Epidaurus je napisao/la:Preldzic je smrad sto je otiso igrat za Tursku nakon sto su mu milione eura ponudli i smrad jer je pristao igrat za Slovence koji su ga razvili, dali mu sve i uz to ga Menso majmun nije htio zvat jer su mu Krupalija, Jazvin i slicni bili bitniji od Emira ? Pa ja bi prvi otsao za te pare igrat za jednu kosarkasku velesilu ko sto je Turska a ne da igram ovdje gdje Elmedin Konakovic i slicni kroje sudbinu kosarke. Ovo sve znam jer Emir dodje rodjak mom prvom rodjaku i kojem je sve pricao kako je i sta je bilo i da je htio za nas igrat al ga nisu zvali godinama i onda kad se pojavila mogucnost da igra za Slovence odjednom se digla frka.
Emir je šupak, tipični balija koji bi prod'o mater rođenu, a kamoli zemlju. Boli me kyrac za koga igra, bila to Turska, Slovenija ili neko treći. Ono što mu zamjeram je ono **** sa bh patriotizmom, dok je Savez pokušavao izganjati nastup da igra za nas i na kraju nam zaĆera odlučivši se za Tursku, gdje je čak napravljen i presedan (čitaj potkupljivanje) da mu FIBA dozvoli da igra za Tursku.
A ovo za Mensu je LAŽ, nije ga ni mogao zvati, jer se vodio kao Slovenac. Inače, i ti i Emir i tvoj rodjak možete se sageti i Krupaliji i Jazvinu!!! Kakvi god da su, momci su igrali za ovu zemlju i borili se pod zastavom Bosne i Hercegovine!!!