BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BiH - Kipar

Pobjeda
199
77%
Neriješeno
17
7%
Poraz
43
17%

Ukupno glasova: 259

bordobijeli
Kontakt:

Re: BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar

Post Postao/la bordobijeli » 08 sep 2014, 00:27

veceras sam gledao srbiju i ako oni nisu tema htio bi povuci neku paralelu s nasom reprezentacijom .srbija ima toliko dobri igraca al jednostavno nemaju tim i duh u reprezentacijipa ni atmosferu oko repke ,danas su igrali s francuskom poluprazan stadion ,malo malo zvizduci osim kolarova i ivanovica ostalo nikad se ne zna ko ce igrati jednostavno nisu još izgradili tim ,ovo sam napiasao radi usporedbe mi imamo mozda i lošije igrace al izgradili smo ekipu zna se ko sta radi i kako ,imamo podrsku publike jednostavno nacija voli zmajeve i to je ono najljepše od svega . bez obzira sto se na ovom forumu uglavnom trazi dlaka u jajetu i pljuje se i kritikuje .al svako normalan treba biti ponoan na našu reprezentaciju i selektora i igrace i sve ,idemo dobit taj kipar i laganao krenuti ka ep :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 08 sep 2014, 00:30

Al zato komšije Šiptari danas 2x pobijediše :rol:
Kosovo - Oman 1-0
Portugal - Albanija 0-1
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 08 sep 2014, 00:32

Ma dobro ova utakmica Srbima ne ulazi u zbir svakako...Francusku i ne računamo ona igra samo reda radi,jer je domaćin...
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 08 sep 2014, 00:41

sanlituncay je napisao/la:Ma dobro ova utakmica Srbima ne ulazi u zbir svakako...Francusku i ne računamo ona igra samo reda radi,jer je domaćin...
nisu oni bitni ja sam njih uzeo samo za primjer i usporedbu s nama .

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 08 sep 2014, 00:58

Gled'o sam i ja Srbiju i skontao koliko smo sretni sto imam Bilino, dobar travnjak, pune tribine i onu atmosferu :thumbup:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 08 sep 2014, 01:02

Consigliere je napisao/la:Gled'o sam i ja Srbiju i skontao koliko smo sretni sto imam Bilino, dobar travnjak, pune tribine i onu atmosferu :thumbup:
Definitivno,bolji travnjak i uopste bolje uredjen teren ne postoji u ovom dijelu Evrope.
Bilino polje ima bolji travnjak i od Maksimira,Ljudskog vrta i od stadiona u Ljubljani.Ostale da i ne spominjem.

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 08 sep 2014, 01:12

Rusilac je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Gled'o sam i ja Srbiju i skontao koliko smo sretni sto imam Bilino, dobar travnjak, pune tribine i onu atmosferu :thumbup:
Definitivno,bolji travnjak i uopste bolje uredjen teren ne postoji u ovom dijelu Evrope.
Bilino polje ima bolji travnjak i od Maksimira,Ljudskog vrta i od stadiona u Ljubljani.Ostale da i ne spominjem.
I jos ako sad ne smaknu Smajlovića na izborima,sljedeća faza je :
:bih:
slika

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 08 sep 2014, 01:32

sanlituncay je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:
I jos ako sad ne smaknu Smajlovića na izborima,sljedeća faza je :
:bih:
slika
Kao prvo na ovim izborima se ne bira nacelnik, kao drugo Huso odlazi u penziju poslije ovog mandata (hvala Bogu)
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 08 sep 2014, 01:34

Pa ako grohne SDA u Zenici grohno ti je i Huso.... O tome se radi :D Džaba ti ako si načelnik,a stranka ti prestane biti faktor odlučivanja u gradu :D

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 08 sep 2014, 01:47

sanlituncay je napisao/la:
FliX je napisao/la:Joj neko rece iznad bice ovo izjednacena grupa :D Jarane, Belgiji i nama boda niko uzet nece, jedino cemo izmedjuse jedni drugima bod-ove uzimat.. Ja garantujem da ce biti utakmica gdje npr Vels pobijedit Izraela u gostima, a odigra nerjeseno sa Izrealom kuci i sa Kiprom u gostima.. sve u svemu rasipat ce se bodovi, tako da ce na kraju drugi bjezat trecem 8-10 bodova ;)

Sta se po njihovim forumima pise za nas.. plasel nas se?
Belgijski selektor kaze da se vise boji taktičkih poteza Papeta,nego publike na Bilinom Polju.. Čak belgijski printani mediji misle da će to biti partija šaha... otprilike kao Bobi Fišer i Gari Kasparov :kafa:
Cim oni pominju publiku na Bilinom Polju, znaci ostalo je njima u sjecanju sve :D

P.S Nije Kasparov, Boris Spasky :D

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 08 sep 2014, 03:41

Ma vala znam da je wels opasan a izrael pogotvo, al ovaj sistem takmicenja me podsjeca na eurobasket ...znaci kompletan idot moras bit da ne prodjes dalje. Sve i da treci budemo nije to taj baraz koji smo igrali, tu ce bit nidje veze ekipe nema vise portugala,francuza,ceha itd...
=\_1921_/=

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 sep 2014, 04:17

sanlituncay je napisao/la:Al zato komšije Šiptari danas 2x pobijediše :rol:
Kosovo - Oman 1-0
Portugal - Albanija 0-1
I jos gravce kaze nije Makedonac :lolno:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 08 sep 2014, 05:14

Head je napisao/la:Ja odgovorno tvrdim da dobijemo sve utakmice u grupi, kako kuci tako i na strani da bi opet raja tjerala Susica i pojedine igrace.
Upravu si! Ali isto tako ima i onih koji ga coravo brane i da izgube sve tekme u ovim kvalifikacijama opet bi rekli da ostane na klupi jer ipak "Pape nas je odveo na prvo veliko takmicenje". Ja sam jedan od prvih koji kritikuje Susica ali kad smatram da ima razloga za to. U pocetku ovih kvalifikacija je sve uradio kako treba. Preselio je repku u novi trening centar. Pozvao je Pricica iako je mali dao nezrelu izjavu da se oprasta od repke. A i pozvao je dva mladica iz nase kukuruz lige da uradi svoj dio nebil malo digno nasu ligu. Iako je jasno da bi imali i problema nosit se sa timovima poput Lichtensteina da ti igraci iz domace lige imaju vazne uloge u timu. Glavi test ce biti tek u utorak, i ako dobijemo Kipar mslim da se nema nesto ozbiljno zamjerit Susicu na pocetku ovih kvalifikacija.

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 08 sep 2014, 08:22

harishp je napisao/la:
sanlituncay je napisao/la:Al zato komšije Šiptari danas 2x pobijediše :rol:
Kosovo - Oman 1-0
Portugal - Albanija 0-1
I jos gravce kaze nije Makedonac :lolno:
De živ bio zovi Virtuala da ti prevede,šta sam napisao :rol: Jer ti fakat ne možeš skontat sam :rol:
Da čitaš k'o što ne čitaš,onda bi skonto da sam se nadovezao na post iznad,gdje bordobijeli opisuje situaciju u repki Srbije sa našom,tj kako ne mogu ništa i pored toliko kvalitetnih igrača! I ja sam samo dodao da su njihove komšije šiptari 2x pobijedili :D Pošto Srbi sad graniče sa šiptarskom državom Kosovo ali isto tako i sa Albanijom na onom južnom dijelu,šire područje Vranja!

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 08 sep 2014, 08:35

Ima li ko kartu za utakmicu BiH-Kipar "Sjever" po razumnoj cijeni .Nisam uspijo sinu kupiti kartu a volio bi da ide sa nama na utakmicu.Unaprijed hvala.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 sep 2014, 10:52

calcio je napisao/la: p.s. Bale je preeeeeecjenjen. ;)
Jako brzo ces se uvjeriti u svoje pogreske. Ti i svi koji slicno razmisljate. Bale i Wales ce napraviti iskorak u ovim kvalifikacijama. Wales je svake kvalifikacije sve jaci i jaci a Bale se je konacno ustalio u velikom Realu kao starter. Ocekujem jako kvalitetne igre Walesa protiv svih selekcija u nasoj grupi, znaci i protiv Belgije. Pojedinci niste ni svijestni da je Bale-a skoro nemoguce zaustaviti kada je u top formi i to najbolje odbrane svijeta. ( Pa nije njega neko slucajno platio 90 miliona ). A ne nasa bez Kolasinca, Mujdza ne igra, bez Spahe, Vranjes nema kluba itd. Favoriti ove grupe su Belgija za prvo mjesto, za drugo Bosna i Wales. Bosna je malo ispred Walesa zbog proslih rezultata i trenutnog stanja na FIFA ljestvici. Igracki je to sve tu negdje. Sve ostale ekipe su opasne i mogu pobijediti favorite osim Andore.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 08 sep 2014, 10:57, ukupno mijenjano 1 put.

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 08 sep 2014, 10:55

Eto raja ko želi,danas u 18h na Bilinom trening,otvoren je za raju :D Dakle nema treninga u kampu :D

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 08 sep 2014, 11:00

Ovo nema nigdje na svijetu,dan prije utakmice otvoren trening za navijace. Halo ovco od trenera fokusiraj se na trening,igrace,sastav,na kipar a ne navijace,navijaci ako im se gleda repka doce sutra i podrzat vas! Dan prije utakmice treba ozbiljnost i sav fokus bit na sutrasnju tekmu a to se u miru radi u zatvorenom ! Koji glupan od trenera ! Ovo lici vise na vaser nego na ozbiljnu repku ! :(
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 sep 2014, 11:04

A prije pet dana kukali jer su treninzi zatvorenog tipa :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 08 sep 2014, 11:06

Meni je vala svaki trening bio otvoren :D

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bordocrveni, Proximic, Sheyi, xinxee i 31 gost.