Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

LukavacBHF
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la LukavacBHF » 08 sep 2014, 00:56

zgembo89 je napisao/la: Nema igre,gotovo je..
LukavacBHF je napisao/la: Da li si se to opet dopisivao sa njim,pa imaš neke 100% tačne informacije?
zgembo89 je napisao/la: ma ne moze biti igra kad je snjima u Moskvi imaš intervju na jutub u kojem kaze kako se sve brzo desilo sa Liht. kako je došo do Atima te kako bi mu bilo drago da zaigra protiv Rusije..On je se izvino BH javnosti i navijačima kaze tako je za njega najbolje i to je to
slika
Gledam i ne mogu da vjerujem...
Zadnja izmjena: LukavacBHF, dana/u 08 sep 2014, 01:00, ukupno mijenjano 1 put.
Samo je jedan - SERGEJ BARBAREZ!

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 08 sep 2014, 00:58

Da mi je ko rekao da će nam LIhtenštajn oteti igrača :roll:
Stakvirulah..

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 08 sep 2014, 00:59

Nama je potreban svaki talentovan igrac !Ko hoce da igra za Bosnu I ko voli ovu zemlju igrat ce za nju, ko ne samo moze da pravi izgovore.Sto kaze to da mu je Lichtenstajn dao sve nepije vode .Begovic,Pjanic ,Kolasinac ,Hajrovic ,Prcic ,svi su odrasli I rodjeni u dijaspori pa igraju za zemlju svojih roditelja.Sve je to do roditelja.Zasto sin od bivseg Bosanskog reprentativca igra pod zastavom druge drzave?
Zadnja izmjena: BosnaSTL, dana/u 08 sep 2014, 01:03, ukupno mijenjano 1 put.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 sep 2014, 01:02

HariTz je napisao/la:Da mi je ko rekao da će nam LIhtenštajn oteti igrača :roll:
Stakvirulah..
ne brinite se sve dok nam San Marino ne otme igrača :opaopa:

LukavacBHF
Kontakt:

Post Postao/la LukavacBHF » 08 sep 2014, 01:03

BosnaSTL je napisao/la:.Zasto sin od bivseg Bosanskog reprentativa igra pod zastavom druge drzave?
"Ko nema obraza, nek' se guzice stidi" - e on ti nema ni jedno ni drugo.
Samo je jedan - SERGEJ BARBAREZ!

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 08 sep 2014, 01:08

Chinaglia je napisao/la:
HariTz je napisao/la:Da mi je ko rekao da će nam LIhtenštajn oteti igrača :roll:
Stakvirulah..
Utješio si me :mrgreen:
Ne do Bog da i Vatikan kakvu ekipu napravi :lol:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 sep 2014, 01:11

HariTz je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:
Stakvirulah..
Utješio si me :mrgreen:
Ne do Bog da i Vatikan kakvu ekipu napravi :lol:
uhh, tad bi svi ovi iz Hercegovine što ne mogu igrat' za Hrvatsku, posebno Međugorci, igrali za Vatikan :urnebes:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 08 sep 2014, 01:16

Pretjerujete. Nije nam Lihtenstajn uzeo Besica pa da se hvatamo za glavu. Kljucni dio karijere je pred ovim momkom, a znamo da je mogucnost da postane igrac kvalitete za nasu ekipu je vrlo mala, tj. postoji velika mogucnost da ce igrati redovno za njih, a kod nas tesko da bi uopste konkurisao. Pogledajte Atajica, Fajica, Zeca i koliko su daleko od repke...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 08 sep 2014, 01:18

Kad sam pročitao da je ovaj Salanović odlučio igrati za te propale đake lihtenštajnske škole,ja sam mislio da sanjam! Trebali ste me vidjeti,skupili se žena,djeca,plaču ko kišna godina : Tata pazi da ne umreš!
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 08 sep 2014, 01:38

Consigliere je napisao/la:Pretjerujete. Nije nam Lihtenstajn uzeo Besica pa da se hvatamo za glavu. Kljucni dio karijere je pred ovim momkom, a znamo da je mogucnost da postane igrac kvalitete za nasu ekipu je vrlo mala, tj. postoji velika mogucnost da ce igrati redovno za njih, a kod nas tesko da bi uopste konkurisao. Pogledajte Atajica, Fajica, Zeca i koliko su daleko od repke...
Nije stvar u tome koliko je on kvalitetan igrac, vjerovatno nece biti novi Dzeko.

Ovdje je stvar u tome da oni nesposobnjakovici iz saveza nisu u stanju igraca yebenog lihtenstajna "otet".

Napravili more nekakvih otvorenih vrata, pitaj Boga kolko se opralo para na tim projektima. Sve ubleha od ublehe. Organizuju nekakva sijela, zakuske, budi Bog s nama.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 08 sep 2014, 01:46

Mozambik je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Pretjerujete. Nije nam Lihtenstajn uzeo Besica pa da se hvatamo za glavu. Kljucni dio karijere je pred ovim momkom, a znamo da je mogucnost da postane igrac kvalitete za nasu ekipu je vrlo mala, tj. postoji velika mogucnost da ce igrati redovno za njih, a kod nas tesko da bi uopste konkurisao. Pogledajte Atajica, Fajica, Zeca i koliko su daleko od repke...
Nije stvar u tome koliko je on kvalitetan igrac, vjerovatno nece biti novi Dzeko.

Ovdje je stvar u tome da oni nesposobnjakovici iz saveza nisu u stanju igraca yebenog lihtenstajna "otet".

Napravili more nekakvih otvorenih vrata, pitaj Boga kolko se opralo para na tim projektima. Sve ubleha od ublehe. Organizuju nekakva sijela, zakuske, budi Bog s nama.
Vjeruj, ni ja nemam najbolje misljenje o ljudima koji nam sjede u Savezu, ali u ovakvim slucajevima tesko da se ista moze poduzeti iz jednog razloga: njegova je zadnja. Kao sto sam gore pisao, frajer je skontao da ce imati vise koristi od igranja za Liht nego od neigranja za nas, i odlucio.
Ovo se ne odnosi na slucajeve Seferovic i Halilovic gdje se nije uradilo sve sto se moglo.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 08 sep 2014, 02:24

sto je najgore ako propadne lik ce fakat morat bit policajac i igrat za lihtenstajn a igrajuci za nasu u21 repku mogo se makar progurat u neku drugu ligu evrope ili da bude nesto ko mladji hajrovic koji je ocito los igrac ali sigurno zaradjuje par hiljada eura mjesecno ako ne vise od par. Poenta je da je mogo imat svakako bolji zivot nego sto ce mu pruzit lihtenstajn jer sam nesto skeptican da valja. oni su ga pozvali jer im je jedan od rijetkih koji igra profesionalni fudbal xd tako da nemaju oni tu mnogo izbora.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 08 sep 2014, 02:45

Ako neko izabere pisljivi Lihenstein ispred BiH kakva god bila nasa domovina taj nije dobar u glavi, a neko lud i ko nije dobar u glavi netreba nam u repki.

Zalosno samo sto se desava, Atajic prekinuo ugovor sa Celticom ovaj bira Lichenstein.. Hrgota izabrace HR ili Svedsku, Armin Hodzic Bog zna sta ce s njim biti i onda jos treba da nam savez odyebe Djurica.

A ovo sto neki pisu za diasporu ima dosta momaka patriota ali ti isti momci imaju Balkanski mentalitet i nedaju se da se iko zayebava pa nemaju zivaca da cekaju nas savez koji qrcom ne mrda a ocekuju da se njima svak javlja.

Zadnjo je da nasa liga i savez trebaju imati zakon da bilo koji mladji igrac nesmije ici u Tursku ligu itd ili nece biti u A repki ili u21 samo nam buducnost propastava.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 08 sep 2014, 02:55

moguće da si u pravu, moguće da nisi. Uvijek postoji šansa da postane kvalitetan igrač, što da ne?
hvatat' ćemo se za glavu kasnije ako bude ovo drugo. Nije to pitanje hoće li on postati dobar ili ne, više je pitanje zašto oni a ne mi. Nismo mi baš u dlaku sa Lihtenštajnom :D

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 08 sep 2014, 04:22

Rekao sam vam prije 3-4 dana. Momak kojem roditelji Daju ime Dennis sa dva n. Nema ni 2% Bosanca u sebi. Yebat ga.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 08 sep 2014, 05:29

Ljudi moji sta je zivot i sta sve covjek nece dozivjeti....lik ode za LIHTENSTAJN....HALOOOOOOOOO...i jos kaze da je to "najbolje" za njega.... :lol: :lol: :lol: ne mogu da vjerujem da je ovo uopste istina... :wtf: ...ovo mora da je neka zesca zayebancija...

Koja ubleha.... :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Neka mu babo i majka vrate miraz sto uzese od saveza... :mrgreen:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 08 sep 2014, 07:15

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Rekao sam vam prije 3-4 dana. Momak kojem roditelji Daju ime Dennis sa dva n. Nema ni 2% Bosanca u sebi. Yebat ga.
Potpuno se slazem...Sve je do roditeljaa i kucnog odgoja...

Samo mi moramo traziti advekatnog napadaca za tri godine Dzeko i Ibiscevic ulaze u godine
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 sep 2014, 08:50

Tek sad procita ovo sa Salanovicem...

slika
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 08 sep 2014, 08:53

Principatus je napisao/la:Tek sad procita ovo sa Salanovicem...
slika
:lol:

Daj Princi, poradi malo, pa da za dva desetljeća dobijemo od tebe još jednog dijasporca patriotu. :njanjanja:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 sep 2014, 09:00

@BaDa

Ja i djeca, neznam bas... :zviz: Ma "radim" ja na tome samo sa nekoliko zenskih u isto vrijeme, tako da je bolje da ne upali, inace za 20 godina mogu odmah citavu U21 reprezentaciju dovesti. Kakvu mjesavinu zelite? BIH/Svapsku, BIH/Rusku, BIH/Spanija, BIH/BIH? :lol:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.