Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
A ko napisa ovo pa sjeba mi noc ti si dince, dabogda i ti nespavo!
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
ako se povredio brz oporavak mu zelim......neka nama dzeke zdravog ako se on povredi ja cu pocet jaukat jer je on Cirim broj jedan i on je taj koji ce startat u belgiji bio Vedo zdrav ili ne
- DinceManijak
- Kontakt:
Hahaha nemoj mene krivit Tihi
Ipak netrebamo se previse sikirati veceras, tek ce sutra na pregled i tad ce se sve znati.
Veceras spavaj te mirno, a sutra se sikirajte ako bude nedo bog los info, a nece biti. Mozda je samo malo nategnuo ligament

Ipak netrebamo se previse sikirati veceras, tek ce sutra na pregled i tad ce se sve znati.
Veceras spavaj te mirno, a sutra se sikirajte ako bude nedo bog los info, a nece biti. Mozda je samo malo nategnuo ligament

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salim se ba ja! Sam se ti naspavaj valja ti sutra ko i meni na posao...DinceManijak je napisao/la:Hahaha nemoj mene krivit Tihi![]()

FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
- DinceManijak
- Kontakt:
Valja poranit, ko da iz groba ustajem jutrimaTihi je napisao/la:Salim se ba ja! Sam se ti naspavaj valja ti sutra ko i meni na posao...DinceManijak je napisao/la:Hahaha nemoj mene krivit Tihi![]()

I ti mirno spavaj, bice sve uredu s Ibijem ba

Halo ! jesi ti normalan ja bi ti odmah jedan veliki ban za uvijek spuco. Bolan nije kraj svijeta ako je Vedo povrijeđen, pa više. I meni je krivo, al život ide dalje valjda će doktori to brzo sanirati, i ako ne igrali smo mi i bez "Ibiša"bubooty je napisao/la:**** ti allaha milostivog samilosnog po sred pedofilove muhamedove dzamije u meki

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ljudi evo sad mi javlja rodjak iz Graza i kaze da su tamo na njihovoj televiziji objavili da se Ibisevic ozlijedio,ali da nije nista strasno. Valjda je samo "natukao"koljeno. Za 7-10 dana ce biti fit.
- Cincinnatus
- Kontakt:
Daj Boze da je istina. Imas placeni rucak na mene u Americi ako je istina.majestic je napisao/la:Ljudi evo sad mi javlja rodjak iz Graza i kaze da su tamo na njihovoj televiziji objavili da se Ibisevic ozlijedio,ali da nije nista strasno. Valjda je samo "natukao"koljeno. Za 7-10 dana ce biti fit.

"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
jooj ljudi ljudski..sto nas handri ova danasnjica...procita ovodje na teletekstu ARDa... haman da je nesta opasno cim je domah iz spanije ide sutra u njemacku nazad...nadat se je da je laksa povreda..nek je malo raskino ga, samo nek nije totalno puko...to bi bila katastrofa..
ali nadat se je da nije nista opasno, svunoc necu spavat majkemi...
VEDO sve najbolje draguljeeee
ali nadat se je da nije nista opasno, svunoc necu spavat majkemi...
VEDO sve najbolje draguljeeee
DAJ BOZE!!!majestic je napisao/la:Ljudi evo sad mi javlja rodjak iz Graza i kaze da su tamo na njihovoj televiziji objavili da se Ibisevic ozlijedio,ali da nije nista strasno. Valjda je samo "natukao"koljeno. Za 7-10 dana ce biti fit.
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
-
- Kontakt:
Molim administratore da sto prije izbrisu ovaj komentar,koji kretenluk........Hvalabubooty je napisao/la:**** ti allaha milostivog samilosnog po sred pedofilove muhamedove dzamije u meki
- DinceManijak
- Kontakt:
Rekao sam da sigurno nije opasno kako to zvuci. Sutra opet veselje.. Mirno spavajte ba 

hammers je napisao/la:DAJ BOZE!!!majestic je napisao/la:Ljudi evo sad mi javlja rodjak iz Graza i kaze da su tamo na njihovoj televiziji objavili da se Ibisevic ozlijedio,ali da nije nista strasno. Valjda je samo "natukao"koljeno. Za 7-10 dana ce biti fit.
ja sad gledam na dsf .u vjerovatno do kraja sezone ''kreuzbandriss'' na desnoj nozi ... ko zna preveszi nek prevodi ..
aj sve mu nejebem zar bas sad

I'm An FC Fan !!!
Love United Hate Glazer !Boykot Official United Web Page & Shops !
Join MUST _ The Official Manchester United Supporters Trust
http://www.****.de/de/fussball/fussba ... 55020.html evo ko zna švapski nek prevede
Daj nemojte tako, neko ovo neko ono, zna li se tacno sta je reci za Vedada, volio bi znati pravo stanje, dajte vi koji ste u Njemackoj, potrudide se da nam doznate istinu.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dialiba je napisao/la:
dok place sig je ozbiljnije !
I'm An FC Fan !!!
Nemogu da vjerujem...kad sam cuo, zanijemio sam. Evo prelistavam sve moguce Njemacke stranice, ne bili sta vise saznao...nista konkretno, postoji sumnja na napuknuce prednjeg ligamenta...sutra leti za Heidelberg na detaljne analize, daj boze da ne bude ona najteza povreda...

Vom Jäger zum Gejagten
Jeli ova slika od povrede, gdje si je nasao, pise li ista o njemuDialiba je napisao/la:
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
jbemu, fakat mi ga žaoDialiba je napisao/la:
vidi se da je ozbiljnija povreda