Schlager je napisao/la:borcev_navijac
vidim da si nov na forumu,pa da ti ja kazem.....dogovorili smo se da nećemo ovdje kritikovati aktivnosti Lešinara,bilo je jesenas nakon utakmice protiv Leotara u Kupu i skandiranja protiv Baje ovdje svakakvih komentara koji su podigli tenzije,tako da treba izbjegavati te komentare.
@Schlager
prije svega nikog ovdje nisam kritikovao pa ni navijače, samo savjetovao šta bi bilo najbolje po meni za ovu ekipu na sljedećoj nama veoma važnoj utakmici.
Smatram da ima pravo na svoje mišljenje o svemu, ne podliježem jednoumlju i euforiji kako pozitivnoj tako i negativnoj.
Na kraju, ne vidim ni jedan razlog zbog kojeg bi se smjeli pljuvati igrači, trener i uprava, a ni riječ kritike ne bi smjela uputiti navijačima onda kada je zasluže.
To ne znači da mislim da su je zaslužili, jer na osnovu igre borca u zadnja dva kola imaju pravo da budu nezadovoljni i imaju pravo na revolt, ali ako ikad budem smatrao da nešto nije u redu ja ću to napisati, ovdje ili bilo gdje drugo.
Navijači borca po meni su jesenas bili ubjedljivo najbolja navijačka grupa u BiH i bio sam ponosan na njih u pogledu svega i jopš uvijek sam na njih ponosan, ali ipak navijači su jedan i to bitan dio Borca kao velikog kluba, i kao takvi podložni kako pohvalama tako i kritici a ne zaštićena vrsta kojoj se ne bi smjela uputiti riječ kritike ako je i kada zasluže ovdje ili bilo gdje drugo.
Njihov je izbor da pišu samo na sajtu lešinara i ja to poštujem, ali ne podržavam grupnu ideologiju i filozofiju u kojoj vlada jednoumlje zbog kojeg si ti npr odande bez ikakvog razloga izbačen samo zato što si izrazio drugačiji stav, čak i kada je pogrešan svako ima pravo na svoj, vlastiti stav o bilo čemu.
Koliko god je njihov izbor da pišu samo na forumu lešinara koji kako rekoh poštujem, meni kao slobodnom čovjeku niko ne može , niti ću ikom dopustiti da mi oduzme pravo da sam izaberem gdje ću da pišem i govorim , govoriću tamo gdje želim i kada to želim i na način na koji želim, dok god govorim u granicama pristojnosti ne vredjajući nikoga po bilo kojoj osnovi.
A navijačima RESPEKT ZA SVE ŠTO SU UČINILI I ČINE DO SAD!