bosnas_ je napisao/la:Medunjanin je bio odlican,kao i uvijek... vidi se da je u formi!
Ne slazem se on je bio van forme jedno vrijeme pa je i u rep. uz Misimovica bio glavni dizelas sada je puno bolji,bolju formu ima nego na SP,ocito mu odgovara transfer
Sta je podigao formu nakon dvije utakmice jel?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ma bio je loš kad smo igrali bez zadnjeg veznog, njegova slaba igra u defanzivi je baš dolazila do izražaja, ali sa dolaskom Bešića se sve promijenilo. Sjetimo se kako je samo igrao dok su tu bili Zahirović i Rahimić, njemu su potrebni ti osigurači.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
hare moze odigrati maestralno samo treba neko na toj poziciji 6ce tj defanzivni vezni, i realno mislim da sa besicem medom i pjanom u sredini mozemo se nadigravati i sa najjacim...
soccerfan je napisao/la:Haris je u intervjuu lijepo rekao da njegova brada apsolutno ali apsolutno nikakve veze sa vjerom nema nego jednostavno voli taj vise "retro" izgled. A vi ko mutavi vehabija pa vehabija Nije covjek vehabija nego ovo mu je stil
soccerfan je napisao/la:Haris je u intervjuu lijepo rekao da njegova brada apsolutno ali apsolutno nikakve veze sa vjerom nema nego jednostavno voli taj vise "retro" izgled. A vi ko mutavi vehabija pa vehabija Nije covjek vehabija nego ovo mu je stil
Stvarno znamo pretjerati Juce na Fejsu neka stranica postavila sliku Sunjica uz opis "Bosanski Rio Ferdinand" Hajd sto je opis nigdje veze, nego sto je 80% raje koje je komentarisalo na sliku pisalo -Bravo Ogi Ja gledam
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ma, nije meni sto se neko zayebaje na ovaj nacin, nervira me sto ovakve gluposti imaju hiljade lajkova na odredjenim fb stranicama
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Consigliere je napisao/la:Ma, nije meni sto se neko zayebaje na ovaj nacin, nervira me sto ovakve gluposti imaju hiljade lajkova na odredjenim fb stranicama
I shareova jos toliko Al znas kako kazu (ovo sa Harisom nikakve veze nema nego sa lajkovima i komentarima) cega se pametan stidi, time se budala ponosi.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....