Svjetsko prvenstvo u košarci (Španija 2014)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Ko osvaja Mundobasket 2014?

Anketa je završila: 02 jul 2014, 15:51.

SAD
15
52%
Španija
2
7%
Francuska
0
Nema glasova.
Grčka
1
3%
Argentina
0
Nema glasova.
Litvanija
0
Nema glasova.
Srbija
4
14%
Hrvatska
5
17%
Turska
1
3%
Niko od navedenih
1
3%

Ukupno glasova: 29

let3
Kontakt:

Re: Svjetsko prvenstvo u košarci (Španija 2014)

Post Postao/la let3 » 07 sep 2014, 22:39

kokuz je napisao/la:ma ja bih mu zamjerao da je igrao za koju drugu repku osim turaka, iskreno, da se ne lažemo... turci su braća!

mislim ono, i dalje mu zamjeram, jer kad shvatiš kakva bi bila repka da je on tu(baš na poziciji koja nam je boljka...), ali daleko od toga, da mu ja psujem nešto ili... emire DOKTORE!
:facepalm: :facepalm:
slika

garant su nam i slovenci braća :urnebes: :clap:

filip13

Post Postao/la filip13 » 07 sep 2014, 22:40

Igra li nocioni?

filip13

Post Postao/la filip13 » 07 sep 2014, 22:43

let3 je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:Za svaki koš, za svaku trojku, Preldžiću 'ebemo ti majku. ;)
:thumbup: :thumbup:

da se pridružim psovkama tom izrodu iz Zenice...bosancu, pordon slovencu, pardon turcinu

Iz Žepča je on

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 07 sep 2014, 22:44

let3 je napisao/la: garant su nam i slovenci braća :urnebes: :clap:
mahh, mislim na trenutno za koga igra..

po tom tvom trebalo bi se psovat i reprezentativcima koji trenutno igraju za nas, a prije su igrali za neku drugu repku? :roll: (prvi koji mi padne sulejmanović)

ali, nebitno.. ode ovo izvan teme, neka administrator obriše ovaj post, za koju minutu, valjda ćeš pročitat do tad..
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 07 sep 2014, 22:45

Epidaurus je napisao/la:Preldzic je smrad sto je otiso igrat za Tursku nakon sto su mu milione eura ponudli i smrad jer je pristao igrat za Slovence koji su ga razvili, dali mu sve i uz to ga Menso majmun nije htio zvat jer su mu Krupalija, Jazvin i slicni bili bitniji od Emira ? Pa ja bi prvi otsao za te pare igrat za jednu kosarkasku velesilu ko sto je Turska a ne da igram ovdje gdje Elmedin Konakovic i slicni kroje sudbinu kosarke. Ovo sve znam jer Emir dodje rodjak mom prvom rodjaku i kojem je sve pricao kako je i sta je bilo i da je htio za nas igrat al ga nisu zvali godinama i onda kad se pojavila mogucnost da igra za Slovence odjednom se digla frka.
Emir je šupak, tipični balija koji bi prod'o mater rođenu, a kamoli zemlju. Boli me kyrac za koga igra, bila to Turska, Slovenija ili neko treći. Ono što mu zamjeram je ono **** sa bh patriotizmom, dok je Savez pokušavao izganjati nastup da igra za nas i na kraju nam zaĆera odlučivši se za Tursku, gdje je čak napravljen i presedan (čitaj potkupljivanje) da mu FIBA dozvoli da igra za Tursku.
A ovo za Mensu je LAŽ, nije ga ni mogao zvati, jer se vodio kao Slovenac. Inače, i ti i Emir i tvoj rodjak možete se sageti i Krupaliji i Jazvinu!!! Kakvi god da su, momci su igrali za ovu zemlju i borili se pod zastavom Bosne i Hercegovine!!!

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 07 sep 2014, 22:50

Menso i njegov stari su igrali zajedno za Zenica Metalno i Menso mu je tolko puta obecao da ce ga zvat i ne vidim razlog zasto bi jedan od najvecih talenata tada u Evropi sjedio na klupi za levatine poput tih sto sam nabrojao. I ti bi isto tako otisao igrat za one pare koje su mu Turci ponudili. Nas savez je obicno s.r.a.nj.e i ne treba ni cudit sto je tolko igraca otislo igrat za druge. U zadnje vrijeme se to popravlja.

P.S Zbog toga sto si neodgojen i sto vrijedjas post ti je prijavljen

semir01
Kontakt:

Post Postao/la semir01 » 07 sep 2014, 22:51

voltron30 je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:Preldzic je smrad sto je otiso igrat za Tursku nakon sto su mu milione eura ponudli i smrad jer je pristao igrat za Slovence koji su ga razvili, dali mu sve i uz to ga Menso majmun nije htio zvat jer su mu Krupalija, Jazvin i slicni bili bitniji od Emira ? Pa ja bi prvi otsao za te pare igrat za jednu kosarkasku velesilu ko sto je Turska a ne da igram ovdje gdje Elmedin Konakovic i slicni kroje sudbinu kosarke. Ovo sve znam jer Emir dodje rodjak mom prvom rodjaku i kojem je sve pricao kako je i sta je bilo i da je htio za nas igrat al ga nisu zvali godinama i onda kad se pojavila mogucnost da igra za Slovence odjednom se digla frka.
Emir je šupak, tipični balija koji bi prod'o mater rođenu, a kamoli zemlju. Boli me kyrac za koga igra, bila to Turska, Slovenija ili neko treći. Ono što mu zamjeram je ono **** sa bh patriotizmom, dok je Savez pokušavao izganjati nastup da igra za nas i na kraju nam zaĆera odlučivši se za Tursku, gdje je čak napravljen i presedan (čitaj potkupljivanje) da mu FIBA dozvoli da igra za Tursku.
A ovo za Mensu je LAŽ, nije ga ni mogao zvati, jer se vodio kao Slovenac. Inače, i ti i Emir i tvoj rodjak možete se sageti i Krupaliji i Jazvinu!!! Kakvi god da su, momci su igrali za ovu zemlju i borili se pod zastavom Bosne i Hercegovine!!!
:thumbup: bravo nek si mu objasnio
po tom tvom trebalo bi se psovat i reprezentativcima koji trenutno igraju za nas, a prije su igrali za neku drugu repku? :roll: (prvi koji mi padne sulejmanović)
nemoj da poredis Sulejmanovica sa ovim go.vnetom pfffffffffff kakv mozak moras imati da to uradis
Zadnja izmjena: semir01, dana/u 07 sep 2014, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 07 sep 2014, 22:53

filip13 je napisao/la:
let3 je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:Za svaki koš, za svaku trojku, Preldžiću 'ebemo ti majku. ;)
:thumbup: :thumbup:

da se pridružim psovkama tom izrodu iz Zenice...bosancu, pordon slovencu, pardon turcinu

Iz Žepča je on
ma nebitno, to nije poenta bila uopšte (izvinjenje Zenici ;) )...da mi je iz ulaza, prvi komšija
on je klasican primjer "iskorijenjenog covjeka" o cemu je pisao Wilhelm Reich prije više od pola stoljeca...covjek bez identiteta, ne zna ni ko je , ni šta je, ni kud goni, a okrenuo leđa sopstvenom narodu...kakav je to covjek :?:
Zadnja izmjena: let3, dana/u 07 sep 2014, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 07 sep 2014, 22:53

Emir je od onih ljudi koji bi za eur vise strpali ga rodjenoj majci

filip13

Post Postao/la filip13 » 07 sep 2014, 22:54

Preldzic ne zaslužuje da mu se vise poklanja pažnja a vezano za naši repku,sam je odabrao da igra za tursku,ko ga vise ****

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 07 sep 2014, 22:55

Epidaurus je napisao/la:Menso i njegov stari su igrali zajedno za Zenica Metalno i Menso mu je tolko puta obecao da ce ga zvat i ne vidim razlog zasto bi jedan od najvecih talenata tada u Evropi sjedio na klupi za levatine poput tih sto sam nabrojao. I ti bi isto tako otisao igrat za one pare koje su mu Turci ponudili. Nas savez je obicno s.r.a.nj.e i ne treba ni cudit sto je tolko igraca otislo igrat za druge. U zadnje vrijeme se to popravlja.

P.S Zbog toga sto si neodgojen i sto vrijedjas post ti je prijavljen
Boli me kyrac, kada neko omalovažava poštene momke koji su igrali za našu reprezentaciju, a veliča šypčića koji bi trebao da bude primjer izdajnika, i ne zaslužuje kulturan dijalog!!!

semir01
Kontakt:

Post Postao/la semir01 » 07 sep 2014, 22:56

filip13 je napisao/la:Preldzic ne zaslužuje da mu se vise poklanja pažnja a vezano za naši repku,sam je odabrao da igra za tursku,ko ga vise ****
slazem se ali fol je u tome kako on uopste moze nositi dres turaka Fiba je cudo kakvog nema :puke:

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 07 sep 2014, 22:56

joj da imamo Emira i Omića kakvi bi bili dogodine za Eurobasket... :cool:
tim iz ovih kvala+njih dvojica+ Sulejmanović+Nurkić+Đedović+Zeko
ne treba zaboraviti ni da će Buza i Vrabac biti mnogo bolji za godinu dana
ali šta je tu je :yawn:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 07 sep 2014, 23:00

Kaunas je napisao/la:joj da imamo Emira i Omića kakvi bi bili dogodine za Eurobasket... :cool:
Omic nam toliko i nije potreban realno Nurkic,Kikanovic i Stipanovic je odlicno

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 07 sep 2014, 23:02

Kaunas je napisao/la:joj da imamo Emira i Omića kakvi bi bili dogodine za Eurobasket... :cool:
U tvom potpisu fino stoji kako razmišlja lijepo vaspitana osoba, kojem je od malih nogu usađen patriotizam. Jedan je Seo. :bih: A takođe, primjer drugi, mali Sulejmanović, tako da ove ostale fekalije ne treba nikako spominjati. Danas će te izdati u sportu, a sutra bi ti zabio nož u leđa.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 07 sep 2014, 23:17

slika

slika

slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

filip13

Post Postao/la filip13 » 07 sep 2014, 23:19

semir01 je napisao/la:
filip13 je napisao/la:Preldzic ne zaslužuje da mu se vise poklanja pažnja a vezano za naši repku,sam je odabrao da igra za tursku,ko ga vise ****
slazem se ali fol je u tome kako on uopste moze nositi dres turaka Fiba je cudo kakvog nema :puke:

To je istina ali nista od toga ne bi bilo da sam preldzic nije odlučio igrati za tursku

filip13

Post Postao/la filip13 » 07 sep 2014, 23:21

Izgleda da se velika argentinska generacija oprašta od ovog prvenstva

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 07 sep 2014, 23:24

kokuz je napisao/la:ma ja bih mu zamjerao da je igrao za koju drugu repku osim turaka, iskreno, da se ne lažemo... turci su braća!

mislim ono, i dalje mu zamjeram, jer kad shvatiš kakva bi bila repka da je on tu(baš na poziciji koja nam je boljka...), ali daleko od toga, da mu ja psujem nešto ili... emire DOKTORE!
Dečko pregledaj se totalno si lud
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 07 sep 2014, 23:31

filip13 je napisao/la:Izgleda da se velika argentinska generacija oprašta od ovog prvenstva
Napokon ih Brazil dobi na velikom takmicenju

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.