Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- Unknown Genius
- Kontakt:
Re: Browser igra: Football identity
Ne znam ko je razbio 8. ekipu iz prve lige 3:0 i to sa manjim UDP-om...
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Ne znaš ti jarane, ko je primio 4 gola do poluvremena od 6. ekipe iz prve lige. Znači bolji su.Unknown Genius je napisao/la:Ne znam ko je razbio 8. ekipu iz prve lige 3:0 i to sa manjim UDP-om...

Nego, jel igrate u Utorak tekmu u onom standardnom terminu ili ? Ako igrate u standardno, razočarali ste me, i navijam za vaše protivnike, a ako je pak neki drugi termin, npr kao onaj prošli, onda sam uz vas.

- Unknown Genius
- Kontakt:
Ništa je to koliko ćete vi tek da primite u zadnjem kolu ako mi budemo na tekmi.
Igramo u 21:10, a ti navijaj za koga ti volja.

Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Unknown Genius je napisao/la:Ništa je to koliko ćete vi tek da primite u zadnjem kolu ako mi budemo na tekmi.
Sramota.

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ja fakat ne znam sta da radim, svetinja mi igra u isto vrijeme a i vazna kup tekma
stvarno ne znam kako smo se dogovorili oko ovog termina ali je debelo zayebao ovaj sto je ugovarao 

Anfernee "Penny" Hardaway #1
Na sta tacno mislis ?Tracy3McGrady je napisao/la:Ja fakat ne znam sta da radim, svetinja mi igra u isto vrijeme a i vazna kup tekmastvarno ne znam kako smo se dogovorili oko ovog termina ali je debelo zayebao ovaj sto je ugovarao
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
u utorak igramo kup tekmu a repka igra ubisto vrijeme
Gojko Cimirot
Gojko Cimirot
Anfernee "Penny" Hardaway #1
ahaa jbgTracy3McGrady je napisao/la:u utorak igramo kup tekmu a repka igra ubisto vrijeme
Gojko Cimirot

Pokažite da ste ljudine, pa odigrajte ko Partizan. Stavite bot igrače. Lično ja bi tako uradio za svoj klub.Tracy3McGrady je napisao/la:Ja fakat ne znam sta da radim, svetinja mi igra u isto vrijeme a i vazna kup tekmastvarno ne znam kako smo se dogovorili oko ovog termina ali je debelo zayebao ovaj sto je ugovarao
Koje sranje jbtTracy3McGrady je napisao/la:Ja fakat ne znam sta da radim, svetinja mi igra u isto vrijeme a i vazna kup tekmastvarno ne znam kako smo se dogovorili oko ovog termina ali je debelo zayebao ovaj sto je ugovarao
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Avdija se vratio, nema vise zime za ESSF
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Večeras ostaje na klupi najbolji bek BH FIDA.
Uprava Napolje !
Uprava Napolje !
Ja sam ocekivao da cu igrati malo da se vratim u formu ali ako ti mislis da mi treba jos odmora na klupi dobroBelminM23 je napisao/la:Večeras ostaje na klupi najbolji bek BH FIDA.
Uprava Napolje !

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Polako bolan, slab si sa kondicijom, valjda previše, žene, alkohol i droga te istrošilo, sad se na treningu vraćaj u formu da bi bio spreman.Otelo je napisao/la:Ja sam ocekivao da cu igrati malo da se vratim u formu ali ako ti mislis da mi treba jos odmora na klupi dobroBelminM23 je napisao/la:Večeras ostaje na klupi najbolji bek BH FIDA.
Uprava Napolje !

Ja ću se potruditi da stignem večeras na utakmicu,iako ne znam kakav ću biti s obavezama,jedne riješim,druge mi se pojave 

Riješi ti to za Srijedu i Nedelju, tad si nam najbitniji.xinxee je napisao/la:Ja ću se potruditi da stignem večeras na utakmicu,iako ne znam kakav ću biti s obavezama,jedne riješim,druge mi se pojave

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nadam se da će te mi halalit što ne igram, uvijek ima, nešto preće a ne bih da odustanem, vjerovatno ću nakon SP u košarci biti tu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Jel to matere ti zbog Turaka ne igras ?Unofficialpage je napisao/la:Nadam se da će te mi halalit što ne igram, uvijek ima, nešto preće a ne bih da odustanem, vjerovatno ću nakon SP u košarci biti tu.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nisam samo zbog njih, ima finale juniora na US Openu pa želim da vidim ovog našeg što igra za Australiju.Otelo je napisao/la:Jel to matere ti zbog Turaka ne igras ?Unofficialpage je napisao/la:Nadam se da će te mi halalit što ne igram, uvijek ima, nešto preće a ne bih da odustanem, vjerovatno ću nakon SP u košarci biti tu.

Ima fudbal i košarka tako da ide fudbal na TV a košarka preko streama i sve se gleda, zato ne mogu igrat.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Tvoj izbor ali zbog nekog juniora koji igra pod drugom zastavom ne igras utakmnicu 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.