Hrvatska kosarkaska reprezentacija
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Hrvatska kosarkaska reprezentacija
Zasto se na ovom forumu pise o Rvackoj kosarci?
Vjerojatno iz istog razloga iz kojeg se pise o Barceloni,Arsenalu,Borussiji,Partizanu,tal.reprezentaciji i sl.

Nemoj Ukica dirat podigao mi se u ocima kad sam nedavno vidio kako bubnja,majstorSeaman je napisao/la:bar se lova digla protiv ovih luzeraglavonja iz čapljine dominira,uzeti kmicu preko 30 godina može samo on,i zvati klaune poput ukića,markote i andrića

- BurningLegion
- Kontakt:
Nazalost, reprezentacija jednostavno nije imala igre. Iako su to pojedinacno odlicni igraci - realno Bogdanovic je ponajbolji scorer u Europi, dokazao i na ovom SP-u, Tomic dvije godine zaredom najbolji centar Europe, Saric najveci europski mladi potencijal, itd., ipak nije bila kohezija momcadi na razini i ni blizu nije postojala igra. Na kraju imamo sto imamo i to je to.
Ja sam bio rekao da bih ja bio zadovoljan sa cetvrtfinalom i to je po meni bio neki realni cilj, jer realno jesmo medju osam najboljih selekcija po imenima, ali sa ovim sustavom igre i izbornikom nismo, i tu se nema sta nadodati, puno je gresaka napravljeno i puno previse je curilo u obrani da to realno bude kao na papiru izvedeno.
Znaci, ja ovo smatram neuspjehom, kao i Bogdanovic i brojni drugi vjerujem, no, opet kazem, sto je tu je.
Francuska sasvim zasluzeno ide dalje, svaka cast i cestitke, bolje da nismo prosli, ovako se moze ipak adresirati sve ono sto ne valja, ispraviti stosta, nadam se. Nadam se i da ce priliku dobiti drugi selektor, jer treba nam moderniji sustav i bolji odnos u momcadi, steta je da jedna ovakva reprezentacija ispada u osmini finala, imali smo sanse bar se boriti za polufinale.
Bogdanovicu svaka cast, nije mogao sam ipak, ali nema veze, Hercegovina je ponosna na tvoju predstavu.
Ja sam bio rekao da bih ja bio zadovoljan sa cetvrtfinalom i to je po meni bio neki realni cilj, jer realno jesmo medju osam najboljih selekcija po imenima, ali sa ovim sustavom igre i izbornikom nismo, i tu se nema sta nadodati, puno je gresaka napravljeno i puno previse je curilo u obrani da to realno bude kao na papiru izvedeno.
Znaci, ja ovo smatram neuspjehom, kao i Bogdanovic i brojni drugi vjerujem, no, opet kazem, sto je tu je.
Francuska sasvim zasluzeno ide dalje, svaka cast i cestitke, bolje da nismo prosli, ovako se moze ipak adresirati sve ono sto ne valja, ispraviti stosta, nadam se. Nadam se i da ce priliku dobiti drugi selektor, jer treba nam moderniji sustav i bolji odnos u momcadi, steta je da jedna ovakva reprezentacija ispada u osmini finala, imali smo sanse bar se boriti za polufinale.
Bogdanovicu svaka cast, nije mogao sam ipak, ali nema veze, Hercegovina je ponosna na tvoju predstavu.
SiamoNoi je napisao/la:Vjerojatno iz istog razloga iz kojeg se pise o Barceloni,Arsenalu,Borussiji,Partizanu,tal.reprezentaciji i sl.Nemoj Ukica dirat podigao mi se u ocima kad sam nedavno vidio kako bubnja,majstorSeaman je napisao/la:bar se lova digla protiv ovih luzeraglavonja iz čapljine dominira,uzeti kmicu preko 30 godina može samo on,i zvati klaune poput ukića,markote i andrića
Otac mu je muzičar koliko ja znam
Da bi ti mogao postavljati glupa pitanja. Ne vidim drugi razlog.BosnaSTL je napisao/la:Zasto se na ovom forumu pise o Rvackoj kosarci?
I think I'm a pussy one.
Texi je napisao/la:Da bi ti mogao postavljati glupa pitanja. Ne vidim drugi razlog.BosnaSTL je napisao/la:Zasto se na ovom forumu pise o Rvackoj kosarci?
Otprilike tako nekako
- BurningLegion
- Kontakt:
Dario Šarić: Razočaran sam i tužan, očekivao sam
"TUŽAN sam. Očekivao sam više", rekao je jučer Dario Šarić koji je zajedno s ostalim reprezentativcima doputovao u Zagreb nakon ispadanja sa Svjetskog prvenstva u Španjolskoj. Hrvatska se oprostila od natjecanja u osmini finala. Europski prvaci Francuzi bili su nepremostiva prepreka za izabranike Jasmina Repeše.
"Utakmica s Litvom pokazala nam je koliko možemo, ali na turniru nismo bili dobri. Ne znam...nismo dobili niti jednog pravog protivnika, osim protiv Argentine", rekao je Šarić.
"Nisam zadovoljan svojom predstavom, kao niti ostatkom ekipe. Kao da smo igrali u grču, a zašto je to tako, ne znam, pokazat će analiza. Znam samo da rezultat nije dobar", poručio je Šarić, koji će od iduće sezone nositi dres Anadolu Efesa.
"Nismo pokazali koliko vrijedimo"
Sve je nekako krenulo nizbrdo nakon poraza od Senegala u skupini. Hrvatska je nakon toga kiksala i protiv Grčke, a iživljavanje nad sirotim Filipincima nije podiglo samopouzdanje reprezentativcima za okršaj s Francuskom. Doduše, Hrvatska je u toj utakmici sjajno krenula, ali treća četvrtina bila je presudna.
""Ostaje žal što nismo pružili ono što možemo i što nismo pokazali koliko vrijedimo. Igrali smo u grču, ne znam zašto. Da znam bio bih trener u Realu", zaključio je Kruno Simon.
Dario, svi su razocarani, ali glavu gore, bit ce bolje, tek smo poceli.
"TUŽAN sam. Očekivao sam više", rekao je jučer Dario Šarić koji je zajedno s ostalim reprezentativcima doputovao u Zagreb nakon ispadanja sa Svjetskog prvenstva u Španjolskoj. Hrvatska se oprostila od natjecanja u osmini finala. Europski prvaci Francuzi bili su nepremostiva prepreka za izabranike Jasmina Repeše.
"Utakmica s Litvom pokazala nam je koliko možemo, ali na turniru nismo bili dobri. Ne znam...nismo dobili niti jednog pravog protivnika, osim protiv Argentine", rekao je Šarić.
"Nisam zadovoljan svojom predstavom, kao niti ostatkom ekipe. Kao da smo igrali u grču, a zašto je to tako, ne znam, pokazat će analiza. Znam samo da rezultat nije dobar", poručio je Šarić, koji će od iduće sezone nositi dres Anadolu Efesa.
"Nismo pokazali koliko vrijedimo"
Sve je nekako krenulo nizbrdo nakon poraza od Senegala u skupini. Hrvatska je nakon toga kiksala i protiv Grčke, a iživljavanje nad sirotim Filipincima nije podiglo samopouzdanje reprezentativcima za okršaj s Francuskom. Doduše, Hrvatska je u toj utakmici sjajno krenula, ali treća četvrtina bila je presudna.
""Ostaje žal što nismo pružili ono što možemo i što nismo pokazali koliko vrijedimo. Igrali smo u grču, ne znam zašto. Da znam bio bih trener u Realu", zaključio je Kruno Simon.
Dario, svi su razocarani, ali glavu gore, bit ce bolje, tek smo poceli.

Domacini skupine Eurobasketa naredne godine. Igrat ce se u Areni, dobro je 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ako je zvanicno, cestitam !Lillard je napisao/la:Domacini skupine Eurobasketa naredne godine. Igrat ce se u Areni, dobro je

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Slažem se neka sastave reprezentaciju od hrvatskih hrvataTribalian je napisao/la:Ako je zvanicno, cestitam !Lillard je napisao/la:Domacini skupine Eurobasketa naredne godine. Igrat ce se u Areni, dobro jePisao sam pre nekoliko meseci da postoji mogucnost da ili CRO ili SRB dobiju jednu grupu. Cestitke jos jednom i sastavite reprezentaciju Hrvatske od Hrvata i ostalih gradjana te republike , bez amera !

KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Čuj, pa nisu ludi da lete u B diviziju.nerminh74 je napisao/la: Slažem se neka sastave reprezentaciju od hrvatskih hrvata

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
nermine, ode si mod pa mozes provocirat... znam ja da volis pokrenut takvu raspravu i ne samo ovdje 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Imamo informaciju da se uoči Senegala partijalo cijelu noć.Dobro to Jasko hendla.
Ma nisam to mislio.nerminh74 je napisao/la: Slažem se neka sastave reprezentaciju od hrvatskih hrvata

Znam šta si mislio ali volim ja bocnut u slabu tackuTribalian je napisao/la:Ma nisam to mislio.nerminh74 je napisao/la: Slažem se neka sastave reprezentaciju od hrvatskih hrvataNego, nek igraju etnicki Hrvati ma odakle bili, jer ono ako je reprezentacija Hrvatska onda bi za nju trebalo da igraju Hrvati i ostali koji hoce da igraju a odavde su. Ne vidim da su dosadasnja " pojacanja" pravila neku razliku u odnosu na ove druge. Nepotrebno zatiranje sopstvenih talenata.

Lillard baš što sam moderator ovdje sam van ove šale nepristrasan ali kada odem malo uokolo da vidim šta drugi misle neugodno se iznenadim i sram me je reći da ponekad u ljutnji znam reći što i ne mislim, ali sam definitivnog mišljenja da je ovaj podforum košarke ovdje među najtoleratnijim u regionu
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Samo pravi hrvati katolici koji imaju na pismeno potvrdu da potječu od stoljeća sedmog i da nemaju nikakve veze sa srbima!!!
nego,
mene i dalje boli poraz od subote, koliko god da smo bili loše...imamo dobru ekipu, stvarno mislim da imamo, ali ne znam što bi sa jasminom, moj jasmine...
nego,
mene i dalje boli poraz od subote, koliko god da smo bili loše...imamo dobru ekipu, stvarno mislim da imamo, ali ne znam što bi sa jasminom, moj jasmine...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Ako si na mene ciljao , nisi me lepo razumeo.dubrava je napisao/la:Samo pravi hrvati katolici koji imaju na pismeno potvrdu da potječu od stoljeća sedmog i da nemaju nikakve veze sa srbima!!!

Druže, jesi ti sigurno srb?
da nisi omašio profesiju pa kojim slučajem rumunj il ne daj bože bugar
ja se zajebajem...
bemte

ja se zajebajem...
bemte

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
dubrava je napisao/la:Druže, jesi ti sigurno srb?da nisi omašio profesiju pa kojim slučajem rumunj il ne daj bože bugar
![]()
ja se zajebajem...
bemte

Nisam prepoznao humoristicku crtu u postu .

[youtube][/youtube]
Evo oca
Evo oca

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.