FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Policeman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Policeman » 07 sep 2014, 12:02

Saurman je napisao/la:
geronimo je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Kad sam vidio ime Sinan mislio sam da je neko sa ovih prostora rekoh evo bošnje u Bayi kad ono švabo-turk kombinacija. :)
Nakon Mehmeta Scholla, prvi 'mišung' (otac Turko, majka Švabica) koji obećava na terenima Njemačke.
Ostali koji su prodefilovali, ili su čistokrvni Turci/Kurdi, odnosno oni sa njemačkim pasošom koji su se opredijelili za različite 'domovine'.
Kažu da Kurt neodoljivo podsjeća na Reusa.
Baš sam htio napisati kao da su braća,još da Sinan dostigne nivo Reusa ehh. :D
to ce ici malo teze ali ko zna :kafa:
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 07 sep 2014, 12:25

Sinan kad bi bio i pola Rojsa bilo bi odlicno.

Sta ovo njake Platini u vezi Riberija. Cuj dat mu tri utakmice kazne za Bajern ako se ne odazove kad ga pozove selektor u reprezentaciju, a covjek se oprostio. Sta se on petlja u pitanja reprezentacije Francuske?
Jedino ako u pravilniku Uefe ima stavka da ako se ne odazoves pozivu reprezentacije a uz to da si se prije oprostio da te kazne i to klub koji nema veze sa reprezentacijom niti igrama igraca za istu.
Francuzi su vec poceli sa kmecanjem a jos dvije godine do EP.

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 07 sep 2014, 12:36

PEP je napisao/la:
R32 je napisao/la:
PEP je napisao/la:Xabi Alonso, novi fudbaler Bayerna, morao je da napusti madridski Real zbog afere s poznatom španskom pjevačicom Lourdes Hernandez. Naime, španski mediji navode da bi Alonso ostao u Realu da nije prevario suprugu sa španskom pjevačicom koja ima umjetničko ime Russian Red. Kada je njegova supruga saznala za prevaru zatražila je od Xabija da napusti Madrid da fudbaler ne bi viđao pjevačicu. Na kraju je Alonso odlučio da spasi brak, napusti Real i da nastavi karijeru u Bayernu. Pjevačica je demantovala pisanja pojedinih medija da je ona novu pjesmu pod imenom "Xavier" posvetila novom fudbaleru Bayerna. Xabi se još nije oglasio povodom ovih informacija. -
Dakle kurvaluk je kumovao dolasku u bayern ,pozdravljam da si nam ziva i zdrava jos sto godina Loudres :mrgreen:
Ionako su u Bayernu svi poznati po tome da vole dobru pičotinu :mrgreen:
Kroz naseg bayu su prosli mnogi poznati kurvari :cool: ,sta reci xabiu nego dobrodosao u klub kurvara :urnebes: :lol: :lol: :lol: halalite momci ali nisam mogao odoliti ,dodbrodosao u najveci fudbalski klub i klub najboljih kurvara na svjetu :urnebes: :lol: :mrgreen:
Ćuo sam od svoje raje koja živi u Minhenu, da je Pizaro najveći ****! Samo visi po noćnim klubovima i ganja trebe.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 07 sep 2014, 12:38

muamerc je napisao/la:Sinan kad bi bio i pola Rojsa bilo bi odlicno.

Sta ovo njake Platini u vezi Riberija. Cuj dat mu tri utakmice kazne za Bajern ako se ne odazove kad ga pozove selektor u reprezentaciju, a covjek se oprostio. Sta se on petlja u pitanja reprezentacije Francuske?
Jedino ako u pravilniku Uefe ima stavka da ako se ne odazoves pozivu reprezentacije a uz to da si se prije oprostio da te kazne i to klub koji nema veze sa reprezentacijom niti igrama igraca za istu.
Francuzi su vec poceli sa kmecanjem a jos dvije godine do EP.
Ma hoće Platini da mu KHR hjebe mater.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 07 sep 2014, 13:19

Opet Platini bruji za Riberya ...

Po ovom pravilniku on se mora odazvati i nema nikakvih stavki o povlačenju iz repke...
"Article 3 Calling up players
1. As a general rule, every player registered with a club is obliged
to respond affirmatively when called up by the association he is
eligible to represent on the basis of his nationality to play for one of
its representative teams.
"

Predsjednik FFF, Noël Le Graët: "It's not up to him. If Ribery, in a few months, is in great form with his club and he's indispensable to French football, he'll be called up. There's no reason that a boy like him doesn't go out with a bang. On the proviso that he gets back to his best form."

Ako i bude zabrana onda se to odnosi na Francusku ligu i nacionalni tim osim ako Platini ne uleti i Uefa preuzme čitav slučaj što bi moglo dovesti do zabrane u LP ... To me ne bi ni iznenadilo jer čitav incijator ove kampanje je upravo Platini ...

DaBogda ispali u grupnoj fazi ... Kad bi mogao kako reći u kvalifikacijama ali et spasili se ...

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 07 sep 2014, 13:36

Ne cudi me, Platini je uvijek bio dosadan. :roll:
Nisam nikad prije cuo da se jedan igrac oprostio od reprezentacije i kasnije opet dobio poziv od selektora. Ribery se oprostio, vrijeme je i bilo tako da Deschamp vise nema Riberija u planu. Zivot ide dalje i bez njega. :?
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 07 sep 2014, 13:38

Ok, cini mi se logicno i u redu ako ga kazni fs Francuske. A on ga moze kazniti tamo gdje je nadlezan. A ako se Uefa upetlja onda to nije ok.

Ibra se oprastao i vracao sto puta pa ne znam da je neko kaznjavao njegov klub ili uopce kaznjavao (bar ne znam za takav slucaj inace).

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 07 sep 2014, 13:39

FourFourTwo Hrvatska

Zamislite, igrate na svom školskom igralištu, a gledaju vas sa sjedala koja su svjedočila naslovima bundesligaškog prvaka i europskim trijumfima...
Bayern je poslao 255 stolica s Allianz Arene u mjesto Delogoždi/Dollogozhda u Makedoniji i platio njihovo postavljanje oko tamošnjeg školskog igrališta.
Stolice su zamijenjene tijekom ovoljetnog 'osvježavanja' Južne tribine na stadionu. Bavarci su ispunili molbu tamošnjih fanova, koji su molili klub za donaciju sjedala.

https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hph ... e=54A4654D

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 07 sep 2014, 13:42

rikimo je napisao/la:FourFourTwo Hrvatska

Zamislite, igrate na svom školskom igralištu, a gledaju vas sa sjedala koja su svjedočila naslovima bundesligaškog prvaka i europskim trijumfima...
Bayern je poslao 255 stolica s Allianz Arene u mjesto Delogoždi/Dollogozhda u Makedoniji i platio njihovo postavljanje oko tamošnjeg školskog igrališta.
Stolice su zamijenjene tijekom ovoljetnog 'osvježavanja' Južne tribine na stadionu. Bavarci su ispunili molbu tamošnjih fanova, koji su molili klub za donaciju sjedala.

https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hph ... e=54A4654D
:tokralju: :tokralju: :tokralju:

BackSpace United

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 07 sep 2014, 13:54

http://www.tv3sport.dk/fodbold/nyheder/ ... erpool-vm/" onclick="window.open(this.href);return false;

Sacir: ''Bajern je odbio ponudu Liverpoola prije sto je SP krenulo''

:facepalm:

BackSpace United

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 07 sep 2014, 14:01

Nerminovic je napisao/la:http://www.tv3sport.dk/fodbold/nyheder/ ... erpool-vm/

Ne znam, mozda sam previse kritican prema njemu ali nije jednostavno kad u najboljim godinama sto se tice razvoja u nesto vise ti sjedis na klupi. Jest da me nervira sa svojim igrama ali traba ga shvatiti, klupa unistava. Vidite primjer Mate i hajmo reci Gotzea. Treba da dobije priliku da igra u kontinuitetu 15-20 utakmica pa da tek kazemo da li valja ili ne. Na svjetskom je usao u ritam i igrao dobro bas zbog toga sto je igrao sve tekme, sto mu trener vjeruje i sto nije zabrinut da ce sjediti na klupi bez obzira kako odigrao.

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 07 sep 2014, 14:26

Šaćir kad se pogleda ono što nosi sa sobom, igrački profil, talenat, stil igre, igre u reprezentaciji i sl. ima sve da se savršeno uklioi u ovaj Bayern. Problem je samo teren. A tu u stvari idu dva segemnta problema:

- stalne povrede
- nedostatak kontinuiteta koji ima veze s povredama, ali i činjenicom da na njegovoj poziciji Bayern ima najveću konkurenciju.

Šaćir je moderni Don Kihot, u Munchenu se bori s vjetrenjačama...

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 07 sep 2014, 14:44

muamerc je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:http://www.tv3sport.dk/fodbold/nyheder/ ... erpool-vm/

Ne znam, mozda sam previse kritican prema njemu ali nije jednostavno kad u najboljim godinama sto se tice razvoja u nesto vise ti sjedis na klupi. Jest da me nervira sa svojim igrama ali traba ga shvatiti, klupa unistava. Vidite primjer Mate i hajmo reci Gotzea. Treba da dobije priliku da igra u kontinuitetu 15-20 utakmica pa da tek kazemo da li valja ili ne. Na svjetskom je usao u ritam i igrao dobro bas zbog toga sto je igrao sve tekme, sto mu trener vjeruje i sto nije zabrinut da ce sjediti na klupi bez obzira kako odigrao.
Tesko je bilo sta reci. Sacir kad je dosao bilo je veliko ocekivanje za njega, bez obzira sto je bio mlad i igrao u Basel nikad nije ispunio ono sto se mislilo da ce biti od njega kod nas. Uvijek je bio veliki talenat i dobro se zna koji je on igrac samo se bojim za nekoliko godina Sacir ce eksplodirati kao igrac i ko zna da li je taj dan igrac Bajerna. U pitanju je mintaze i tesko je sta pokazati kad igras jednu ili dvije utakmice i trecu na klupi. Uvijek sam rekao da ne bih bilo lose ako Sacir ide na posudbu koju godinu ili dvije i da se vrati kao novi igrac i ako bog da zamjena za Robbena. :njanjanja:

BackSpace United

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 07 sep 2014, 15:24

Šaćiri je pred kraj prijelaznog roka mogao napustiti Bayern, bilo je par ponuda, što za posudbu, što za kupovinu od strane određenih klubova (jedan je navodno Liverpool bio, oni su ga htjeli na posudbu), ali Bayernova uprava je sve to blokirala i nije mu dala da ode. Jedan od razloga su i povrede određenih naših igrača... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 07 sep 2014, 15:31

Sto se vise priblizava LP sve vise razmisljam i sve sam vise skeptican u vezi igara na otvaranju LP. Nismo u formi niti imamo ritam a prvu igamo protiv ManCity. Tesko ce biti tu do tri boda doci. Bas tesko. Nadam se da sam samo pesimista.

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 07 sep 2014, 16:22

Toni Kroos "I think overall, Real Madrid are one step ahead of Bayern"

:shifty:

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 07 sep 2014, 16:57

muamerc je napisao/la:Sto se vise priblizava LP sve vise razmisljam i sve sam vise skeptican u vezi igara na otvaranju LP. Nismo u formi niti imamo ritam a prvu igamo protiv ManCity. Tesko ce biti tu do tri boda doci. Bas tesko. Nadam se da sam samo pesimista.
Samo si pesimista :mrgreen: ne beri brigu kad dodje vrijeme da igramo sa Cityem, na nasem terenu, ukopat cemo ih :)
FC Bayern !!!!!

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 07 sep 2014, 16:59

rikimo je napisao/la:Toni Kroos "I think overall, Real Madrid are one step ahead of Bayern"

:shifty:
Trenuno cinjenice tako govore ali trebao je bar pokazati malo vise postovanja prema bivsem klubu. Tako ce kad napusti Real isto pricati. Sad mi je sve draze to sto ga ne gledam u Bajernu.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 07 sep 2014, 17:07

Nista novo... :roll:
Kroos jos nije prestao kukati, nisi vrijedan 12M. :puke:
To fino istjerati kao sto smo mi.

BackSpace United

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 07 sep 2014, 18:26

Gary Lineker ‏@GaryLineker 3m

I reckon this Ribery story goes not just against common sense but quite possibly basic human rights.

http://www.espn.co.uk/football/sport/story/341465.html

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.