Da li je precjenjen ili ne,to ne znam,ali znam da je dao 2 gola za osvajanje 2 titule prosle sezone,meni dovoljno

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

. Besprijekorno i efikasno..
 . Besprijekorno i efikasno..Ili ti budala i krivih drva nikad nestati.Head je napisao/la:Ja odgovorno tvrdim da dobijemo sve utakmice u grupi, kako kuci tako i na strani da bi opet raja tjerala Susica i pojedine igrace.
 Jarane, Belgiji i nama boda niko uzet nece, jedino cemo izmedjuse jedni drugima bod-ove uzimat.. Ja garantujem da ce biti utakmica gdje npr Vels pobijedit Izraela u gostima, a odigra nerjeseno sa Izrealom kuci i sa Kiprom u gostima.. sve u svemu rasipat ce se bodovi, tako da ce na kraju drugi bjezat trecem 8-10 bodova
 Jarane, Belgiji i nama boda niko uzet nece, jedino cemo izmedjuse jedni drugima bod-ove uzimat.. Ja garantujem da ce biti utakmica gdje npr Vels pobijedit Izraela u gostima, a odigra nerjeseno sa Izrealom kuci i sa Kiprom u gostima.. sve u svemu rasipat ce se bodovi, tako da ce na kraju drugi bjezat trecem 8-10 bodova  
 Belgijski selektor kaze da se vise boji taktičkih poteza Papeta,nego publike na Bilinom Polju.. Čak belgijski printani mediji misle da će to biti partija šaha... otprilike kao Bobi Fišer i Gari KasparovFliX je napisao/la:Joj neko rece iznad bice ovo izjednacena grupaJarane, Belgiji i nama boda niko uzet nece, jedino cemo izmedjuse jedni drugima bod-ove uzimat.. Ja garantujem da ce biti utakmica gdje npr Vels pobijedit Izraela u gostima, a odigra nerjeseno sa Izrealom kuci i sa Kiprom u gostima.. sve u svemu rasipat ce se bodovi, tako da ce na kraju drugi bjezat trecem 8-10 bodova

Sta se po njihovim forumima pise za nas.. plasel nas se?

ne zna se ko se više plaši Papetovih poteza Belgijski selektor ili mi navijači...sanlituncay je napisao/la:Belgijski selektor kaze da se vise boji taktičkih poteza Papeta,nego publike na Bilinom Polju.. Čak belgijski printani mediji misle da će to biti partija šaha... otprilike kao Bobi Fišer i Gari KasparovFliX je napisao/la:Joj neko rece iznad bice ovo izjednacena grupaJarane, Belgiji i nama boda niko uzet nece, jedino cemo izmedjuse jedni drugima bod-ove uzimat.. Ja garantujem da ce biti utakmica gdje npr Vels pobijedit Izraela u gostima, a odigra nerjeseno sa Izrealom kuci i sa Kiprom u gostima.. sve u svemu rasipat ce se bodovi, tako da ce na kraju drugi bjezat trecem 8-10 bodova

Sta se po njihovim forumima pise za nas.. plasel nas se?
Svaka cast momciGoalgetter je napisao/la:Kakav gest samo reprezentativaca.

Druzili se sa djecom poginulih rudara, te im donirali novac familijama.

Nikad nije bilo sumnje da naši momci imaju veliko srce. I kritike koje mi pišemo su samo odraz želje da sve bude što bolje. Svaka čast. Potez vrijedan svake hvale.Goalgetter je napisao/la:Kakav gest samo reprezentativaca.

Druzili se sa djecom poginulih rudara, te im donirali novac familijama.

Nije stvaru bodovima nego o protivnicima i jačini njihovoj u našoj grupi su Grci bili van forme iako su bili nosioci jesu nas pratili sa bodovima citave kvalifkacije ono njihovo klasično 1:0 ali ta ista Grcka je razbucala prije toga Hrvatsku u kvalifikacijama sa 2:0 na Maksimiru pri tome ne zelim porediti Hrvatsku i nas ali kazem tad kako su igrali u grpi i posle u nasoj dvije razlicite stvari i ne treba nam to davati lazni motiv sada imamo Belgiju Vels i Izrael ja kazem bice j.ebeno,a vi da cemo da g.uzimo redom vidjet cemocalcio je napisao/la:Grci totalno van forme, uzeli samo 25 bodova na 10 utakmica.
I zavrsili na drugom mjestu.
Koliko smo mi trebali uzeti da bi se zadovoljili raznorazni zgembovi i zgembici? 50 bodova?

Dobro sad, sjetimo se utakmica izmedju Reala i Schalkea.JerryLouis je napisao/la:
Koja je steta za Kolasinca covjece, s njim bih bio siguran da bi tukli Vels na strani, stavio bi Bale-a u dzep samo tako!
E ovo covjek ne moze podnijeti nikakoCartman je napisao/la:Dobro sad, sjetimo se utakmica izmedju Reala i Schalkea.JerryLouis je napisao/la:
Koja je steta za Kolasinca covjece, s njim bih bio siguran da bi tukli Vels na strani, stavio bi Bale-a u dzep samo tako!

Koja tuga kada vidim ovu malu djecu...soccerfan je napisao/la:http://****/13872-foto-igr ... lih-rudara'
Aferim momci. Makar su malo oraspolozili djecicu ako nista