Komsije i Bogdanovicevih 11 kosevaHead je napisao/la:Za koga danas navijati, srbe ili grke ?![]()
Da je kako moguce da obje ispadnu bilo bi idealno..

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Komsije i Bogdanovicevih 11 kosevaHead je napisao/la:Za koga danas navijati, srbe ili grke ?![]()
Što su u Brazilu Kolumbijke , to su u Španiji Litvankearelinho je napisao/la:Jao Litvanki kakve ljepotice jaoo
Ma ne mogu ja za srbe navijati ni kad igraju protiv hrvata.Otelo je napisao/la:Komsije i Bogdanovicevih 11 kosevaHead je napisao/la:Za koga danas navijati, srbe ili grke ?![]()
Mogu ja kad ih imam na kladioniciHead je napisao/la:Ma ne mogu ja za srbe navijati ni kad igraju protiv hrvata.Otelo je napisao/la:Komsije i Bogdanovicevih 11 kosevaHead je napisao/la:Za koga danas navijati, srbe ili grke ?![]()
sarajlija je napisao/la:filipe upravo tako jarane ne vjerujem sta necu procitat pa vide ljudi dobro koji je pdf, ali suvisno je da ista komentarisem samo opletite
Btw. bice dobra to utakmica sve je moguce grcima dajem balgu prednost, no komsije mogu iznenadit neutralan cu da budem samo neka bude dobra kosarka
Kobe Bryant je napisao/la:Volio bih jedan dobar box meč mogu kasnije i stoliceBurusis vs. Krstić! Onda obje ekipe 5 godina kazne od takmičenja
mada prvi put u zadnjih 19 godina mi je simpatična ekipa preko Drinskih susjeda zbog Sase Djordjevica bez obzira na agresiju i genocid Sasa je košarkaš i dobar momak sada čiko i uvjek ce mi biti drag
![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
grgr je napisao/la:Odavno nisam gledo sp gdje su ove manje repke zadavale vise problema vecim... Jes da i litva nije ni L od one stare ali hajde , btw zasto linas ne igra , ako se ne varam potpisao je za armani ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.