ovi igraci iz BiH pa kupili Dzeku i Mismovica
Svakako da nije za bacit. Cak ako udje u formu volio bi ga vidjet opet kao ljevi bek protiv Svedjana.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Cega bolan, Hrgovic je otisao iz Širokog u Wolfsburg za nekih 800 000 eura. Ne volim ga, al eto, ako ce pridonijeti konacno nekoj vecoj stabilnosti obrane i srazmjeru, neka ga, ne moze biti na odmet ukoliko dodje u neku formu, al haj i to docekaj...ljutinar je napisao/la:Mirko je iz Širokog otišao u Wolf.. za tada jednu od vecih cifri cinimi se 300 000€ ne znam u kakvoj je sada kombinaciji, ali sigurno jedan takav igrač nije za baciti, ako je istinaBrane je napisao/la:Haha dobar razlog. Ali nije direktno presao nego preko JEF Uniteda pa mu oprastam. Nisam znao da je igro za Wolfsburg. Mora da se dobro pokazao pa ovi kontali nisu losi ovi igraci iz BiH pa kupili Dzeku i Mismovica
...Život za Široki...
u kojoj li ste mu kafani racun otvorili

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
siroki je dobra ekipa uvjek kad dodju nama u goste ugodno mi je bilo gledat , al tesko ce do titule , imaju teska gostovanja rudar , sloboda , velez , sarajevo , leotar , travnik , zvjezda , hm.. ako ne pobijede rudar teskoo al nista nijhe nemoguce vidjecemo meni je drag klub
-
- Kontakt:
najgore sad će ispasti barišić iz sastava,a ima mnogo gorih od njega(topić,ćutuk,martinović)kristian je napisao/la:siroki je dobra ekipa uvjek kad dodju nama u goste ugodno mi je bilo gledat , al tesko ce do titule , imaju teska gostovanja rudar , sloboda , velez , sarajevo , leotar , travnik , zvjezda , hm.. ako ne pobijede rudar teskoo al nista nijhe nemoguce vidjecemo meni je drag klub
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Hrasno15, Necto i 123 gosta.