FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Simpatizer
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Simpatizer » 09 mar 2010, 10:47

BrigateBL je napisao/la: Ali igracima zaista treba pruziti podrsku, halo ljudi BORAC JE JOS PRVI, potruditi se trebaju svi da tako i ostane
Tacno, previse smo se raskukali. Do prije godinu dana nismo ni sanjali da cemo biti prvi, pa makar i jedno kolo.
Onaj clanak je budalast a vrhunac budalastine je to da cemo zavrsiti na 5. ili 6. mjestu! :lol:
Takav scenario je nemoguc, jer bi to znacilo da cemo izgubiti odredjen broj bodova na nasem terenu. Gospodo, to je nemoguce! Ne vidim ko bi nam, osim Slavije, mogao napraviti veci problem. Mi trebamo da nabijemo sve na Gradskom i to je 55 bodova, a ako to nije dovoljno za Evropu ne znam sta jeste.
Isto tako, ne vjerujem da bi nas sudije ponovo pokusale unakaziti na nasem terenu kao protiv Slavije u prosloj sezoni. Onaj lopov iz Sarajeva je to uradio pa je za dlaku izbjegao lincovanje. Mislite da je neko spreman da rizikuje zivot? :mrgreen:

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 09 mar 2010, 10:49

Schlager je napisao/la:borcev_navijac

vidim da si nov na forumu,pa da ti ja kazem.....dogovorili smo se da nećemo ovdje kritikovati aktivnosti Lešinara,bilo je jesenas nakon utakmice protiv Leotara u Kupu i skandiranja protiv Baje ovdje svakakvih komentara koji su podigli tenzije,tako da treba izbjegavati te komentare.
@Schlager

prije svega nikog ovdje nisam kritikovao pa ni navijače, samo savjetovao šta bi bilo najbolje po meni za ovu ekipu na sljedećoj nama veoma važnoj utakmici.

Smatram da ima pravo na svoje mišljenje o svemu, ne podliježem jednoumlju i euforiji kako pozitivnoj tako i negativnoj.

Na kraju, ne vidim ni jedan razlog zbog kojeg bi se smjeli pljuvati igrači, trener i uprava, a ni riječ kritike ne bi smjela uputiti navijačima onda kada je zasluže.

To ne znači da mislim da su je zaslužili, jer na osnovu igre borca u zadnja dva kola imaju pravo da budu nezadovoljni i imaju pravo na revolt, ali ako ikad budem smatrao da nešto nije u redu ja ću to napisati, ovdje ili bilo gdje drugo.

Navijači borca po meni su jesenas bili ubjedljivo najbolja navijačka grupa u BiH i bio sam ponosan na njih u pogledu svega i jopš uvijek sam na njih ponosan, ali ipak navijači su jedan i to bitan dio Borca kao velikog kluba, i kao takvi podložni kako pohvalama tako i kritici a ne zaštićena vrsta kojoj se ne bi smjela uputiti riječ kritike ako je i kada zasluže ovdje ili bilo gdje drugo.

Njihov je izbor da pišu samo na sajtu lešinara i ja to poštujem, ali ne podržavam grupnu ideologiju i filozofiju u kojoj vlada jednoumlje zbog kojeg si ti npr odande bez ikakvog razloga izbačen samo zato što si izrazio drugačiji stav, čak i kada je pogrešan svako ima pravo na svoj, vlastiti stav o bilo čemu.

Koliko god je njihov izbor da pišu samo na forumu lešinara koji kako rekoh poštujem, meni kao slobodnom čovjeku niko ne može , niti ću ikom dopustiti da mi oduzme pravo da sam izaberem gdje ću da pišem i govorim , govoriću tamo gdje želim i kada to želim i na način na koji želim, dok god govorim u granicama pristojnosti ne vredjajući nikoga po bilo kojoj osnovi.

A navijačima RESPEKT ZA SVE ŠTO SU UČINILI I ČINE DO SAD!
TREĆI PUT ČASTIMO !

dizda22
Kontakt:

Post Postao/la dizda22 » 09 mar 2010, 10:55

daj ljudi sto ste nerealni! borac je borbu za vrh i evropu izgubio mnogo ranije nego je poceo ovaj proljetni dio prvenstva! tri njegova pratioca se pojacali il eventualno ostali sa istim sastavima samo uigraniji a borac sa tonu novina i kako da on stane uz rame prije svega zelji i sarajevu a onda sirokom? malo nerealno...

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 09 mar 2010, 11:11

dizda22 je napisao/la:daj ljudi sto ste nerealni! borac je borbu za vrh i evropu izgubio mnogo ranije nego je poceo ovaj proljetni dio prvenstva! tri njegova pratioca se pojacali il eventualno ostali sa istim sastavima samo uigraniji a borac sa tonu novina i kako da on stane uz rame prije svega zelji i sarajevu a onda sirokom? malo nerealno...
Snaga naseg tima je ista,kao i jesenas,problem je neuigranost,a to ce se s vremenom popraviti.... ;) A to da smo izgubili borbu za vrh i Evropu,hehe tesko,polufinale kupa i prvi na tabeli! :lol:

U koliko sati je izvlacenje kupa?!
Treci put castimo

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 09 mar 2010, 11:27

tatamata je napisao/la:U koliko sati je izvlacenje kupa?!
Tacno u podne .. :)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 09 mar 2010, 11:36

Jesenas mi je bilo svejedno koga cemo izvući u polufinalu jer sam bio ubjeđen da bi bilo favoriti i protiv Slavije i protiv Zrinjskog i protiv Željezničara....i danas mi je svejedno ali iz sasvim drugog razloga :cry:

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 09 mar 2010, 11:55

volio bih da dobijemo zrinjski iz mostara i ako je moguce da prvu tekmu igramo u gostima...

a evo uzgres-sto se kaze...evo i klip iz trebinja...
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 09 mar 2010, 12:08

Slavija - Borac
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 09 mar 2010, 12:08

BrigateBL je napisao/la:Slavija - Borac
Bolje nije moglo!Prezadovoljan sam!
Treci put castimo

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 09 mar 2010, 12:11

Sad ste sigurni za Evropu.

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 09 mar 2010, 12:12

ne bih se bas slozio
Slavija je ekipa koja nam nikako ne lezi, a i Odovic ima veliki motiv da im se revansira za otkaz :twisted:
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 09 mar 2010, 12:12

znaci prva u gostima?! :D
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 09 mar 2010, 12:13

Važno je da je druga kod kuće, za mene potpuno očekivan rezultat žrijeba, mada sam ja priželjkivao Želju...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 09 mar 2010, 12:14

tatamata je napisao/la:
Bolje nije moglo!Prezadovoljan sam!
Mislim da je Slavija jako nezgodan protivnik, čak opasniji od Zrinjskog.

Mjerilo je jednostavno: Zvijezda dobila Zrinjskog u Mostaru, a Slavija Zvijezdu u Gradačcu... pa vi skontajte
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 09 mar 2010, 12:15

AYAN je napisao/la: Mislim da je Slavija jako nezgodan protivnik, čak opasniji od Zrinjskog.

Mjerilo je jednostavno: Zvijezda dobila Zrinjskog u Mostaru, a Slavija Zvijezdu u Gradačcu... pa vi skontajte
Ne bi se bas slozio,nema to veze u nasoj ligi! ;) Kontam da su i Zrinjski i Zeljeznicar puno bolje ekipe,i da je finale nase sigurno!Volio bi Borac-Zeljeznicar,prava poslastica.
Treci put castimo

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 09 mar 2010, 12:17

tatamata je napisao/la:
AYAN je napisao/la: Mislim da je Slavija jako nezgodan protivnik, čak opasniji od Zrinjskog.

Ne bi se bas slozio,nema to veze u nasoj ligi! ;) Kontam da su i Zrinjski i Zeljeznicar puno bolje ekipe,i da je finale nase sigurno!Volio bi Borac-Zeljeznicar,prava poslastica.
I ja bi to volio... Kvalitetne bi bile utakmice... Borac je snažna ekipa, ali nekako mi se čini da vam mnogo fali Bilbija.
Željo i samo Željo...

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 09 mar 2010, 12:18

AYAN je napisao/la: I ja bi to volio... Kvalitetne bi bile utakmice... Borac je snažna ekipa, ali nekako mi se čini da vam mnogo fali Bilbija.
Ajoj pa samo pogledaj sta momak radi u Vojvodini,dao 6 golova,i jedan mu je cist ponisten u prvom kolu...Ali jbg koga nema bez njega se MORA!

Prva utakmica se igra u Srpskom Sarajevu 24.03.,a revans u Banja Luci 14.04.!To majko.... ;)
Treci put castimo

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 09 mar 2010, 12:22

tatamata je napisao/la:
AYAN je napisao/la: I ja bi to volio... Kvalitetne bi bile utakmice... Borac je snažna ekipa, ali nekako mi se čini da vam mnogo fali Bilbija.
Ajoj pa samo pogledaj sta momak radi u Vojvodini,dao 6 golova,i jedan mu je cist ponisten u prvom kolu...Ali jbg koga nema bez njega se MORA!
Sigurno je on sjajno pojačanje za Vojvodinu, a ABD još kad malo ojača može i kod Papeta da zaigra :)
Željo i samo Željo...

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 09 mar 2010, 12:22

Nije nama toliki problem odlazak Bilbije koliki je odlazak Vranjesa i povreda Maksimovica. Nama je vezni red problematican. Evo, sad u Trebinju nije igrao kapiten pa ga je mijenjao Grahovac koji ima samo 18.

Inace, moja zelja je bio Zeljo :mrgreen:, prije svega zbog toga sto su i oni "rastegnuti" na dva fronta. Slavija i Zrinjski mogu sam preko Kupa probati u Evropu. Sreca u nesreci je sto prvu igramo u gostima i tamo bi valjalo da ponovimo rez iz Trebinja.

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 09 mar 2010, 12:27

uhhhhhhhh najneugodniji mogući protivnik za borac !!!!!!!
TREĆI PUT ČASTIMO !

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.