FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

borcev_navijac
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la borcev_navijac » 09 mar 2010, 12:39

Simpatizer je napisao/la:Nije nama toliki problem odlazak Bilbije koliki je odlazak Vranjesa i povreda Maksimovica. Nama je vezni red problematican. Evo, sad u Trebinju nije igrao kapiten pa ga je mijenjao Grahovac koji ima samo 18.

Inace, moja zelja je bio Zeljo :mrgreen:, prije svega zbog toga sto su i oni "rastegnuti" na dva fronta. Slavija i Zrinjski mogu sam preko Kupa probati u Evropu. Sreca u nesreci je sto prvu igramo u gostima i tamo bi valjalo da ponovimo rez iz Trebinja.
mislim da nam podjenako fale sva trojica, bilbija je igrač koji daje go bez šanse, znači takvog više nemamo, klasični realizator.

vranješ pravi taj okomiti prodor i razbija odbranu po lijevoj strani, to opet nemamo

i maksimović daje sigurnost i povezanost veznom redu koji kontrlise desavanja na terenu, e njega imamo tek tamo mozda 6 do 7 kola pred kraj, jer je trenutno u puli na lijecenju
TREĆI PUT ČASTIMO !

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 09 mar 2010, 12:39

Kuku se vama, sjekaći su naoštrili noževe, pazite se ;)
Strauss Junior

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 09 mar 2010, 12:48

finale sa zrinjskim :P
TREĆI PUT ČASTIMO

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 09 mar 2010, 12:56

osveticemo se slaviji za proslogodisnji remi na gradskom stadionu... ocekujjem pobjedu u oba susreta...da,malo ambiciozno ali mi to mozemo... p.s. samo borac banja luka...ulicama odzvanjaaa!!!! 8-)
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

bilino polje
Kontakt:

Post Postao/la bilino polje » 09 mar 2010, 12:57

Mozda ste mogli al u jesenjem djelu al u ovom proljetnom kako vam je otisao biblija i vi ste prosjecna momcad koja gleda upravu kako klepa pare ..............pozzzz iz zenice
samo celik ale samo celik ale

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 09 mar 2010, 13:00

Možda u subotu koriguješ mišljenje o "prosječnoj momčadi" :D

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 09 mar 2010, 13:34

bilino polje je napisao/la:Mozda ste mogli al u jesenjem djelu al u ovom proljetnom kako vam je otisao biblija i vi ste prosjecna momcad koja gleda upravu kako klepa pare ..............pozzzz iz zenice
a da se ti pozabavis malo svojom sjajnom upravom i dream timom ....aaaaaaa ?

mi ćemo i bez tvoje pomoći sa svojom!
a do tad ćemo mi biti prvi na tabeli u borbi za titulu a vi pri dnu u borbi za opstanak, usput vas deklasirati u banjaluci i mirna bosna :evil:
TREĆI PUT ČASTIMO !

crespo
Kontakt:

Post Postao/la crespo » 09 mar 2010, 13:46

Finale kupa gradski derbi slavija-željo

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 09 mar 2010, 13:54

Pogriješio si temu.

Već postoji tema KUP BiH gdje možeš iznositi svoje stručne prognoze.

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 09 mar 2010, 13:56

a,kako se igra finalna utakmica....jel jedna na neutrralnom stadionu..ili...
mislim,da se vec organizujemo :)

"TRECI PUT CASTIMO"

wanted
Kontakt:

Post Postao/la wanted » 09 mar 2010, 13:58

radebl je napisao/la:a,kako se igra finalna utakmica....jel jedna na neutrralnom stadionu..ili...
Dvije, jedna kuci, jedna u gostima ;)
«My bond with Juventus is very strong and I have a love for this club that goes beyond many other considerations. It’s no coincidence I stayed this year even after some difficult moments.»Alessandro Del Piero

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 09 mar 2010, 14:02

wanted je napisao/la:
radebl je napisao/la:a,kako se igra finalna utakmica....jel jedna na neutrralnom stadionu..ili...
Dvije, jedna kuci, jedna u gostima ;)
to mi je malo bezze,al ajd....

"TRECI PUT CASTIMO"

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 mar 2010, 14:50

Kakav ce ovo dvomec da bude,pravi srpski derbi,Slavija se u zimskom prelaznom roku odlicno pripremila sto se uvidelo iz prva dva kola u ligi.Borac isto tako nakon odlaska Nemanje i jos nekoliko prvotimaca u ova prva dva kola koliko sam video igra dosta drugacije nego prosle polusezone.Nece ovo biti nimalo lagan zadatak ni za jedne ni za druge.Ne znam koliko ce se jedni odnosno drugi opredeliti za ovo takmicenje.Siguran sam da Slavija ima vise motiva jer u ligi je na sredini tabele i mislim da ce sve snage usmeriti ka kupu posto tako jedino mogu izaci u evropu.S druge strane Borac se bori za tiulu u prvenstvu a ovaj dvomec se igra u vreme kada se mozda i lomi prvenstvena tabela.Zbog toga ipak blage sanse dajem Slaviji(55%-45%)Prednost za Borac moze biti i revans ali male su ipak tu razlike.Uglavnom ocekujenas paklen dvomec i steta sto ga necu biti u mogucnosti pratiti uzivo osim ako ne bude neko od ovih jacih televizija prenosio.Dakle zanimljiva utakmica ali neka pobedi bolji i ode u finale.
SRETNO!!!
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Arsenal FC
Kontakt:

Post Postao/la Arsenal FC » 09 mar 2010, 15:07

borcev_navijac je napisao/la:
bilino polje je napisao/la:Mozda ste mogli al u jesenjem djelu al u ovom proljetnom kako vam je otisao biblija i vi ste prosjecna momcad koja gleda upravu kako klepa pare ..............pozzzz iz zenice

a do tad ćemo mi biti prvi na tabeli u borbi za titulu a vi pri dnu u borbi za opstanak, usput vas deklasirati u banjaluci i mirna bosna :evil:
Misliš mirna Srbija :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 09 mar 2010, 15:08

Arsenal FC je napisao/la:
borcev_navijac je napisao/la:

Misliš mirna Srbija :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ne trebam suflera !
TREĆI PUT ČASTIMO !

opustenoBL
Kontakt:

Post Postao/la opustenoBL » 09 mar 2010, 15:38

ma odlicno zrijebanje po nas samo neka nije zeljo,,,jer ako zaigramo u finalu sa njima idemo u evropu 99%,liga ce se prosiriti za jos jedno mjesto,a mi u najgorem slucaju ne mozemo ispod 4. pozicije tako da SAMO uzmemo slaviju i to je to :D
DUPLA MAJSTORE

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 09 mar 2010, 17:02

opustenoBL je napisao/la:ma odlicno zrijebanje po nas samo neka nije zeljo,,,jer ako zaigramo u finalu sa njima idemo u evropu 99%,liga ce se prosiriti za jos jedno mjesto,a mi u najgorem slucaju ne mozemo ispod 4. pozicije tako da SAMO uzmemo slaviju i to je to :D
ista stvar s nama prodjemo svinjskog i ispunili smo cilj...onda tek nastupa rapsodija u plavom :mrgreen: mada bi vise voli slaviju u fin.blizi su nam..
1921-2011

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 10 mar 2010, 11:24

Volio bih da se utakmica u subotu odlozi.

Mislim da nakon ovog snijega , narocito kad pocne otapanje, uslovi za igru nece ostojati. A kada bi i igrali po terenu koji bi bio ociscen to ne bi licilo na fudbal, s tim da u takvoj situaciji sanse celika za uzimanje boda ili cak sva tri znacajno rastu.
Zasto ?
Zato sto je borac obavio pripreme u antaliji gdje je imao idealne uslove , i gdje je uvjezbavao igru kratkih pasova, svaka situacija u kojoj borac mora da preskace sredinu i igra dugim loptama je problematicna jer to se jednostavno nije vjezbalo i to je ocito.
U toj situaciji včelik bi morao samo da se zatvori i igra bunker, ispucava loptu i eventualno čeka neku kontru.

Na takvom terenu , imajući u vidu da imamo nisku postavu i slabu skok igru, sanse za davanje gola su minimalne.

Ono što želim napomenuti, da su pripreme u antaliji i inače u uslovima koji su poptuno drugačiji od prvenstvenih, mač sa dvije oštrice, jer pripremaš se u jednim uslovima a igraš u nekim sasvim drugim, i mislim da otud dolazi i neuigranost ekipe, koja tako nešto jednostavno nije trenirala.

Tu se mudrom pokazuje odluka želje da pripreme obavi jednim dijelok u goraždu, a drugim na jadranu, jer igrači su jednostavno adaptirani na naše vremenske uslove i terene, lakše se snalaze i igraju .

Mislim da ovo mora biti pouka za ubuduće, jedan dio se priprema se mora obaviti a terenima kakvi će biti prvenstveni.
TREĆI PUT ČASTIMO !

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 10 mar 2010, 11:35

vidim da su juce u krupi igrali laktaši i bsk 2-2

stepanović je zaista mudar covjek, koristi svaku priliku a uigra ekipu , a usout i da malo snimi igrace
TREĆI PUT ČASTIMO !

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 10 mar 2010, 11:39

borcev_navijac je napisao/la:vidim da su juce u krupi igrali laktaši i bsk 2-2

stepanović je zaista mudar covjek, koristi svaku priliku a uigra ekipu , a usout i da malo snimi igrace
Pomalo je neprimjećeno prošla Stepijeva izjava koji se zahvalio Gajsu na fizički sjajno pripremljenoj ekipi...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.